Lomasäästösopimus


LOMASÄÄSTÖN SÄÄNNÖT


1. Sovi säästötavoite kirjallisesti Svea Ekonomi AB, filial i Finlandin (jäljempänä Svea) kanssa. Säästöesimerkin näet alla, tavoitteessa on jo huomioitu säästöalennus. Lyhin säästöaika on 6 kuukautta ja pisin 24 kuukautta. Voit tehdä sopimuksen nettivarauksen yhteydessä tai Aurinkomatkojen nettisivuilla kirjautumalla varausnumerollasi Oma loma -osioon, jolloin sinun ei tarvitse lähettää erillistä sopimuskaavaketta. Vain Suomessa asuva täysi-ikäinen henkilö voi tehdä sopimuksen. Säästötavoite jaetaan tasaeriin sovitun säästöajan mukaisesti. Viimeisen säästöerän tulee olla maksettuna ennen matkasi loppumaksun eräpäivää, jotta oikeus säästöetuun säilyy.   Pienin kuukausittainen säästösumma on 40 euroa.

2. Lomasäästöalennuksen voi saada vain perushintaiseen Aurinkomatka-pakettiin. Säästöalennusta et voi yhdistää mahdollisiin muihin alennuksiin (esim. ennakkovaraajan etu, kampanja-, ryhmä- tai  muu erikoisalennus tai viime hetkellä ostetut, jo alennetut matkat). Jos hyödynnät säästöalennuksen, mahdolliset muut kampanjaalennukset poistetaan varaukseltasi.

3. Maksutiedot lähetetään postitse. Saat maksutiedot vain kerran, joten sinun tulee käyttää samoja maksutietoja koko sopimusajan. Voit säästää myös useampaa eri matkaa kerralla hyödyntäen samaa Lomatiliäsi. Halutessasi voit maksaa säästösumman tavoiteaikaasi  nopeammin täyteen. Aurinkomatkojen lahjakortilla et voi lyhentää lomasäästön eriä. Matkaa varatessasi maksat voimassaolevan varausmaksun/henkilö ja loppusumman voit säästää. Voit aloittaa säästämisen, vaikka et olisikaan vielä varannut matkaa.  Kun matkavaraus on tehty, ilmoita varausnumero Svealle. Lomasäästäjänä maksat matkasi ensisijaisesti säästöistä.

4. Saavutettuasi säästötavoitteesi ja säästöaikasi täytyttyä, ole yhteydessä Lomasäästöön rahojen siirrosta matkavaraukselle Svean Minun sivujen kautta tai sähköpostitse: lomasaasto@svea.fi. Saat automaattisesti uuden matka-vahvistuksen, kun säästösumma on kuitattu maksetuksi. Säästöalennus annetaan alennuksena matkasi hinnasta. Sen suuruus on 5 % sovitusta säästösummasta, kuitenkin korkeintaan 5 % matkasi perushinnasta, josta on vähennetty varausmaksut sekä muut maksut. 

5. Mikäli tilillesi jää käyttämätön säästösumma, Svea palautta asen pankkitilillesi ennen matkasi alkua. Voit myös jättää summan seuraavaa Lomasäästöä varten. Alle 10 euron summaa ei palauteta.

6. Voit nostaa säästötavoitetta, kun maksat vähintään 6 viimeistä tasaerää korotettuna. Jos lasket tavoitetta säästöajan aikana, lasketaan säästöpalkkio uudesta tavoitteesta. Sinun tulee sopia molemmista muutoksista Svean kanssa. Mikäli jätät kuukausierän maksamatta tai muutat sovittua säästösummaa pienemmäksi sopimatta siitä Svean kanssa, sopimus raukeaa ja kertynyt säästösumma palautetaan sinulle vähennettynä 10 euron toimistokululla.

7. Voit keskeyttää säästämisen ilmoittamalla asiasta Svealle (ks. yhteystiedot kohdassa 9), jolloin siihen asti kertynyt säästösumma palautetaan pankkitilillesi vähennettynä 10 euron toimistokululla. Mikäli olet jo saavuttanut säästötavoitteen ja haluat säästösumman takaisin, palautamme koko säästösumman pankkitilillesi vähennettynä 10 euron toimistokuluilla. Näin olet menettänyt säästöetusi.

8. Mikäli matkasi peruuntuu, eikä varausmaksusi riitä Yleisten matkapakettiehtojen mukaisiin peruutuskuluihin, peritään kulut varausmaksun lisäksi säästösummastasi. Voit luovuttaa säästöedun ainoastaan perheenjäsenille, ellet ole etukäteen nimennyt sopimukseen ulkopuolista edunsaajaa. Asiakkaan pyynnöstä tehtävistä selvityksistä veloitetaan 20 euroa. Veloitus vähennetään maksetuista säästöistä.

9. Ilmoita nimen- ja osoitteenmuutokset Svealle, p. 09 4242 3090, postitse osoitteeseen Svea Ekonomi AB, filial i Finland, Mechelininkatu 1a, 00180 HELSINKI tai sähköpostitse: lomasaasto@svea.fi.

Päivitetty 26.9.2019