Aurinkomatkojen Matkatestaajaksi Lumpparit Littoisista!

Aurinkomatkojen Matkatestaajaksi Lumpparit Littoisista

Aktiivisuus sosiaalisessa mediassa auttoi erottumaan yli 4 500 hakijan joukosta

Seuraa matkaa Haniassa 21.-28.7.2013 

Suomen suurin matkanjärjestäjä Aurinkomatkat etsi kesän alussa Matkatestaaja-perhettä tutustumaan Kreikan Hanian lomakohteeseen ja testaamaan lapsille suunnattua Muumikerhoa. Haussa oli perhe, joka pystyisi tuottamaan mielenkiintoisia blogikirjoituksia ja ottamaan kiehtovia kuvia. Pestiin valittiin iloa ja aktiivisuutta pursuava, parhaat perustelut valinnalleen antanut Lumppareiden tiimi Littoisista.

Aurinkomatkojen Matkatestaajan paikkaan tuli yhteensä jopa 4 528 hakemusta. Huikean suositussa kisassa 120 eniten yleisöääniä saanutta hakemusta pääsi finaaliin. Aurinkomatkojen asiantuntijaraati valitsi finalistien joukosta 20 parasta hakemusta ja heidän joukostaan voittajan. Voiton vieneeseen Lumppareiden tiimiin, eli Lumiaisten perheeseen, kuuluvat Ulla-äiti, Tero-isä, 5-vuotias Urho sekä 1-vuotias Toivo.

"Kahdenkymmenen kärkijoukkoon pääsivät Matkatestaaja-ehdokkaat, jotka isojen äänimäärien saalistamisen lisäksi olivat kirjoittaneet parhaat perustelut sille, miksi juuri he olisivat sopivimpia henkilöitä kokeilemaan matkapalveluitamme ja tuottamaan monipuolista sisältöä matkaltaan. Lumppareiden tiimi vakuutti raatimme", kertoo Aurinkomatkojen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Sanna Forsström-Hack.

"Kerrankin saa luvan kanssa roikkua somessa!"

Lumiaisten perheen äiti Ulla potee jatkuvaa matkakuumetta, ja Matkatestaaja-kilpailu kiinnitti heti hänen huomionsa. Perheen vanhemmat ovat käyneet yhdessä ranta- ja kaupunkilomilla, Urho on reissannut Madeiralle ja Toivo Kreetalle, ja koko perheen voimin on käyty Thaimaassa asti. Lumiaiset kampanjoivat kilpailun aikana pääasiassa Facebookin kautta ja herättelivät aktiivisesti ystäviä, sukulaisia, vanhempia ja kummeja äänestämään. Perhe loi sosiaaliseen mediaan jatkuvasti uutta hauskaa sisältöä.

Lumppareiden tiimiltä sopii odottaa hauskaa sisältöä myös reissusta, sillä Ulla on työnsä puolesta kokenut kirjoittaja, ja Tero puolestaan ammattinsa kautta tuttu visuaalisen ilmaisun kanssa. Isä tuntee myös sosiaalisen median kuin omat taskunsa. Perhe odottaa matkalta erityisen paljon uimista, Muumikerhoon tutustumista, lämpöä ja veden äärellä oleskelua.

"Lähdemme matkaan rennolla mielellä. Lasten kanssa reissatessa on hyvä ottaa löysin rantein, ja aiomme nauttia lämmöstä ja merestä. Pidämme kuitenkin silmämme ja korvamme auki, jotta voimme antaa hyviä kehitysehdotuksia", perheen äiti Ulla sanoo.

"Pyrimme tuottamaan matkalta monipuolista sisältöä eri kanaviin ja pitämään kattavaa matkapäiväkirjaa. Kerrankin saa luvan kanssa roikkua somessa!" Tero-isä iloitsee.

Lumiaiset lähtevät viikon kestävälle matkalle sunnuntaina 21. heinäkuuta. Matkan aikana perheen seikkailuja voi seurata Instagramissa ja Twitterissä nimimerkillä Aurinkomatkaaja osoitteessa aurinkomatkat.fi/aurinkomatkaaja, ja matkan jälkeen reissaajien kokemuksiin voi tutustua Aurinkomatkojen blogissa sekä nettisivuilla. Blogissa voi lukea myös viime vuoden Matkatestaajien kokemuksista.

Matkatestaaja-haku oli käynnissä Aurinkomatkojen nettisivuilla 10.5.-16.6.

‹ Palaa uutislistaukseen