Herkkusuiden paratiisi

Puerto Vallartassa hemmotellaan hyvän ruoan ystäviä, sillä siellä on toiseksi eniten laadukkaita ravintoloita pääkaupunki Mexico Cityn jälkeen. Kulinaristit löytävät kaupungista laadukkaita gourmetravintoloita ja paikallisia palapoita, joissa voi maistella tulisia meksikolaisen keittiön erikoisuuksia, kuten tacoja, enchilladoja ja guacamolea.
Rakkautta Love Beachilla

Meksikon Riviera Nayaritilla on uskomaton nähtävyys, jollaista et muualta löydä. Läheisiltä Marietasin saarilta löytyy upea piilotettu ranta, Playa del Amor, joka on muodostunut sinne kuin tyhjästä. Saarten jännittävien luolien ja persoonallisten kivimuodostelmien uskotaan kuitenkin syntyneen ihmisen vaikutuksesta jo ennen ensimmäistä maailmansotaa. Näin on saanut muotonsa myös tämä henkeäsalpaava ja romanttinen piilopaikka, rakastavaisten ranta.
Valaiden pyrstöjen pärskettä

Puerto Vallarta ja Nuevo Vallarta sijaitsevat Tyynenmeren rannalla, Banderasinlahden suojassa. Tänne saapuu joka talvi tuhansia valaita synnyttämään ja hoivaamaan poikasiaan. Parhaimmillaan Banderasinlahden vesissä voi polskia jopa satoja valaita. Suurin osa valaista on harmaavalaita, mutta joukossa voi uiskennella myös ryhävalaita ja jopa sinivalaita.
Tequilan maistelua sen kotikonnuilla

Puerto Vallarta sijaitsee Meksikossa Jaliscon maakunnassa, joka on maailmankuulun tequilan koti. Meksikon kansallisjuoman tequilan valmistus on hyvin rajoitettua ja valvottua. Tequila valmistetaan tequila-agaaven ytimestä, joka jää jäljelle leikattaessa kasvin miekkamaiset lehdet pois. Toisin kuin usein luullaan, agaave ei ole kaktus, vaan se kuuluu parsakasveihin. Agaaven suurimmat hedelmät voivat painaa jopa 100 kiloa!
Rentoa surffitunnelmaa

Kuvankaunis ja sympaattinen Sayulita sijaitsee Riviera Nayaritilla. Sayulita on värikäs hippityylinen kylä, jonka vehreiden palmumetsien ja vaaleiden rantojen luona viihtyvät joogaajat ja rentoa elämää arvostavat lomailijat. Tyynenmeren puoleisen rannan suotuisien aaltojen vuoksi aluetta pidetään myös surffareiden paratiisina.

SuljePuerto Vallarta

Puerto Vallartan kaupunki hurmaa monipuolisuudellaan ja aidolla värikkäällä meksikolaisella tunnelmallaan. Kauniit palmujen reunustamat rannat, korkeatasoinen ravintolatarjonta, lukuisat nähtävyydet ja Banderasinlahdella uiskentelevat valaat ja delfiinit takaavat unohtumattoman loman. Lisäksi Puerto Vallarta sijaitsee tequilan kotimaakunnassa Jaliscossa, josta tulevat kaikki maailman tequilat.

Tutustu Puerto Vallartan matkoihin
Nuevo Vallarta – Riviera Nayarit

Siinä missä Puerto Vallartan valtteja ovat aito ja paikallinen elämänmeno, on Nuevo Vallartassa keskitytty huomioimaan kaikki lomailijan toiveet tasokkaissa all inclusive -hotelleissa. Nuevo Vallartassa lomapäivät kuluvat pitkän ja leveän rannan pehmeällä hiekalla auringosta ja rantaelämästä nauttien. Läheisiltä Marietasin saarilta löytyy myös uskomaton saaren sisälle kätketty Rakastavaisten ranta. Auringonlaskut ovat henkeäsalpaavan upeita, kun Tyyneenmereen laskeva aurinko maalaa taivaan hattaranväriseksi.

