Saigonin retket ja aktiviteetit

Saigonin kaupunkikierros

Saigonin kaupunkikierros

Ota haltuusi Saigonin hurmaava miljoonakaupunki! Entisen presidentin palatsi häkellyttää vaatimattomuudellaan ja yksinkertaisilla koristuksillaan. Näe vilkkaan kaupungin syke ja sen ihmiset arkisissa askareissaan.

Kiertoajelun ja pienen kävelytuokion aikana näet, mistä löytyvät parhaat ostospaikat, ravintolat sekä mykistävimmät nähtävyydet. Vierailet hämyisessä Jade-keisarin pagodassa ja lakkatyöpajassa, jossa voi tehdä laadukkaita tuliaisostoksia. Vietettyäsi puoli päivää suurkaupungin vilinässä, pääset heti loman alkajaisiksi kätevästi kartalle kaupungin menosta!

Halukkaat voivat jäädä retken päätteeksi kiertelemään Ben Thanhin markkina-alueelle, jonka jälkeen paluu hotellille omatoimisesti.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–13.30)
Hinta
n. 22 €/aikuinen, 11 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksut vierailukohteisiin.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan 13.3.2020 asti.
Huomioitavaa
Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Cu Chin tunnelit

Cu Chin tunnelit

Karut viidakkotunnelit vievät sinut Vietnamin sodan maailmaan - aikanaan tuhannet sissit piileskelivät ja asuivat niissä vuosikausia. Metsäisellä tunnelialueella esitetään taidokkaasti sodan aikaista elämää tunneleissa ja tutustut käytössä olleisiin ansoihin, vaatteisiin sekä kenkiin. Halutessasi voit itsekin pujahtaa tunneleihin ja tutustua niiden saloihin. Varaudu kulkemaan matalissa tunneleissa kumarassa asennossa.

Sodanaikaiset tunnelmat jäävät taakse, kun nautit lounasta joen varrella viihtyisässä ravintolassa vehreiden maisemien keskellä. Saavuttuasi Saigoniin voit halutessasi vierailla Sotarikosmuseossa pientä pääsymaksua vastaan tai jatkaa suoraan hotellille iltapäivän viettoon. Museossa vierailun jälkeen paluu hotellille omatoimisesti.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–15)
Hinta
n. 40 €/aikuinen, 20 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja sisäänpääsyn tunnelialueelle.
Lisämaksusta
Ruokajuomat ja sotarikosmuseon pääsymaksu (n. 40 000 VND eli n. 1,50 €) maksetaan retkellä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on sunnuntai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan pölyn ja lian kestävät vaatteet. Retken jälkeen ehdit osallistumaan myös Illallisristeily Saigonjoella -retkelle. Retkien väliin jää aikaa n. 4 tuntia. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Päivä mahtavalla Mekongjoella

Päivä mahtavalla Mekongjoella

Koe kiehtova Mekongjoki ja nauti mielenkiintoisesta päivästä vehreissä jokimaisemissa idyllisen maaseudun ympäröimänä! Tiesitkö, että mahtava, yli nelituhatkilometrinen Mekong alkaa Tiibetistä, josta se kulkee Kiinan, Myanmarin, Thaimaan, Laosin, Kambodzan ja Vietnamin kautta Etelä-Kiinan mereen?

Viehättävässä Mekongin suistoalueella sijaitsevassa Ben Tressä aistit autenttista vietnamilaista tunnelmaa. Kylänraitin varrella näet ihmisiä arjen askareissaan ja kuulet kiehtovia tarinoita paikallisten arjesta. Vierailet mattoverstaalla, jossa näet mattojen valmistusta perinteisten tekniikoiden avulla. Maistat raikkaita, eksoottisia hedelmiä ja ihanan tuoreita, suussa sulavia kookoskarkkeja karkkipajalla. Istahda sampaaniveneen kyytiin, livu pitkin joen vartta palmujen katveessa ja nauti joen ainutlaatuisesta tunnelmasta. Herkullisen lounaan ääreen kuljet paikallisen tuk-tukin kyydissä.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–17.30)
Hinta
n. 52 €/aikuinen, 26 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja lounaan.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on lauantai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan kävelyyn soveltuvat kengät. Retki ei sovellu liikuntarajoitteisille, retkellä noustaan matalasta veneestä laiturille. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Illallisristeily Saigonjoella

