Aurinkomatkat turvana matkallasi

Haluamme, että voit varata lomasi levollisin mielin, ja nauttia loman odotuksesta aina loman alkuun asti. Siksi tarjoamme entistä joustavammat muutos- ja peruutusoikeudet kaikille ulkomaan heinä- ja elokuun matkoillemme (ei koske kaupunkilomia tai erikoismatkoja). Voit muuttaa matkaasi kuluitta tai perua matkasi toimistokuluin heinä- ja elokuussa matkan lähtöön saakka.


Suomen suurimpana ja luotetuimpana matkanjärjestäjänä olemme jo vuosikymmeniä toteuttaneet suomalaisten lomaunelmia sekä hyvinä että haastavina aikoina. Lomaunelmiesi toteutuminen suunnitellulla tavalla on meille sydämen asia. Voit suunnitella lomamatkaasi huoletta ja matkustaa mukanamme turvallisin mielin.
Varaamalla Aurinkomatka-paketin nautit matkapakettilain turvasta ja lomailun helppoudesta. Tämänhetkisen poikkeuksellisen tilanteen vuoksi haluamme tarjota sinulle entistä enemmän joustavuutta matkasi suunnitteluun.

LISÄÄ JOUSTOA JA TURVAA AURINKOMATKA-PAKETTEIHIN

Avoin kauppa, kun matkan alkuun on vähintään 60 vrk
Voit peruuttaa matkasi kuluitta, kun lähtöpäivään on aikaa vähintään 60 vrk. Maksusuoritukset palautetaan lukuun ottamatta palvelumaksuja, mikäli niitä on varaukselle lisätty, katso palveluhinnasto. Avoin kauppa koskee uusia matkavarauksia, jotka on tehty 5.1.2021 alkaen. Avoin kauppa ei koske matkan yhteyteen ostettuja erillispalveluita, kuten suoraan Finnairilta ostettuja lennon lisäpalveluita.

Joustavammat muutosehdot, kun matkan alkuun on 60–21 vrk
Aurinkomatka-paketin varaukseen sisältyy aina yksi kuluton muutosoikeus. Tämänhetkisen koronatilanteen vuoksi voit muuttaa Aurinkomatka-pakettivarauksen matkakohdetta, lähtöpäivää, matkan kestoa tai majoitusjärjestelyjä rajattomasti kuluitta toiseen normaalihintaiseen Aurinkomatka-pakettiin, jos teet muutoksen vähintään 21 vrk ennen alkuperäisen matkan alkua. Joustavammat muutosehdot koskevat kaikkia varaushetkellä myynnissä olevia sekä jo varattuja Aurinkomatka-paketteja. Varausmuutosoikeus ei koske normaalihintaisen matkan vaihtamista Äkkilähdöksi tai kampanjahinnoitelluksi matkaksi. Alkuperäisellä matkavarauksella olevat kampanjakoodilla myönnetyt alennukset siirtyvät uudelle matkavaraukselle pois lukien vuoden 2020 Black Friday -kampanjan alennukset ja tammikuun 2021 Lähtisitkö-kampanjan alennukset.

Alhaisemmat peruutuskulut, kun matkan alkuun on vähintään 21 vrk
Mikäli et voi matkustaa tai muuttaa matkasi ajankohtaa, voit poikkeuksellisesti peruuttaa matkasi toimistokuluilla (100 €/matkustaja, alle 2-vuotiaat kuluitta), kun matkan lähtöpäivään on vähintään 21 vrk. Alhaisemmat peruutuskulut koskevat kaikkia varaushetkellä myynnissä olevia sekä jo varattuja Aurinkomatka-paketteja.

Pidennetty maksuaika
Aurinkomatka-paketin viimeinen erä tulee maksaa vasta 21 vrk ennen matkan alkua. Pidennetty maksuaika koskee kaikkia varaushetkellä myynnissä olevia sekä jo varattuja Aurinkomatka-paketteja.

Muutos- ja peruutusoikeus karanteenin vuoksi
Mikäli matkan lähtöpäivä on 30.6.2021 mennessä, lähtöön on aikaa alle 21 vrk ja joku seurueesi matkustajista ei voi koronavirustilanteeseen liittyvän karanteenimääräyksen tai -suosituksen vuoksi matkustaa alkuperäisenä matkan ajankohtana,

  • matkustaja voi kuluitta muuttaa matkan toiseen varauksen muutoshetkellä myynnissä olevaan Aurinkomatka-pakettiin.
  • mikäli matkustaja haluaa perua matkavarauksen, peritään matkaehtojen mukaiset peruutuskulut, joista kuitenkin poikkeuksellisesti hyvitetään 50 % Aurinkomatkojen lahjakorttina. Lahjakortti on voimassa 6 kk peruutuspäivästä.