Tutustu Nuevo Vallartan matkoihin
Punta de Mita – Riviera Nayarit

Banderasinlahden pohjoiskärjessä, upeiden vaaleiden hiekkarantojen äärellä lepäävään Punta de Mitaan tullaan nauttimaan rantaelämästä ja vesiurheilusta. Niin tekevät myös monet Hollywoodin tähdet. Lisäksi alueen golfkentät tunnetaan Meksikon parhaina, joita ovat olleet suunnittelemassa monet golfikonit. Loman Punta de Mitaan voit yhdistää joko Puerto Vallartan tai Nuevo Vallartan kanssa.

Tutustu lomayhdistelmiin Puerto Vallarta–Punta de Mita ja Nuevo Vallarta–Punta de Mita


LUE LISÄÄ LOMAKOHTEISTAMME

Sulje

Kilpailun säännöt

1. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Aurinkomatkat (jäljempänä "järjestäjä").

2. Kilpailuun osallistuminen
Kilpailuun voi osallistua kommentoimalla Meksiko-aiheisia kilpailujulkaisuja Aurinkomatkojen Facebook-sivuilla. Osallistua voi niin monta kertaa kuin haluaa. Kilpailuun osallistuminen on vastikkeetonta eikä edellytä tuotteen tai palvelun ostamista.

3. Kilpailuaika
Kilpailuaika kestää 31.8.2017 saakka. Kilpailuajan jälkeen saapuneita osallistumisia ei hyväksytä. Vastuu osallistumisen perille saapumisesta osallistumisaikana on osallistujalla. Järjestäjät eivät vastaa tietoteknisistä tai muista vastaavista syistä johtuvasta osallistumisen esteestä tai virheestä osallistumisessa. Voittajat arvotaan viikolla 36.

4. Palkinto ja arvonta
Kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan Aurinkomatkojen 1 000 euron arvoinen matkalahjakortti, jonka voi käyttää Aurinkomatkojen Meksikon matkaan. Palkinto on voimassa maaliskuun 2018 loppuun tai siihen saakka, kun vapaita paikkoja on saatavilla.

5. Palkinnon lunastus ja rajoitteet
Kilpailuajan päättymisen jälkeen kisaan osallistuneista arvotaan yksi voittaja kaikkien kisajulkaisujen joukosta. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Jos voittajaa ei tavoiteta kohtuullisen ajan (7 päivää) kuluessa, arvotaan tilalle uusi voittaja. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi eikä arvoa hyvitetä, jos arvoa jää käyttämättä. Palkintoa ei voi siirtää toiselle. Matkustajien on itse huolehdittava tarvittavista matkustusasiakirjoista. Järjestäjä ei vastaa kustannuksista, jotka aiheutuvat matkustajille passin tai matkavakuutuksen hankkimisesta. Matka alkaa lentoasemalta ja päättyy samaan paikkaan. Matkustajan tulee itse maksaa kuljetus lentoasemalle. Järjestäjät voivat kieltäytyä luovuttamasta palkintoa tai vaatia luovutettuja palkintoja takaisin epärehellisyyden, osallistumiskelpoisuuden puutteen tai muun vastaavan seikan perusteella.

6. Järjestäjien ja yhteistyökumppaneiden vahingonkorvausvastuu
Järjestäjät eivät vastaa vahingoista, joka aiheutuu osallistumisesta kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai palkinnon käyttämisestä. Järjestäjien vastuu palkinnon voittajaa kohtaan ei koskaan ylitä palkinnon arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa järjestäjät ja kilpailun yhteistyökumppanin kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

7. Verot
Arvonnan järjestäjät vastaavat kilpailupalkinnosta aiheutuvasta arpajaisverosta.

8. Sääntöjen muuttaminen
Nämä säännöt noudattavat Suomen lakia. Järjestäjät pidättävät oikeudet näiden sääntöjen muuttamiseen.

Tämä kisa ei ole millään tavoin Facebookin rahoittama tai ylläpitämä.

Sulje