Illallisristeily Saigonjoella

Vietä tyylikäs ilta perinteisellä jokiristeilijällä Saigonin valojen loisteessa. Idyllinen risteily kaupungin halki virtaavalla Saigonjoella tekee ihanasta lomastasi vieläkin ikimuistoisemman. Maista Vietnamin mausteiset, autenttiset maut ja nauti lempeistä laineista.

Tunnelmallista iltaa värittävät elävä musiikki ja viihdyttävä ohjelma. Illallisella eteesi avautuvat miljoonakaupungin huima valomeri ja korkeiden rakennusten komeasti valaistut siluetit. Laivan annokset on suunnitellut yksi Vietnamin parhaista kokeista ja ne on valmistettu tarkkuudella. Paikkoja on vain muutama, joten varaathan omasi ajoissa!

Kesto
iltaretki (n. klo 19–21)
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 21 € / 6–11-v. lapsi
Sisältää
buffetillallisen ja tervetulojuoman (alkoholiton).
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat keskiviikko ja sunnuntai. Retkeä ei järjestetä vietnamilaisen uuden vuoden aikaan 24.1.–28.1.2020.
Huomioitavaa
Kuljetukset retken lähtöpaikalle satamaan omatoimisesti (esim. taksi n. 2 €/suunta). Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Illallisristeilylle ehtii aamupäivän Cu Chin tunnelit -retkeltämme, retkien väliin jää aikaa n. 4 tuntia. Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 13 mennessä. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Saigonin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, paikallisella valuutalla, Visalla tai Mastercardilla. Maksaessasi maksukortilla peritään lisäksi 3 %:n käsittelymaksu. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 13 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Phan Thietin retket ja aktiviteetit

Vietnamilaista kyläelämää

Vietnamilaista kyläelämää

Kiertele viehättävissä maalaismaisemissa ja tutustu idylliseen pikkukylään! Näe muhkeat lohikäärmehedelmäviljelmät ja maalaiskylän pirteää elämänmenoa.

Paikallisten työelämään tutustut kuuluisan kalakastikkeen ja riisipaperin työpajoilla. Riisistä on muuten moneksi, sen saat tällä retkellä huomata! Vierailet vietnamilaisessa kodissa ja tutustut paikallisten hiekkamaalaustaiteilijoiden työhön. Jännittävillä champa-torneilla kuulet kiehtovia tarinoita menneiltä ajoilta ja kurkistat Vietnamin historiaan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–12)
Hinta
n. 33 €/aikuinen, 16,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on tiistai. Retki toteutetaan 10.12.2019–17.3.2020. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 28.1.2020 vietnamilaisen uudenvuoden vuoksi.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan hyvät kengät sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus temppelivierailua varten. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Phan Thietin kaupunkikierros

Phan Thietin kaupunkikierros

Vietä vilkas aamupäivä kalastajien kaupungissa. Tutustu paikalliseen kalasatamaan, isä Ho Chi Minhin elämään ja törmää ennennäkemättömiin hedelmiin.

Aamuretki alkaa kalatorin vilinästä. Kalojen maailmasta siirrytään toisiin tunnelmiin Ho Chi Minhin koululle ja museoon. Kiinalaisessa temppelissä saat apua kolotuksiin paikalliseen tapaan terveyshevoselta. Värikkäiden paikallismarkkinoiden tunnelma hellii kaikkia aisteja. Aamupäivän päätteeksi jää vielä aikaa ostoksiin Lotte Mart -tavaratalossa.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8–13)
Hinta
n. 28 €/aikuinen, 14 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja sisäänpääsymaksun vierailukohteeseen.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on lauantai. Retki toteutetaan 14.12.2019–21.3.2020. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 25.1.2020 vietnamilaisen uudenvuoden vuoksi.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävä vaatetus temppelivierailua varten. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Dyynien maisemissa

Dyynien maisemissa

Näe Phan Thietin hurmaavat hiekkadyynit, jotka loistavat punaisen ja valkoisen sävyissä! Upota jalkasi lämpimään hiekkaan ja anna auringon luoda hymy kasvoillesi.

