Aurinkomatkat seuraa Turkin tilannetta

Aurinkomatkat seuraa aktiivisesti Turkin tilannetta. Olemme päivittäin tiiviisti yhteydessä henkilökuntaamme Turkin lomakohteissa, ja seuraamme Ulkoministeriön ohjeistusta ja matkustustiedotetta.

Sunnuntaina 23.8. järjestetään koko Turkin kattava terrorismin vastainen mielenosoitus alkaen kello 18.30. Mielenosoitus tulee näkymään Alanyassa. Aurinkomatkat on kontaktoinut tekstiviestein Alanyassa lomailevat ja sinne tulevana viikonloppuna lähtevät matkustajat ja kertonut mielenosoituksesta. Turkin viranomaisten antamien tietojen mukaan mielenilmaukseen osallistunee arvioilta 1 000–2 000 henkilöä. Tieto mielenosoituksesta on toimitettu myös kaikkiin hotellien Lomainfo-kansioihin. Olemme kehottaneet lomailijoita välttämään paikkoja, joissa mielenilmaukset näkyvät.

Aurinkomatkat seuraa Ulkoministeriön matkustusohjeita Turkin osalta. Oppailtamme tänään saadun tiedon mukaan lomailu Alanyassa sujuu tällä hetkellä aurinkoisissa ja rauhallisissa merkeissä.

Olemme tarvittaessa suoraan yhteydessä Turkin lomakohteissa lomaileviin ja matkalle lähteviin asiakkaisiimme. Lomailu Turkin kohteissamme jatkuu normaalisti, ja tällä hetkellä noudatamme muutos- ja peruutustilanteissa normaaleja ehtoja.

Lue Ulkoministeriön Turkin matkustustiedote

‹ Palaa uutislistaukseen