Varaudu mahdollisiin ruuhkiin Helsinki-Vantaalla

Päivitetty 16.3.2017 klo 13.40

IAU:n lakkotoimenpiteillä on huomattavat vaikutukset Finnairin lentoihin perjantaina 17.3. Tämän hetkisen tiedon mukaan lakolla ei ole vaikutuksia Aurinkomatkojen matkapaketteihin, joiden lähdöt ovat 17.3. 

Mikäli perjantain tilanteeseen tulisi muutoksia, lähetämme asiasta viestin asiakkaille. 

Jos olet lähdössä Helsingistä matkaan lentäen, otathan huomioon, että Helsinki-Vantaan lentoasemalla matkatavaran käsittelyssä tulee olemaan häiriöitä. Suosittelemme, että käsimatkatavaroihin pakataan kaikki tärkeimmät matkatarvikkeet, esim. lääkkeet. Toki on huomioitava käsimatkatavaran painoon ja kokoon liittyvät rajoitukset. Olethan myös hyvissä ajoin lentoasemalla.

Lisätietoja Finnair info https://www.finnair.com/fi/fi/flightinfo 

 

 

Päivitetty 8.3.2017 klo 16.00

IAU:n lakkotoimenpiteillä on huomattavat vaikutukset Finnairin lentoihin perjantaina 10.3. Tämän hetkisen tiedon mukaan lakolla ei ole vaikutuksia Aurinkomatkojen Phuketin (AY 037 klo 19.10) ja Bangkokin (AY 095 klo 18.55) matkapaketteihin, joiden lähdöt ovat 10.3. 

Matkatavaran käsittelyssä tulee olemaan häiriöitä. Suosittelemme, että käsimatkatavaroihin pakataan kaikki tärkeimmät matkatarvikkeet, esim. lääkkeet. Toki on huomioitava käsimatkatavaran painoon ja kokoon liittyvät rajoitukset.

Mikäli perjantain tilanteeseen tulisi muutoksia, lähetämme asiasta viestin asiakkaille.

Lisätietoja  Finnair info

 

Päivitetty 4.3.2017 klo 20.00

Ilmailualan unionin (IAU) ja Palvelutyönantajat Paltan väliseen työehtokiistaan liittyvät lakko- ja tukilakkotoimenpiteet maanantaina 6.3. kello 3.00–9.00 vaikuttavat merkittävästi Finnairin liikenteeseen, vaikka Finnair ei ole kiistassa osapuolena. Finnairin alihankkijoiden toiminta joko pysähtyy tai hidastuu tukilakkojen takia, koska lentoliikenteen tarvitsemia kriittisiä maapalveluita ei ole saatavilla tai niitä on saatavilla vain hyvin rajallisesti.

Aurinkomatkojen lennot maanantaina 6.3. Dubaihin, Madeiralle ja Goalle lennetään tämän hetken tiedon mukaan normaalisti mutta viivästymisiin lentokentällä kannattaa varautua. Suosittelemme saapumaan ajoissa lentokentälle ja matkustamaan mahdollisuuksien mukaan pelkän käsimatkatavaran kanssa.

Lakko- ja tukilakkotoimenpiteiden vaikutuksista Finnairin lentoihin saat lisätietoa osoitteessa https://www.finnair.com/fi/fi/flightinfo.

-- 

Lentoliikennealan henkilöstön lakkoilu voi vaikuttaa Helsinki-Vantaan lentoliikenteeseen 3.–14. maaliskuuta 2017. 

Matkalle lähtijöitä pyydetään saapumaan lentoasemalle ajoissa sekä varautumaan mahdollisiin ruuhkiin turvatarkastuksessa. Seuraa Finavian tiedotusta.

 

‹ Palaa uutislistaukseen