Dyyniseikkailu vie sinut keijukaispurolle sekä valkoisille ja punaisille dyyneille. Auringonlaskun aikaan dyynit punertuvat entisestään. Näe punertavan keijukaispuron virtaava vesi ja nauti luonnon taideteoksen taianomaisesta ulkomuodosta.

Kesto
puoli päivää (n. klo 13–18)
Hinta
n. 26 €/aikuinen, 13 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja sisäänpääsyn keijukaispurolle.
Lisämaksusta
mäenlasku (n. 30 000 VND/hlö) maksetaan paikan päällä.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on maanantai. Retki toteutetaan 16.12.2019 alkaen.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan sandaalit ja halutessasi pyyhe hiekalla istumista varten. Dyyneillä saattaa etenkin tuulisella säällä leijailla ilmassa kuivaa hiekkaa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Tacu-vuori ja Nukkuva Buddha

Tacu-vuori ja Nukkuva Buddha

Rauhoitu silmiähivelevän kauniissa maisemissa vehreällä Tacu-vuorella. Vuoren rinteellä lepäävää, 49 metrin pituista ja samalla Vietnamin suurinta makaavan Buddhan patsasta ei voi kuin ihmetellä.

Vuoren rinteille nouset mukavasti kaapelihissillä. Perillä ympärille avautuvat vehreä luonto ja viehättävä buddhalainen temppelialue, jossa liikutaan portaita pitkin. Läheisestä tiheästä metsästä korviin kantautuvat luonnon äänet saavat mielen rentoutumaan.

Kesto
puoli päivää (n. klo 13–18)
Hinta
n. 35 €/aikuinen, 17,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja kaapelihissilipun.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on perjantai. Retki toteutetaan poikkeuksellisesti lauantaina 25.1.2020, perjantain 24.1.2020 sijaan.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat kengät sekä polvet ja olkapäät peittävä vaatetus temppelivierailua varten. Vuorella on mahdollisuus ostaa juotavaa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Vietnamilainen illallinen

Vietnamilainen illallinen

Virittäydy lomatunnelmaan ja vietnamilaisen keittiön kirjavaan makumaailmaan vietnamilaisen illallisen ääressä. Paikallisessa ravintolassa maistelet tuttujen makujen lisäksi myös eksoottisempia ruokalajeja.

Illan aikana kuulet loma-alueesi alkuperäiskansan, Cham-kansan musiikkia. Perinteikkään vietnamilaisen ruoan ja musiikin lisäksi ravintolan huikeat puitteet tarjoavat sinulle otteita Vietnamin kulttuurista ja historiasta.

Esimerkkimenu:
Alkupaloina kanaa banaaninlehdessä, sammakon reisiä, naudanlihasalaattia, vihersalaattia, katkarapuvartaita ja riisiä. Pääruokana riisinuudelikeittoa merenelävillä ja jälkiruoaksi kauden hedelmi&auml. Lapsille tarjolla oma menu.

