Lomaunelmia – uppoudu kanssamme unelmoimaan

Loma alkaa jo unelmoinnista – haaveilusta yhteisistä hetkistä ja huolettomista auringon lämmön ja valon täyttämistä päivistä. Haaveilit sitten romanttisesta rantalomasta, viikonloppureissusta kaupunkiin ystävien kesken tai helposta perhelomasta lasten kanssa, aloita lomasuunnittelu jo nyt. Tutustu valikoimaamme loppukesän ja talven lomia, ja varaa huoletta seuraava unelmalomasi unohtumattomien lomahetkien äärelle.

Meille lomaunelmiesi toteutuminen on sydämen asia. Haluamme varmistaa, että voit varata ja suunnitella lomaasi huoletta sekä matkustaa turvallisin mielin. Aurinkomatka-pakettiin sisältyy aina yksi kuluton muutosoikeus, mutta nyt poikkeuksellisen tilanteen vuoksi haluamme tarjota sinulle entistä enemmän joustavuutta lomasuunnitelmiisi. Lue lisää, miten suomalainen Aurinkomatkat on turvana lomallasi nyt ja tulevaisuudessa.

Uppoudu siis huoletta unelmoimaan, ja löydä seuraava unelmaloma, jota odottaa!

Jos käännät katseesi jo talveen ja valkeille puuterihiekkarannoille palmujen katveeseen, tutustu talven lomamatkoihimme. Pääset livahtamaan pimeyttä ja pakkasta pakoon esimerkiksi Thaimaan paratiisisaarille, Dubain henkeäsalpaavien pilvenpiirtäjien keskelle tai Kanariansaarten monipuolisiin lomakohteisiin. Pidemmälle matkustettaessa Finnairin suorat lennot tekevät matkustamisesta mukavampaa, ja valikoiduilla lennoilla voit lisätä lomaasi luksusta varaamalla businesspaikat lennollesi.

Lue lisää ensi talven lomamatkoista ja löydä oma pala paratiisia.

Sulje

Kesän matkat vievät sinut Välimeren kauniille hiekka- ja pikkukivirannoille, pittoreskien saarien paikallistunnelmaan ja suosikkikohteiden sykkeeseen. Kesälomakohteistamme löytävät mieleisensä niin yhteistä aikaa ja kiireettömiä lomapäiviä kaipaavat pariskunnat kuin aktiviteetteja etsivät lapsiperheet. Ystäväporukalla suunniteltavat lomamatkat saattavat suuntautua vilkasta yöelämää tarjoaviin lomakohteisiin tai kuvankauniiden maisemien ympäröivien pyöräily- ja patikointireittien äärelle.

Tutustu ja varaa ensi kesän lomamatkasi

Sulje

Aurinkomatkoilta löydät valmiita perhelomia pienille ja suurille. Nauti lomailusta lasten kanssa huolella valituissa perhehotelleissamme, joissa niin alle kouluikäiset kuin teinit löytävät hauskaa tekemistä koko loman ajaksi. Vietä perhelomaa edullisemmin hyödyntämällä lapsialennukset valikoiduissa hotelleissamme, joissa alle 12-vuotiaat lapset lomailevat jopa 50 %:n alennuksella. Jos majoitut Aurinkokerho-hotellissa, varaa maksuton, suomenkielinen Aurinkokerho niille päiville, kun lapset kaipaavat oman ikäistänsä seuraa ja aktiviteetteja.

Aloita helppo ja vaivaton perheloma lentämällä lomakohteeseen Finnairin suorilla lennoilla, ja hyödynnä suomenkielinen palvelu vaikka ympäri vuorokauden. Lue lisää Aurinkomatkojen perhelomista ja varaa seuraava unelmaloma lasten kanssa!

Sulje

Aurinkomatkojen Kaupunkilomat vievät sinut lähelle ja kauas, pitkälle rantalomalle tai pidennetyksi viikonlopuksi suurkaupungin sykkeeseen. Varasit kaupunkiloman Eurooppaan, Aasiaan tai Yhdysvaltoihin, kuuluu matkasi hintaan Finnairin suorat lennot, ruumaan menevät matkatavarat, suomenkielinen palvelu ympäri vuorokauden sekä Aurinkomatkat-sovelluksen parhaat vinkit ja kohteen kartat.

Tutustu kymmeniin kaupunkilomakohteisiimme ja intoudu suunnittelemaan seuraavaa kaupunkilomaasi urbaanien elämysten äärelle!

Sulje

Vastuullisuus kuuluu pakettiin

Aurinkomatkat on valittu Suomen vastuullisimmaksi matkanjärjestäjäksi jo viidettä kertaa peräkkäin. Tiedämme, että loma jättää jäljen sekä sydämeen että ympäristöön. Haluamme kehittää kestävää matkailua ja huolehtia siitä, että myös tulevat sukupolvet voivat nauttia maailman monimuotoisuudesta ja saada rikastuttavia kohtaamisia matkustaessaan lomakohteissamme. Teemme aktiivisesti työtä vähentääksemme matkailun negatiivisia vaikutuksia ja vahvistaaksemme sen positiivisia vaikutuksia. Emme ole valmiita, mutta olemme sitoutuneet yhteiselle matkalle kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Lue lisää vastuullisuudesta Aurinkomatkoilla.