Saigonin retket ja aktiviteetit

Saigonin kaupunkikierros

Saigonin kaupunkikierros

Ota haltuusi Saigonin hurmaava miljoonakaupunki! Entisen presidentin palatsi häkellyttää vaatimattomuudellaan ja yksinkertaisilla koristuksillaan. Näe vilkkaan kaupungin syke ja sen ihmiset arkisissa askareissaan.

Kiertoajelun ja pienen kävelytuokion aikana näet, mistä löytyvät parhaat ostospaikat, ravintolat sekä mykistävimmät nähtävyydet. Vierailet hämyisessä Jade-keisarin pagodassa ja lakkatyöpajassa, jossa voi tehdä laadukkaita tuliaisostoksia. Vietettyäsi puoli päivää suurkaupungin vilinässä, pääset heti loman alkajaisiksi kätevästi kartalle kaupungin menosta!

Halukkaat voivat jäädä retken päätteeksi kiertelemään Ben Thanhin markkina-alueelle, jonka jälkeen paluu hotellille omatoimisesti.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–13.30)
Hinta
n. 22 €/aikuinen, 11 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksut vierailukohteisiin.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 13.3.2020 asti.
Huomioitavaa
Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Cu Chin tunnelit

Cu Chin tunnelit

Karut viidakkotunnelit vievät sinut Vietnamin sodan maailmaan - aikanaan tuhannet sissit piileskelivät ja asuivat niissä vuosikausia. Metsäisellä tunnelialueella esitetään taidokkaasti sodan aikaista elämää tunneleissa ja tutustut käytössä olleisiin ansoihin, vaatteisiin sekä kenkiin. Halutessasi voit itsekin pujahtaa tunneleihin ja tutustua niiden saloihin. Varaudu kulkemaan matalissa tunneleissa kumarassa asennossa.

Sodanaikaiset tunnelmat jäävät taakse, kun nautit lounasta joen varrella viihtyisässä ravintolassa vehreiden maisemien keskellä. Saavuttuasi Saigoniin voit halutessasi vierailla Sotarikosmuseossa pientä pääsymaksua vastaan tai jatkaa suoraan hotellille iltapäivän viettoon. Museossa vierailun jälkeen paluu hotellille omatoimisesti.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–15)
Hinta
n. 40 €/aikuinen, 20 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja sisäänpääsyn tunnelialueelle.
Lisämaksusta
Ruokajuomat ja sotarikosmuseon pääsymaksu (n. 40 000 VND eli n. 1,50 €) maksetaan retkellä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on sunnuntai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan pölyn ja lian kestävät vaatteet. Retken jälkeen ehdit osallistumaan myös Illallisristeily Saigonjoella -retkelle. Retkien väliin jää aikaa n. 4 tuntia. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Päivä mahtavalla Mekongjoella

Päivä mahtavalla Mekongjoella

Koe kiehtova Mekongjoki ja nauti mielenkiintoisesta päivästä vehreissä jokimaisemissa idyllisen maaseudun ympäröimänä! Tiesitkö, että mahtava, yli nelituhatkilometrinen Mekong alkaa Tiibetistä, josta se kulkee Kiinan, Myanmarin, Thaimaan, Laosin, Kambodzan ja Vietnamin kautta Etelä-Kiinan mereen?

Viehättävässä Mekongin suistoalueella sijaitsevassa Ben Tressä aistit autenttista vietnamilaista tunnelmaa. Kylänraitin varrella näet ihmisiä arjen askareissaan ja kuulet kiehtovia tarinoita paikallisten arjesta. Vierailet mattoverstaalla, jossa näet mattojen valmistusta perinteisten tekniikoiden avulla. Maistat raikkaita, eksoottisia hedelmiä ja ihanan tuoreita, suussa sulavia kookoskarkkeja karkkipajalla. Istahda sampaaniveneen kyytiin, livu pitkin joen vartta palmujen katveessa ja nauti joen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Herkullisen lounaan ääreen kuljet paikallisen tuk-tukin kyydissä.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–17.30)
Hinta
n. 52 €/aikuinen, 26 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja lounaan.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on lauantai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan kävelyyn soveltuvat kengät. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille, retkellä noustaan matalasta veneestä laiturille. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Illallisristeily Saigonjoella

Illallisristeily Saigonjoella

Vietä tyylikäs ilta perinteisellä jokiristeilijällä Saigonin valojen loisteessa. Idyllinen risteily kaupungin halki virtaavalla Saigonjoella tekee ihanasta lomastasi vieläkin ikimuistoisemman. Maista Vietnamin mausteiset, autenttiset maut ja nauti lempeistä laineista.

Tunnelmallista iltaa värittävät elävä musiikki ja viihdyttävä ohjelma. Illallisella eteesi avautuvat miljoonakaupungin huima valomeri ja korkeiden rakennusten komeasti valaistut siluetit. Laivan annokset on suunnitellut yksi Vietnamin parhaista kokeista ja ne on valmistettu tarkkuudella. Paikkoja on vain muutama, joten varaathan omasi ajoissa!

Kesto
iltaretki (n. klo 19–21)
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 21 € / 6–11-v. lapsi
Sisältää
buffetillallisen ja tervetulojuoman (alkoholiton).
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai. Retkeä ei järjestetä vietnamilaisen uuden vuoden aikaan 24.1.–28.1.2020.
Huomioitavaa
Kuljetukset retken lähtöpaikalle satamaan omatoimisesti (esim. taksi n. 2 €/suunta). Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Illallisristeilylle ehtii aamupäivän Cu Chin tunnelit -retkeltämme, retkien väliin jää aikaa n. 4 tuntia. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Saigonin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, paikallisella valuutalla, Visalla tai Mastercardilla. Maksaessasi maksukortilla peritään lisäksi 3 %:n käsittelymaksu.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Phu Quocin retket ja aktiviteetit

Phu Quoc pintaa syvemmältä

Phu Quoc pintaa syvemmältä

Muutaman tunnin irtiotto rantaelämästä! Phu Quocin eteläisen saaripuoliskon kierroksella koet ripauksen historiaa ja temppelin rauhaa. Tutustut saaren erikoisuuksiin ja paikallisiin ylpeydenaiheisiin.

Vaikka saari on pieni, kätkee se sisäänsä mielenkiintoista nähtävää, koettavaa ja maisteltavaa. Retken aikana ehdit tutustua sodan aikaiseen vankilamuseoon, buddhalaistemppeliin ja maistella Phu Quocin erikoisuuksia. Lounaan nautit paikallisen huvilan pihamaalla. Siestaksi pääset jo takaisin palmun alle.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–14.30)
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 30 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja lounaan.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan paikan päällä. Nam Nghi Phu Quoc Island ja Green Bay Phu Quoc Resort & Spa -hotelleista kuljetukset lisämaksusta (n. 15 €/hlö).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Varmistuu matkustuskauden alettua. Retkeä ei järjestetä vietnamilaisen uuden vuoden aikaan.
Huomioitavaa
Retken vähimmäisosallistujamäärä on 6 henkilöä.
Varaa retki
Aurinkolinjasta.
Sulje

Phu Quocin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Retket voit varata ja maksaa lomakohteessasi Vietnamissa käteisellä paikallisella valuutalla tai euroilla. Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.