Ajankohta
Talvella 2018–2019 ravintola ottaa pöytävarauksia vastaan päivittäin klo 16–20 (pois lukien vietnamilaisen uuden vuoden aikana 3.2.–5.2.2019). Illallisen kesto n. 2 tuntia.
Hinta
n. 220 000 VND/hlö (n. 9 €), ei lapsialennusta.
Sisältää
illallisen.
Lisämaksusta
ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Huomioitavaa
Ravintola ottaa vastaan pöytävarauksia klo 16–20, valitse haluamasi illallisaika. Kuljetukset ravintolaan omatoimisesti, osoite: Rung Forest, 65 Nguyen Dinh Chieu (lähellä Bamboo Village -hotellia). Maksuvälineinä ravintolassa käyvät käteinen (VND) sekä Visa ja Mastercard. Ravintola on osittain katettu ja siellä on pöytiintarjoilu. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa lippu
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Mui Ne Cooking School - kokkikoulu

Mui Ne Cooking School - kokkikoulu

Vie tuliaisena kotiin taito valmistaa maukasta vietnamilaista ruokaa! Tutustut vietnamilaiseen keittiön antimiin valmistamalla omat ruokasi paikallisessa kokkikoulussa ammattitaitoisten kokkien ohjaamana.

Päivä alkaa paikallisilla markkinoilla, jossa hankitaan tarvittavat raaka-aineet päivän kokkailuja varten. Markkinoilla pääset osalliseksi paikallisten päivittäisiä arkirutiineja. Ostosten jälkeen siirryt kokkauspaikalle ja valmistat herkullisia annoksia kokkien opastamana. Kokkailun lomassa maistelet itsevalmistamiasi annoksia ja koet upeita makuelämyksiä.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–13)
Hinta
n. 30 €/hlö, ei lapsialennusta. Retken suositeltu alaikäraja on 14 vuotta.
Sisältää
lounaan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat ma, ti, ke, to, pe ja la. Retkeä ei järjestetä vietnamilaisen uudenvuoden aikaan 24.1.–30.1.2020.
Huomioitavaa
Kuljetukset retkipaikalle omatoimisesti (Sunshine Beach Resort, osoite: 85 Nguyen Dinh Dieu, vastapäätä Saigon Mui Ne -hotellia). Paikalla oltava viimeistään klo 8.50. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 5 henkilöä.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Ikuisen kevään Dalat, 2 päivää

Ikuisen kevään Dalat, 2 päivää

Retkeile oman matkaseurueen kesken yksityisretkellä Vietnamin pikku Pariisissa, ikuisen kevään kaupungissa. Tyylikkyyttä huokuva kaupunki hurmaa niin upealla arkkitehtuurillaan kuin miellyttävän raikkaalla vuoristoilmastollaan. Kahden päivän huikea kierros tutustuttaa sinut kauniisiin ylänkömaisemiin kahviplantaasien peittämillä syvänvihreillä kukkuloilla.

Retken aikana vierailet Vietnamin viimeisen keisarin Bao Dain kesäpalatsilla ja koristeellisella pagodalla, josta löytyy myös Vietnamin suurin kello. Ihastelet kirjontakeskuksen kädentaitoja ja paikallisten markkinoiden menoa. Näet myös yhden maailman erikoisimmista taloista: hullun naisen majatalon. Retken aikana nautit tyypillisen vietnamilaisen hot pot -lounaan. Lounaalle matkaat kaapelihissillä ja matkalla voit ihastella Dalatia yläilmoista käsin. Lisäksi pääset ottamaan ikimuistoisia valokuvia vesiputouksella, jonne laskettelet vauhdikkaasti kelkkarataa pitkin viidakon keskellä. Tällä retkellä silmä todellakin lepää luonnon monimuotoisuutta ihastellessa.

Kesto
2 päivää (1 yö, lähtö n. klo 6.30 ja paluu n. klo 18).
Hinta
kahden aikuisen seurueessa n. 260 €/hlö, 3–5 aikuisen seurueessa n. 200 €/hlö, 2–11-v. lapsi yhden aikuisen seurassa n. 260 €/hlö, vähintään kahden aikuisen seurassa n. 175 €/hlö
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, majoituksen kahden hengen huoneessa aamiaisella (****, esim. Du Parc Dalat hotelli tai vastaava), kaksi lounasta, välipalan paluumatkalla Da Latista Phan Thietiin ja sisäänpääsymaksut vierailukohteisiin.
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan paikan päällä.
Lisämaksu huoneesta 23.12.2019–1.1.2020 ja 25.1.–1.2.2020 n. 25 €/huone.
Pakollinen illallismaksu 24.12. ja 31.12.2019 n. 35 €/hlö sekä 26.1.–27.1.2020 n. 22 €/hlö.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retki toteutetaan päivittäin.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan passi, hyvät kengät, käteistä ostoksia varten ja lämmintä vaatetta. Dalat sijaitsee vuoristossa. Ajomatka Phan Thietistä Dalatiin n. 4,5 tuntia/suunta. Retki on yksityisretki. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 aikuista.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Saigon 2 yötä

