• Uutuus

Levi – rinteet ja ladut

Levi 1
Levi 2
Levi 3
Levi 4
Levi 5
Levi 6
Levi 7
Levi 8
Levi 9
Levi 10
Levi 11
Levi 12
Levi 13
Levi 14
Levi 15
Levi 16
Levi 17
Levi 18
Levi 19
Levi 20
Levi 21
Levi 1
Levi 2
Levi 3
Levi 4
Levi 5
Levi 6
Levi 7
Levi 8
Levi 9
Levi 10
Levi 11
Levi 12
Levi 13
Levi 14
Levi 15
Levi 16
Levi 17
Levi 18
Levi 19
Levi 20
Levi 21

Rinteet ja ladut

Levi Ski Resortin rinteissä riittää rinteitä laskettavaksi ja jylhissä tunturimaisemissa hiihtolatuja hiihdettäväksi! Laskukausi Levillä alkaa yleensä lokakuussa ja kestää pitkälle toukokuuhun. Hiihtokausi käynnistyy normaalisti loka–marraskuussa säilö- ja tykkilumen turvin, ja kestää runsaslumisina talvina aina toukokuun alkupuolelle asti.

Suomen monipuolisin laskettelukeskus pitää sisällään parhaimmillaan 43 rinnettä ja rinteisiin vie jopa 27 hissiä. Keskus sopii hyvin erilaisista laskijoista koostuville seurueille, sillä rinnevaihtoehtoja löytyy jokaiseen makuun ja tasoon. Täältä löydät helppoja ja loivia rinteitä laskettelun vasta-alkajille sekä lapsille, jyrkkiä ja haastavia rinteitä kokeneemmille laskijoille sekä parkkialueet halfpipea, hyppyreitä, bokseja ja reilejä etsiville.

Osa rinteistä on sijoitettu metsän katveeseen, jossa laskettelet ja lumilautailet tuulelta ja kylmyydeltä suojassa. Rinteitä sijaitsee kuuteen eri ilmansuuntaan, joten voit halutessasi laskea päivän aikana rinteitä auringonpaisteen mukaan. Yhdistele rinteiden eri osuuksia keskenään ja nauti laskuista eri profiilin rinteillä. Pisimmälle laskulle tulee mittaa noin 2 500 metriä ja suurin korkeusero on 325 metriä.

Maastohiihdon ystäviä ilahduttaa parhaimmillaan noin 230 kilometrien pituinen latuverkosto, jonka ladut kulkevat vaihtelevassa tunturimaastossa pohjoisen kauniin luonnon äärellä. Valaistuja latuja löytyy noin 28 kilometriä. Latuja löytyy niin aktiivisille hiihtäjille kuin verkkaisempaakin vauhtia eteneville hiihtäville. Voit viettää virkistäviä taukoja lämpimän juoman ja maukkaiden eväiden äärellä latuverkoston varrella sijaitsevissa latukahviloissa ja laavuilla.


Laskettelu

Rinteet
Tunturin korkeus: 531 m
Merkittyjä rinteitä: 43, joista valaistuja 20
Mustia rinteitä: 5
Punaisia rinteitä: 18
Sinisiä rinteitä: 19
Vihreitä rinteitä: 1
Lasten rinteitä: 10

Pisin lasku: 2500 m
Rinteiden kokonaispituus: n. 45 000 m
Rinneravintoloita: 7
 
SnowPark: Kyllä (Street, South Park ja Junior Park)
Freeski: Kyllä (Luonnonlumirinteet ovat avoinna helmi-huhtikuussa)

Hissit
Hissejä: 27
Gondolihissejä: 2
Tuolihissejä: 3
Ankkurihissejä: 13
Sompahissejä: 6
Mattohissi: 3

Hissikortti
Kortin tyyppi: SkiData, KeyCard-älykortti (kortin hinta 7 € mikäli korttia ei ole entuudestaan)
Kuvallinen kortti: Kyllä, vähintään 5 päivän lipuissa. Alle 5 päivän lipuissa ei kuvaa.


Maastohiihto

Ladut
Murtomaahiihtolatuja: 230 km
Valaistuja latuja: 28 km, valojen toiminta-aika n. klo 6–23

Taukopaikat
Latukahvila: 17
Laavu: 12
Autiotupia: Ei


Välinevuokraus

Välinevuokraamoista voit vuokrata kaiken tarpeellisen lumella liikkuiseen. Vuokrattavana on standard- ja superior-luokan laskettelu- ja maastohiihtovälineitä, lumilautoja, lumikenkiä, fatbikeja, ahkioita ja tunturihiihtosuksia. Talviaikaan palvelevat Zero Pointin vuokraamo Etelärinteillä sekä South Pointin vuokraamo Etelärinteillä. Kesä- ja syyskaudella palvelevat Zero Poitin ja Acticity Parkin välinevuokraamot.

Vuokraamojen yhteydessä toimii välinehuolto.