Mikonkadun toimistomme suljetaan 2016

Muuttoon liittyy usein ripaus haikeutta, ja haikeutta ei voi välttää, kun me aurinkomatkalaiset marraskuun 25. päivänä kello 17.00 suljemme Mikonkadun palvelutoimistomme ja siirrymme työskentelemään Aurinkomatkojen tiloihin Helsinki-Vantaan lentokentän läheisyyteen.

On ollut upeaa ja antoisaa tavata kasvokkain Mikonkadulla, jutella menneistä lomahetkistä ja suunnitella tulevia lomia. Lomamatkojen kauppa on kuitenkin siirtynyt vuosi vuodelta yhä vahvemmin verkkoon, ja sinne mekin keskitämme nyt palvelumme.

Tällä hetkellä jo reilut 80 prosenttia Aurinkomatkojen lomista varataan ja ostetaan verkkokaupastamme. Kehitämme verkkopalveluitamme jatkuvasti, jotta asioiminen siellä olisi mahdollisimman vaivatonta. Verkkokauppamme n auki ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Tavoitat meidät myös AurinkoChat palvelun avulla verkkosivuiltamme, se on nopea ja mukava tapa kysyä mistä tahansa lomaan liittyvästä asiasta, kannattaa kokeilla.

Palvelemme jatkossa toki myös puhelimitse, sillä lomista jutustelu kuuluu asiakaspalvelun parhaimpiin hetkiin. Saat Aurinkomatkoilta suomenkielistä ja henkilökohtaista palvelua puhelimitse maanantaista torstaihin klo 8-19, perjantaisin klo 8-17, lauantaisin klo 10-16 ja sunnuntaisin klo 10-14. Puhelinnumeromme on p. 09 818 1101 (paikallisverkkomaksu/matkapuhelinmaksu).

Kaikki Aurinkomatkojen matka-asiantuntijat Mikonkadulta muuttavat pääkonttoriimme Vantaalle, joten tuttu ääni saattaa vastata puhelimeen jatkossakin.

‹ Palaa uutislistaukseen