Saigon 2 yötä

Nauti rennon rantaloman päätteeksi vielä pari päivää miljoonakaupungin sykkeestä. Värikkäässä Saigonissa on jokaiselle jotakin aina mahtavista ostosmahdollisuuksista jännittäviin nähtävyyksiin ja kattavaan ravintolatarjontaan. Upeat kaupunkimaisemat ovat edukseen myös lintuperspektiivistä ihailtuna.

Kaupat ja päänähtävyydet ovat hotellilta vain kivenheiton päässä, ja sieltä on helppo lähteä tutustumaan kaupunkiin jalkaisin. Mikä parasta – matkustat Phan Thietistä Saigoniin sekä sieltä retken päätteeksi Saigonin lentokentälle yksityiskuljetuksella.

Kesto
3 päivää (2 yötä Saigonissa, lähtö Phan Thietistä tiistaina n. klo 10.00)
Hinta
n. 169 €/aikuinen, 140 € / 2–11-v. lapsi. Hinta lentokenttäkuljetuksen ostaneille. Asiakkaille ilman lentokenttäkuljetusta retki on ostettavissa kohteessa, hinta n. 189 €/aikuinen, 150 € / 2–11-v. lapsi). Lapsihinta on voimassa, kun lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa kahden aikuisen kanssa.
Sisältää
yksityiskuljetukset Phan Thietistä Saigoniin ja sieltä lentokentälle sekä kahden yön majoituksen Saigonin keskustahotellissa (***, esim. Golden Central tai vastaava) aamiaisella. Hotellissa on uima-allas. Retkellä käyttämämme hotellit vaihtelevat hotellien varaustilanteen mukaan. Kaikki hotellit sijaitsevat Saigonin District 1-alueella.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat ti–to (retkelle lähtö tiistaina).
Huomioitavaa
Retken päätteeksi siirrytään suoraan lentokentälle, retki ei palaa Phan Thietiin. Retki on ostettavissa vähintään kahdelle. Kolmas henkilö majoittuu huoneessa lisävuoteella. Huoneessa on niukasti tilaa lisävuoteen kanssa. Yhden hengen huone kolmannelle ostettavissa asiakaspalvelustamme eri tilauksesta (hinta n. 239 €/hlö). Varaa retki viimeistään 5 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 7 päivää ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on vähintään 50 % retken hinnasta. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Saigon 1 yö

Saigon 1 yö

Nappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: vietä loman päätteeksi ikimuistoinen ilta Saigonissa ja aloita kotimatka hyvin levänneenä. Matka kaupungista lentokentälle kestää vain noin puoli tuntia, joten kotiinlähtö sujuu sieltä helposti.

Vietnamin suurin kaupunki on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Suurkaupungin sykkeessä voit tehdä vielä viimeiset tuliaisostokset edulliseen hintaan, nauttia eläväisestä tunnelmasta ja virkistää itseäsi vaikkapa jalkahieronnassa. Ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevalta hotellilta liikut helposti ravintoloihin ja ostoskeskuksiin.

