Mielenilmaus 18.9.2015

19.9.

Avaamme puhelinlinjamme (09 818 1101) ja Aurinko-Chatin lauantaina 19.9. jo klo 8 ja palvelemme klo 16 asti. Mikonkadun myymälämme Helsingin keskustassa on avoinna klo 10 - 16.  

16.9.

Ammattiyhdistysten perjantaiksi 18.9. ilmoittama mielenilmaisu ei vaikuta Aurinkomatka-pakettien lähteviin eikä saapuviin lentoihin. 
Seuraavat lennot lennetään 18.9. normaali aikataulun mukaisesti, joskin viivästyksiä lentoaikatauluihin saattaa tulla. Lentoasemalla on kuitenkin oltava hyvissä ajoin.

18.9. Helsingistä lähtevät lennot 
Kreikka, Hania AY941
Kreikka, Heraklion AY943
Turkki , Gazipasa AY799 

18.9.Lomakohteesta Helsinkiin lähtevät lennot
Kreikka , Hania AY942 (saapuu Helsinkiin 19.9.)
Kreikka,  Heraklion AY944
Turkki, Gazipasa, AY800

Mikäli olet ostanut kotimaan liittymälennon tai omatoimisen lento + hotelli matkan Aurinkomatkojen kautta, ja lentosi on peruutettujen lentojen listalla (katso peruutettujen lentojen lista http://www.finnair.fi/info ), niin Aurinkomatkat on sinuun yhteydessä. 

Finnairin tiedotteet ovat osoitteessa http://www.finnair.fi/info
Finavian tiedotteet http://www.finavia.fi/fi/tiedottaminen/ajankohtaista/2015/perjantain-mielenilmauksella-vaikutuksia-lentoliikenteeseen/
Ajettavat junavuorot voi tarkistaa osoitteesta https://www.vr.fi/cs/vr/fi/perjantaina_ajettavat_junat

Lentoasemalle siirtyminen
Perjantaina 18.9. kannattaa varata runsaasti aikaa Helsinki-Vantaan lentoasemalle siirtymiseen ja sieltä pois kulkuun. Liikenne voi olla aika ajoin hyvin ruuhkautunut, takseja voi olla vaikea saada ja parkkipaikkojen löytäminen lentoaseman läheisyydessä voi olla haasteellista.

Finnair City Bus ajetaan perjantain 18.9. mielenilmauksen aikana harvennetusti. Lisätietoa osoitteesta https://www.pohjolanliikenne.fi/cs/pl/fi/uutiset?showContent=true&contentID=1392304563604

Matkatavara
Matkatavarankäsittelyssä lentoasemalla voi esiintyä viiveitä, joten jos vain mahdollista, suosittelemme käsimatkatavaran kanssa matkustamista. Jos matkatvarat menevät ruumaan, niin käsimatkatavaraan kannattaa kuitenkin kaiken varalta pakata esim. lääkkeet, matkustusdokumentit, kotiavaimet ja vaatekerta ensimmäisiä lomapäiviä varten. Lomalta 18.9. palaavien matkaustajien kannattaa varautua viivästyksiin matkatavaroiden toimituksessa.
 

 --

15.9.

Suomen ammattiliittojen valtakunnallinen mielenilmaus perjantaina 18.9. vaikuttaa Finnairin lentoihin laajasti. Lomalennot ovat nykyisin pääsääntöisesti reittilentoja, eikä lomaliikennettä ole rajattu ulkopuolelle. Mahdollisen lakon aiheuttamat peruutukset matkanjärjestäjien lomakohteisiin lennettävien lentojen osalta pyritään kuitenkin minimoimaan.

Tiedot muutoksista lähtevät asiakkaille tekstiviestein, jos kännykkänumero on annettu varauksen yhteydessä. 

Olemme pahoillamme tilanteesta ja sen asiakkaillemme aiheuttamasta vaivasta. Lisätietoa mahdollisista peruutuksista ja muutoksista saa sosiaalisen median kanavistamme sekä Finnairin internetsivuilta, jonne päivitetään uutta tietoa tilanteen muuttuessa. 

Pahoittelemme asiakaspalvelumme mahdollista ruuhkautumista.

Infosivut: http://www.finnair.fi/info 
Tietoja lennoista: http://www.finnair.com/FI/FI/flights/flightlist

--

14.9. 

Suomessa järjestetään laaja, ammattiyhdistysliikkeiden järjestämä valtakunnallinen mielenilmaus perjantaina 18.9. Finnair arvioi parhaillaan mielenilmauksen kokonaisvaikutuksia Helsinki-Vantaan lentoaseman toimintaan ja Finnairin lentoihin. Kerromme vaikutuksista niin pian kuin pystymme, sillä ymmärrämme hyvin asiakkaiden huolen perjantain lennoista ja matkojen toteutumista. Uskomme voivamme kertoa vaikutuksista lisää 15.9. aamupäivällä.

Mikäli mielenilmauksella on vaikutuksia Aurinkomatkojen asiakkaiden lomamatkoihin, olemme asiakkaisiimme yhteydessä.

‹ Palaa uutislistaukseen