Meloneras on tyylikästä rantalomaa

Aikuiseen makuun suunniteltu loma Gran Canarian Melonerasissa takaa laatua. Meloneras onkin täydellinen varttuneemmille lomailijoille, mutta miksei myös tasokasta lomaa etsiville lapsiperheille. Tyylikkäät ostoskeskukset ja laadukkaat hotellit tekevät Melonerasin loman. Valitse omat lomasuosikkisi vinkeistämme!


RANNATAurinko hellii Meloneras Playalla

Meloneras Playan sympaattisella pienellä rannalla Melonerasin länsiosassa aurinkoinen päivä sujuu mukavasti. H10 Playa Meloneras Palace -hotellista on rannalle komea näkymä. Rannalla sijaitsevan ostoskeskuksen italialaisessa Ciao Ciao -ravintolassa viihtyvät myös paikalliset. Sunset Cafesta voi tähyillä pitkälle merelle.


RANTAKATU


Rantabulevardi on Melonerasin sydän

Rantaa myötäilevällä kadulla nähdään ja tullaan nähdyksi, shoppaillaan, ihmetellään eläviä patsaita, käydään aamulenkillä ja romanttisella iltakävelyllä. Viereisen Maspalomasin ihmispaljous hellittää, kun suuntaa länteen kohti Meloneras Playaa.


RAVINTOLAT


El Senador on kalaravintoloiden kuningas

Loistavaa ruokaa, erityisesti mereneläviä, tarjoillaan majakan kupeessa Maspalomasin puolella Paseo del Farolla sijaitsevassa El Senador -ravintolassa. Täällä eräskin nirsoileva ruokailija koki aikoinaan ahaa-elämyksen syödessään mustekalaa, eikä ole sen jälkeen voinut vastustaa kanarialaisia kalaravintoloita!


Mielettömiä makuja Samsara-ravintolassa

Vaikka hotellissasi olisi all inclusive, kannattaa notkuvien pöytien äärestä poistua muutamina iltoina. Yksi alueen suosituimmista ravintoloista on bussiaseman liepeillä Avenue del Oasiksella sijaitseva Samsara. Muista tehdä pöytävaraus etukäteen, sillä pienen ravintolan pöytiin haluaa moni.

varaa matka melonerasiin


TEKEMISTÄ

Retkiä omatoimisesti

Retkiä omatoimisesti ja opastetusti

Gran Canarialla lomaa maustavat retket ja nähtävyydet. Lähde opastetulle retkelle tai vuokraa auto, skootteri tai pyörä, ja mutkittele pitkin vuoriston huikeita näkymiä. Melonerasin ylelliset ja hyvien palvelujen hotellit järjestävät tekemistä joka lähtöön. Menolle on myös loistava vaihtoehto. Pysähdy ja nauti hetkestä.


PÄÄKAUPUNKIIN

Tee Melonerasista Las Palmasiin

Paikallisbusseilla helposti naapurikaupunkeihin

Ostokset voi myös pyrähtää tekemään saaren pääkaupunkiin Las Palmasiin. Paikallisbussi 50 vie San Telmon bussiterminaaliin lähelle Vanhaakaupunkia ja ostoskatu Calle Trianaa. Linjalla 30 pääsee Santa Catalinaan, joka taas on lähempänä Calle José Mesa López -kadun El Corte Inglés -tavarataloa ja Las Canterasin rantaa.


OSTOKSET

Shoppailu on hauskaa Melonerasissa

Melonerasin ostokset

Näppärän pienen Melonerasin ostosmahdollisuudet yllättävät. Koruja, matkamuistoja, keveää lomavaatetusta ja -tarpeistusta löytyy saman katon alta, ostoskeskus Varaderosta. Täältä löytää muun muassa kuuluisaa aitoa aloe vera -voidetta hellimään aurinkoa saanutta ihoa.


Pienet putiikit täynnä tuttuja ja paikallisia merkkejä

Melonerasin ostosmahdollisuudet eivät suinkaan lopu Varaderoon. Sen molemmin puolin Calle Mar Mediterráneon ja rantabulevardin varrella löytyy pieniä putiikkeja, kuten Guess, Boss, Esprit, Mango sekä pienijalkaisen matkailijan suosikkikenkäkauppa Kuba.


varaa matka melonerasiin