Kesto
iltapäivä ja 1 yö Saigonissa (lähtö Phan Thietistä n. klo 8.30)
Hinta
n. 70 €/aikuinen, 60 € / 2–11-v. lapsi. Hinta lentokenttäkuljetuksen ostaneille. Asiakkaille ilman lentokenttäkuljetusta retki on ostettavissa kohteessa, hinta n. 90 €/aikuinen, 70 € / 2–11-v. lapsi. Lapsihinta on voimassa, kun lapsi majoittuu lisävuoteella samassa huoneessa kahden aikuisen kanssa.
Sisältää
kuljetukset Phan Thietistä Saigoniin ja lentokentälle sekä majoituksen Saigonin keskustahotellissa (***, esim. Le Duy tai vastaava) aamiaisella. Retkellä käyttämämme hotellit vaihtelevat hotellien varaustilanteen mukaan. Kaikki hotellit sijaitsevat Saigonin District 1-alueella.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Oppaamme on mukana bussikuljetuksessa Phan Thietistä Saigoniin.
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat ke–to (lähtö retkelle keskiviikkona).
Huomioitavaa
Retken päätteeksi siirrytään suoraan lentokentälle, retki ei palaa Phan Thietiin. Tämä retki on ostettavissa vain huoneittain kahdelle tai kolmelle, jolloin kolmas henkilö majoittuu lisävuoteella. Yhden hengen retki ostetaan erikseen. Varaa retki viimeistään 5 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 5 päivää ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on vähintään 50 % retken hinnasta. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Saigon 1 yö – yhdelle

Saigon 1 yö – yhdelle

Nappaa kaksi kärpästä yhdellä iskulla: vietä loman päätteeksi ikimuistoinen ilta Saigonissa ja aloita kotimatka hyvin levänneenä. Matka kaupungista lentokentälle kestää vain noin puoli tuntia, joten kotiinlähtö sujuu sieltä helposti.

Vietnamin suurin kaupunki on ehdottomasti kokemisen arvoinen. Suurkaupungin sykkeessä voit tehdä vielä viimeiset tuliaisostokset edulliseen hintaan, nauttia eläväisestä tunnelmasta ja virkistää itseäsi vaikkapa jalkahieronnassa. Ydinkeskustan tuntumassa sijaitsevalta hotellilta liikut helposti ravintoloihin ja ostoskeskuksiin.

Kesto
iltapäivä ja 1 yö Saigonissa (lähtö Phan Thietistä n. klo 8.30)
Hinta
n. 99 €/hlö, ei lapsialennusta. Hinta lentokenttäkuljetuksen ostaneille. Asiakkaille ilman lentokenttäkuljetusta retki on ostettavissa kohteessa, hinta n. 119 €/hlö.
Sisältää
kuljetukset Phan Thietistä Saigoniin ja lentokentälle, majoituksen Saigonin keskustahotellissa (***, esim. Liberty Park View tai vastaava) aamiaisella ja yhden hengen huoneen lisämaksun. Retkellä käyttämämme hotellit vaihtelevat hotellien varaustilanteen mukaan. Kaikki hotellit sijaitsevat Saigonin District 1-alueella.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita. Oppaamme on mukana bussikuljetuksessa Phan Thietistä Saigoniin.
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivät ovat ke–to (lähtö retkelle keskiviikkona).
Huomioitavaa
Retken päätteeksi siirrytään suoraan lentokentälle, retki ei palaa Phan Thietiin. Tämä retki on ostettavissa vain yhdelle. Kahden hengen retki ostetaan erikseen. Varaa retki viimeistään 5 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 5 päivää ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on vähintään 50 % retken hinnasta. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Illallisristeily Saigonjoella

Illallisristeily Saigonjoella

Saigon 1 yö ja Saigon 2 yötä -retkien osallistujat voivat osallistua Saigonissa illallisristeilylle.

Vietä tyylikäs ilta perinteisellä jokiristeilijällä Saigonin valojen loisteessa. Idyllinen risteily kaupungin halki virtaavalla Saigonjoella tekee ihanasta lomastasi vieläkin ikimuistoisemman. Maista Vietnamin mausteiset, autenttiset maut ja nauti lempeistä laineista.

Tunnelmallista iltaa värittävät elävä musiikki ja viihdyttävä ohjelma. Illallisella eteesi avautuvat miljoonakaupungin huima valomeri ja korkeiden rakennusten komeasti valaistut siluetit. Laivan annokset on suunnitellut yksi Vietnamin parhaista kokeista ja ne on valmistettu tarkkuudella. Paikkoja on vain muutama, joten varaathan omasi ajoissa!

Kesto
iltaretki (n. klo 19–21)
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 21 € / 6–11-v. lapsi
Sisältää
buffetillallisen ja tervetulojuoman (alkoholiton).
Lisämaksusta
Ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Talven 2019–2020 retkipäivä on keskiviikko. Retkeä ei järjestetä vietnamilaisen uuden vuoden aikaan 24.1.–28.1.2020.
Huomioitavaa
Kuljetukset Saigonissa retken lähtöpaikalle Saigonin satamaan omatoimisesti (esim. taksi n. 2 €/suunta). Varaa retki viimeistään 2 vrk ennen retkipäivää, paikallista aikaa klo 12 mennessä. Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkipäivää, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 2 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Forester Spa hemmotteluhoidot

Forester Spa hemmotteluhoidot

Huolehdi hyvinvoinnistasi osana ikimuistoista lomaa! Forester Spa tarjoaa kattavan valikoiman erilaisia hemmotteluhoitoja, jotka yhdistettynä rentouttavaan ympäristöön ovat täydellistä vastalääkettä kiireelle ja stressille.

Anna kasvohoidon tai kuorinnan tuoda itsellesi raikas tunne, joka kestää pitkään tai anna kokonaisvaltaisen hieronnan poistaa ylimääräiset kiristykset kehostasi. Lisää piristystä ja hyvää mieltä saat hemmottelevista käsi- ja jalkahoidoista. Anna kauniiden varpaiden näkyä kulkiessasi kesäsandaaleissa Phan Thietin kaduilla.

Ajankohta
Talvella 2018–2019 Spa on avoinna päivittäin n. klo 10–22. Hoitojen kesto n. 30 minuuttia–2 tuntia, valitusta hoidosta riippuen.
Hinta
riippuu valitusta hoidosta. Esimerkkihintoja:
Pedikyyri alkaen n. 3–4 €
Hieronta alkaen n. 10 €
Kasvohoidot alkaen n. 15 €
Sisältää
valitun hoidon ja edestakaisen kuljetuksen yli 400 000 VND:n (n. 15 €) hoitoihin (ei Pandanus -hotellilta).
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita
Huomioitavaa
Forester Span varaukset voit tehdä kohteessa oppaalta tai Aurinkolinjan kautta. Hoidot maksetaan paikan päällä. Maksuvälineenä käyvät käteinen (VND) sekä Visa ja Mastercard. Span osoite: 179A Nguyen Dinh Chieu.
Varaa lippu
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Phan Thietin retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, paikallisella valuutalla, Visalla tai Mastercardilla. Maksaessasi maksukortilla peritään lisäksi n. 3 %:n käsittelymaksu. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Crossnature Phan Thiet

Crossnature, ti, Phan Thiet

Crossnature, ti, Phan Thiet

Treenaa ulkoilmassa ja pidä hauskaa!

Tule mukaan ja nauti liikunnan riemusta myös lomalla! Talvikaudella 2019–2020 voit osallistua maksuttomille Crossnature-tunneille Phan Thietissä yhdestä kahteen kertaan viikossa ajalla 12.12.2019–18.3.2020.

Crossnature on kehonpainoharjoittelua, jonka tavoitteena on saada kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja vahva keho. Tunneilla liikutaan luonnonmaisemissa ja harjoituksissa hyödynnetään ympärillä olevaa maastoa. Kehoa vahvistetaan hauskoilla ja haastavilla harjoituksilla yksin, pareittain ja ryhmässä. Crossnature yhdistää eri liikuntamuotoja voimaharjoittelusta kaloreita polttaviin ja sykettä nostattaviin liikkeisiin, joita treenataan yhdessä sertifioidun suomenkielisen Crossnature-ohjaajan johdolla. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja tervetulleita ovat kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset (alle 18-vuotiaat aikuisen seurassa).

