• Uutuus

Ho Tram – tietoa matkakohteesta

Ho Tram 1
Ho Tram 2
Ho Tram 3
Ho Tram 4
Ho Tram 5
Ho Tram 6
Ho Tram 7
Ho Tram 8
Ho Tram 9
Ho Tram 10
Ho Tram 11
Ho Tram 12
Ho Tram 13
Ho Tram 14
Ho Tram 15
Ho Tram 16
Ho Tram 17
Ho Tram 18
Ho Tram 19
Ho Tram 20
Ho Tram 21
Ho Tram 22
Ho Tram 1
Ho Tram 2
Ho Tram 3
Ho Tram 4
Ho Tram 5
Ho Tram 6
Ho Tram 7
Ho Tram 8
Ho Tram 9
Ho Tram 10
Ho Tram 11
Ho Tram 12
Ho Tram 13
Ho Tram 14
Ho Tram 15
Ho Tram 16
Ho Tram 17
Ho Tram 18
Ho Tram 19
Ho Tram 20
Ho Tram 21
Ho Tram 22

Tietoa kohteesta

Harrastukset

Golf

The Bluffs Ho Tram Strip -golfkenttä on yksi Vietnamin uusimmista golfkentistä, jonka on suunnitellut Greg Norman. Kenttä sijaitsee 6–8 kilometrin päässä Ho Tramin hotellistamme.
Vung Taun kaupungissa n. 40 km päässä on Vung Tau Paradise Resort  Golf Club.

Pyörien vuokraus

Hotellimme Ho Tram Beach Boutique Resort lainaa polkupyöriä vierailleen maksutta 2 t/päivä.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Saat yhteyden lääkäriin hotellin vastaanoton kautta. Ho Tramin keskustassa (4 km) on pieni paikallinen apteekki, jossa ei puhuta englantia.

Liikuntaesteiset

Hotellimme Ho Tram Beach Boutique Resortin alueella on epätasainen maasto. Huoneisiin ja yleisiin tiloihin on joitain portaita, eikä pyörätuoliluiskoja ole. Melia Ho Tram -hotellin alue on tasaisempaa. Invatakseja ei ole.

Luottokortit ja valuutanvaihto

Yleisimmät luottokortit käyvät maksuvälineenä hotellilla, mutta luottokortilla maksaminen on kalliimpaa (kulut n. 3–13 %). Suositeltavin matkavaluutta on euro.
Euroja vaihdetaan paikalliseen valuuttaan (dong) hotelleilla, sekä Saigonissa pankeissa ja valuutanvaihtoliikkeissä.

Matkalle mukaan

Ilmasto on lämmin ja kostea. Ota mukaan mukavat jalkineet ja kesävaatteet. Parhaita materiaaleja ovat puuvilla ja muut luonnonkuidut. Ilmastoiduissa sisätiloissa saattaa olla viileää, samoin joulu-tammikuun iltoina, joten varaa mukaan myös lämmintä päällepantavaa. Ota mukaan hyttyskarkotetta ja aurinkovoidetta, jossa on korkea suojakerroin. Sadekuurot ovat mahdollisia.

Palveluraha

Maassa on tapana antaa palvelurahaa. Voit halutessasi muistaa paikallisia oppaita, retkibussien kuljettajia, hotellien huonesiivoajia ja laukunkantajia. Sopiva summa on n. 20 000 VND (1 €). Ravintoloissa n. 10 % laskusta.


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Ho Tram kohdeopas


Kulkuyhteydet

Liikkuminen on kätevintä hotellin järjestämillä kuljetuksilla tai taksilla. Voit retkeillä omatoimisesti läheisiin kyliin tai Vung Taun kaupunkiin.    

Hotellin kuljetukset
Ho Tram Beach Boutique Resort & Spa järjestää eri päivinä kuljetuksia mm. Ba Ton markkinoille (8 km) ja Ba Rian pikkukaupunkiin (30 km). 

Taksit
Voit tilata taksin hotellin vastaanotosta.


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset hintaan 28 €/aikuinen ja 14 €/lapsi 2–17-v., alle 2-vuotiaat sylilapset maksutta. Bussikuljetuksen voit ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Lentokenttä Saigon
Matkan pituus Bussimatka Saigonista Ho Tramiin n. 120 km
Kuljetuksen kesto n. 2 t 30 min 
Mahdollisia juoma- ja ruokaostoksia varten on hyvä vaihtaa dongeja etukäteen esim. lentoaseman valuutanvaihtopisteessä.


Ho Tram lasten kanssa

Ho Tramin hotelleissa on lastenaltaat perheen pienimille. Melia Ho Tram -hotellissa toimii myös hotellin lastenkerho. Ho Tramin ranta on loivasti syvenevä ja hienohiekkainen.


Nähtävyydet

Ho Tramin nähtävyydet ovat luonto itsessään, aito maalaiselämä ja kalastajat merellä perinteisine veneineen. Lähistöllä on paikallisten riisiviljelmiä ja puutarhoja, joissa he kasvattavat trooppisia hedelmiä.

Ba Ton kylän perinteikkäät markkinat ovat nähtävyys itsessään. 

Alueen vanhimpiin kalastajakyliin lukeutuu Phuoc Hai n. 10 km:n päässä. Vung Taun kaupungissa noin 40 km:n päässä voit kaupunkielämän lisäksi ihastella Kristuspatsasta ja majakkaa, jotka kohoavat kaupungin yläpuolella.

Vietnamissa valokuvaamisessa on rajoituksia, pyydä aina ensin lupa kuvatessasi yksityisiä, varsinkin rukoilevia henkilöitä. Sotilaita, sotilaskohteita ja hautamuistomerkkejä ei saa kuvata.


Ostokset

Ho Tramin keskustassa n. 4 km:n päässä on muutama pieni minimarketti. Lähimmät paikalliset pikkukaupat ovat Ba Ton kaupungissa, jonne on matkaa n. 8 km. Tuliais- ja muille ostoksille kannattaa lähteä Saigoniin.


Ravintolat ja huvit

Hotellien ravintoloissa nautitaan vietnamilaisen ja kansainvälisen keittiön antimia. Muita ravintoloita hotellien välittömässä läheisyydessä ei ole. Ho Tramin keskustassa n. 4 km:n päässä on muutama paikallinen riisiravintola.
Myös iltaelämä keskittyy hotellien ravintoloihin ja baareihin.

Vietnamilaisen uudenvuoden aikaan (25.1.2020) paikalliset ravintolat voivat olla kiinni muutamia päiviä.


Uimarannat

Hotellimme sijaitsevat alueen parhaalla, pitkällä ja leveällä, hienohiekkaisella Ho Tramin rannalla. Ranta ei ole hotellien oma, mutta lähistöllä ei ole montaakaan hotellia, joten rantaa käyttävät lähinnä vain hotelliemme vieraat ja paikalliset kalastajat, jotka lähtevät aamuisin perinteisillä pikkuveneillään merelle ja palaavat myöhemmin saaliinsa kanssa. Ranta on lähes luonnontilainen ja puhdas.
Hotellien edustalla rannalla on vieraiden käytössä maksuttomia rantatuoleja ja varjoja. Hotellien rantabaareissa voi ostaa virvoittavia juomia ja palanpainiketta rantaelämän lomassa.

Asukasluku ja etäisyydet

Ho Tram  n. 8000 as.
Ba To 8 km
Long Hai 25 km
Ba Ria 30 km
Vung Tau 40 km
Saigon 120 km
Phan Thiet 120 km
Hanoi 1750 km

Matkustusasiakirjat

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.