Kaikki ensi talven matkat nyt myynnissä

Tänään torstaina 19.3. avattiin myyntiin viimeisetkin ensi talven upeat lomakohteet. Odottaminen on kannattanut, sillä talven valikoimassamme on 74 laadukasta ja huolellisesti valittua lomakohdetta 20 eri maassa. 

Eksotiikkaa, palmurantoja ja merenguen rytmejä tarjoaa Dominikaaninen tasavalta. Puerto Plata sopii mainiosti sekä rentoa rantalomaa että uusia seikkailuja etsiville matkailijoille. Vehreä ja luonnonkaunis Samana henkii aitoa karibialaista tunnelmaa. Unelmien matkan trooppiseen paratiisiin voi tehdä myös kahden viikon yhdistelmämatkana, jolloin tutuksi tulevat sekä Puerto Plata että Samana. 

Mielenkiintoinen ja ajankohtainen Kuuba oli yksi viime talven suurista lomasuosikeista. Kuuban lomaa odottaville voimme iloisena kertoa, että ensi talvena pääsee taas Hemingwayn jalanjäljille charmikkaaseen Havannaan, paratiisirannoille ja All inclusive lomalle Varaderoon. Valikoimassa on myös yhdistelmämatka Havanna-Varadero ja varmasti unohtumaton kokemus, yhden tai kahden viikon kiertomatka Kuubaan. 

Dubaitarjoaa luksusta ja on todellinen shoppailijan paratiisi. Tavaratalojen ja valtavien ostoskeskusten jälkeen on paikallaan rentoutuminen pitkillä hiekkarannoilla ja hotellien upeilla uima-allasalueilla. Lapsiperheet voivat nauttia vesileikeistä Dubain tunnetuissa vesipuistoissa. 

Ras al Khaimahin kaupunki tarjoaa loistavat puitteet rentoon lomailuun. Kristallinkirkkaan Persianlahden valkohiekkaisilla rannoilla aurinko paistaa läpi talven. Ylellisessä Abu Dhabissa on valkeita hiekkarantoja, tyylikkäitä ostoskeskuksia ja huikaisevia pilvenpiirtäjiä sekä mielenkiintoisia nähtävyyksiä. 

Goalla lomailet aidosti intialaisissa tunnelmissa. Entinen reppumatkaajien keidas Goa on mutkaton ja monimuotoinen, herkkusuiden ja hyvän olon lomaa etsivien unelmakohde. Pohjois-Goan Calangutessa ollaan paikallisen arjen keskellä. Etelä-Goan hotellialueet sopivat rauhallista rantalomaa arvostavalle ja lasten kanssa matkustaville. 

Monen suomalaisen kestosuosikki lomamaana on Turkki. Sympaattinen, tasokas ja kaunis Belek sopii erityisesti aktiivilomailijalle, sillä harrastusmahdollisuudet ovat loistavat. Myös leppoisaa rantalomaa kaipaavalle löytyy Belekistä oma piilopaikka. Alanya on eloisa rantakaupunki, jossa tekemistä riittää kaiken ikäisille ja moneen lomatoiveeseen. Ravintoloita, iltahuvituksia ja ostosmahdollisuuksia on paljon; Alanya pitää minkä lupaa - helppoa ja hauskaa lomaa! 

Ja sokeri pohjalla. Ensi talven uutuusmatkojen valikoima kasvaa taas kolmella hienolla matkalla: Dubain risteily, Pohjois- Intian kiertomatka ja Ras al Khaimah-Dubai yhdistelmämatka. 

Pohjois-Intian kiertomatkalla nähdään Delhi, Jaipur, Agra, Khajurajo ja Varanasi. Opastettu ja monipuolinen kiertomatka tarjoaa tärkeimmät nähtävyydet kompaktissa paketissa. Luvassa on paljon kulttuuria, ja Intian monimuotoista historiaa ja nykypäivää. 

Risteily Dubaista on helppo ja tapa tutustua Lähi-Itään. Luvassa on rentoa matkantekoa ja meripäivät laivalla ovat täynnä tekemistä niin halutessa. Matkalla on mahdollisuus osallistua kansainvälisille retkille tai tutustua maakohteisiin omatoimisesti. Suomenkielinen opas on mukana lentokenttäkuljetuksilla ja kaupunkikiertoajelulla Dubaissa.

‹ Palaa uutislistaukseen