Kesto
1 tunti (n. klo 17–18)
Hinta
maksuton
Paikka ja aloitusaika
Phan Thiet, tapaaminen Cay Bang -ravintolan edustalla klo 17, osoite: 02-04 Nguyen Dihn Chieu. Ravintola sijaitsee The Cliff ja Seahorse -hotelleiden välisellä ranta-alueella.
Huomioitavaa
Kuljetukset tapaamispaikalle omatoimisesti. Varaa mukaan vesipullo, pyyhe, reppu sekä urheiluun sopivat vaatteet ja jalkineet. Crossnature-tunnin aikana liikutaan kävellen tai juosten paikasta toiseen. Crossnature-tunnit toteutetaan säävarauksella 1–20 henkilölle. Jos et käytä varaamaasi tuntia tai haluat vaihtaa päivää, ota yhteyttä oppaaseen kohteessa tai ilmoita asiasta Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa.
Varaa paikka Crossnature-tunnille
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Crossnature, su, Phan Thiet

Crossnature, su, Phan Thiet

Treenaa ulkoilmassa ja pidä hauskaa!

Tule mukaan ja nauti liikunnan riemusta myös lomalla! Talvikaudella 2019–2020 voit osallistua maksuttomille Crossnature-tunneille Phan Thietissä yhdestä kahteen kertaan viikossa ajalla 12.12.2019–18.3.2020.

Crossnature on kehonpainoharjoittelua, jonka tavoitteena on saada kokonaisvaltaisesti hyvinvoiva ja vahva keho. Tunneilla liikutaan luonnonmaisemissa ja harjoituksissa hyödynnetään ympärillä olevaa maastoa. Kehoa vahvistetaan hauskoilla ja haastavilla harjoituksilla yksin, pareittain ja ryhmässä. Crossnature yhdistää eri liikuntamuotoja voimaharjoittelusta kaloreita polttaviin ja sykettä nostattaviin liikkeisiin, joita treenataan yhdessä sertifioidun suomenkielisen Crossnature-ohjaajan johdolla. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja tervetulleita ovat kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset (alle 18-vuotiaat aikuisen seurassa).

Kesto
1 tunti (n. klo 7–8)
Hinta
maksuton
Paikka ja aloitusaika
Phan Thiet, tapaaminen Cay Bang -ravintolan edustalla klo 7, osoite: 02-04 Nguyen Dihn Chieu. Ravintola sijaitsee The Cliff ja Seahorse -hotelleiden välisellä ranta-alueella.
Huomioitavaa
Kuljetukset tapaamispaikalle omatoimisesti. Varaa mukaan vesipullo, pyyhe, reppu sekä urheiluun sopivat vaatteet ja jalkineet. Crossnature-tunnin aikana liikutaan kävellen tai juosten paikasta toiseen. Crossnature-tunnit toteutetaan säävarauksella 1–20 henkilölle. Jos et käytä varaamaasi tuntia tai haluat vaihtaa päivää, ota yhteyttä oppaaseen kohteessa tai ilmoita asiasta Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa.
Varaa paikka Crossnature-tunnille
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Crossnature Phan Thiet

Tule mukaan liikkumaan ja jatka lomaa hymyssä suin! Osallistu maksuttomille Crossnature-tunneille ja huolla kehoa sekä mieltä myös lomallasi. Tunnit sopivat kaikentasoisille liikkujille ja tervetulleita ovat kaikki yli 10-vuotiaat aurinkomatkalaiset (alle 18-vuotiaat aikuisen seurassa). Varaa osallistumisesi Crossnature-tunneille matkan varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Lomakohteesta riippuen 12–30 €/aikuinen, 6–15 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa bussikuljetuksen lentoasemalta hotelliisi. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.