Nämä joustavammat muutos-, peruutus- ja maksuehdot ovat voimassa toistaiseksi, kunnes Aurinkomatkat luopuu niiden soveltamisesta uusiin matkavarauksiin. Nämä edellä mainitut joustavammat ehdot eivät koske Kaupunkilomia eivätkä ryhmämatkoja.

Matkakohteiden maahanpääsyn edellytykset
Koronavirustilanne vaikuttaa edelleen matkustamiseen merkittävästi, ja useissa maissa on voimassa maahanpääsyyn liittyviä rajoituksia. Seuraamme tarkasti kohdemaidemme matkustuslinjauksia ja olemme hyvissä ajoin yhteydessä asiakkaisiin, joiden matkoihin kohteiden maahanpääsyn rajoituksilla ja vaatimuksilla on vaikutusta.
Tutustu usein kysyttyihin kysymyksiin matkustamisesta

FINNAIR KORONATURVA -VAKUUTUS

Finnair Koronaturva -vakuutus tuo lisäturvaa ulkomaanmatkallesi. Mikäli sairastut koronavirukseen ulkomailla, Finnair Koronaturva -vakuutus kattaa koronavirukseen liittyvät sairauskulut matkakohteessa 50 000 euroon asti ja sairastumisesta johtuvan karanteenin aiheuttamat lisäkulut enimmillään 100 euroon asti per päivä, enimmillään 14 päivän ajalta. AIG:n myöntämä Finnair Koronaturva -vakuutus kattaa myös koronatestin, mikäli se on positiivinen, sekä paluulennon, jos et voi matkustaa takaisin kotiin alkuperäisellä matkavarauksellasi olevalla lennolla koronaan sairastumisen vuoksi.
Finnair Koronaturva -vakuutus sisältyy Aurinkomatkojen ulkomaanmatkoihin, joiden lähtöpäivä tällä hetkellä on viimeistään 31.8.2021.
Matkaasi kuuluva Finnair Koronaturva -vakuutus ei korvaa matkailijan omaa matkavakuutusta. Suosittelemme matkavakuutuksen hankkimista kaikille matkoille.


Voit tarvittaessasi muuttaa matkavaraustasi


Miksi valita Aurinkomatka-paketti?

100-prosenttisesti suomalainen matkanjärjestäjä

Olemme suomalainen, Suomen suurin ja luotetuin matkanjärjestäjä, jonka uskollinen asiakaskunta puhuu puolestaan. Ostaessasi Aurinkomatka-paketin sinulla on aina suomenkielinen palvelu takaamassa lomasi onnistumisen, lähdit sitten lomamatkallemme yksin tai porukalla. Kehitämme lomakokoelmiamme suomalaisia lomailijoita kuunnellen. Meille on myös myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu Suomalaisen Työn Liitto ry:n toimesta.


Lennämme Finnairilla

Aurinkomatka-paketit lennetään pääsääntöisesti suomalaisella Finnairilla, ilman välilaskuja. Jos olet Finnair Plus -jäsen, saat Finnair Plus -pisteitä Aurinkomatka-pakettisi hinnasta sekä Finnairin lennoista ja voit lisätä kaikkien matkalla olevien Finnair Plus -jäsennumerot varaukseen lähtöselvityksen yhteydessä lentoasemalla.

Aurinkomatka-pakettien, Kaupunkilomien ja pelkkien lentojen hintoihin sisältyvät aina matkatavarat lennolla: yksi käsimatkatavara enintään 8 kg ja yksi kirjattava matkatavara enintään 23 kg.

Finnair tarjoaa myös mahdollisuuden korottaa lentosi ylelliseen businessluokkaan, varata lennolle aterian sekä valita lentosi istuinpaikan ennen matkaa.


Turvanasi 24/7

Saat Aurinkomatkoilta palvelua aina suomeksi. Autamme mielellämme jo lomasi suunnittelussa, ja loman aikana saat meihin yhteyden ympäri vuorokauden. Varaamalla matkapaketin lomaasi turvaa myös matkapakettilaki.

Lomakohteessa saat palvelua puhelimitse Aurinkolinjassa sekä Aurinkomatkatkat-sovelluksen chatissa, jonka kautta voit olla meihin yhteydessä jo kolme viikkoa ennen lomasi alkua.

Seuraamme kohteiden turvallisuustilannetta tarkasti paikan päällä olevan kohdehenkilökuntamme ja paikallisten yhteistyökumppaniemme avulla. Jos lomakohteiden turvallisuustilanteessa ilmenee jotain poikkeavaa, ilmoitamme siitä matkan varanneille asiakkaillemme ja kerromme tilanteesta Ajankohtaista-sivustolla.


Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Siksi olemme sitoutuneet tekemään pitkäjänteistä työtä vastuullisen matkailun puolesta. Suomen vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi valittuna haluamme huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta, matkustaa ja saada rikastuttavia kohtaamisia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta.