• Vain meiltä!
    Tämän lomakokonaisuuden saat vain Aurinkomatkoilta.

Vodice – retket ja lisäpalvelut

Vodice 1
Vodice 2
Vodice 3
Vodice 4
Vodice 5
Vodice 6
Vodice 7
Vodice 8
Vodice 9
Vodice 10
Vodice 11
Vodice 12
Vodice 13
Vodice 14
Vodice 15
Vodice 16
Vodice 17
Vodice 18
Vodice 19
Vodice 20
Vodice 1
Vodice 2
Vodice 3
Vodice 4
Vodice 5
Vodice 6
Vodice 7
Vodice 8
Vodice 9
Vodice 10
Vodice 11
Vodice 12
Vodice 13
Vodice 14
Vodice 15
Vodice 16
Vodice 17
Vodice 18
Vodice 19
Vodice 20

Sibenikin ja Vodicen retket ja aktiviteetit

Krkan vesiputoukset

Krkan vesiputoukset

Koe lukuisista vesiputouksistaan ja järvistään tunnettu Krkan kansallispuisto! Vehreä puisto on suosittu patikointikohde, ja patikkareittien varrella voit pulahtaa kirkkaaseen veteen virkistäytymään.

Puolenpäivän retki Krkaan vie sinut kansallispuiston isoimmille vesiputouksille. Näet yhden Kroatian tunnetuimmista nähtävyyksistä, Skradinski Buk -vesiputouksen. Kulje hienoja puupäällysteisiä polkuja pitkin puistossa, ja ota lomasi upeimpia valokuvia. Puistossa on vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn.

Kesto
puoli päivää (Sibenikistä n. klo 8.30–12.30, keskikesällä n. klo 8.30–13.30 ja Vodicesta n. klo 8–13, keskikesällä n. klo 8–14)
Hinta
n. 58 €/aikuinen, 29 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun Krkan kansallispuistoon.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Kansallispuiston alueella on portaita ja korkeuseroja. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retkelle mukaan uimavarusteet, mikäli haluat pulahtaa veteen virkistäytymään. Uiminen on virtausten vuoksi kielletty toukokuussa, ja syyskuussa uiminen säävarauksella. Retki on suosittu ja paikkoja rajoitetusti, joten varaa hyvissä ajoin! Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaltamme kohteessa.
Sulje

Split ja Trogir

Split ja Trogir

Koe kaksi kaunista UNESCOn maailmanperintökohdetta samalla kertaa!

Noin tunnin ajomatkan päässä Sibenikistä sijaitsee historiallinen kaupunkikohde, Trogir. Trogir on huomattavasti eteläistä naapuriaan Splitiä pienempi, mutta hurmaa vierailijansa yhtä lailla. Jo 200-luvulla eaa. perustetussa Trogirissa on useita palatseja, kirkkoja ja torneja sekä linnoitus – kaikki yhdellä pienellä saarella. Trogir on koko Keski-Euroopan parhaiten säilynyt romaanis-goottilainen rakennusryhmittymä, ja tästä syystä se onkin päässyt UNESCOn maailmanperintökohteiden listalle. Opastetun kierroksen jälkeen voit tutustua kaupunkiin vielä omatoimisesti noin tunnin ajan.

Splitissä tutustut kaupungin mielenkiintoiseen historiaan. Retkellä vieraillaan keisari Diocletianuksen 300-luvulla rakennetussa kesäpalatsissa, jonka alue on kaupungin kaunein ja vanhin osa. Vuosisatojen saatossa Splitin kaupunki on kasvanut palatsin ympärille. Splitissä on vapaata aikaa omatoimiseen kiertelyyn noin kaksi tuntia. Piipahda ostoksille moderneihin putiikkeihin tai pysähdy lounaalle yhteen kaupungin lukuisista paikallisista ravintoloista.

Kesto
koko päivä (klo 8–18)
Hinta
n. 47 €/aikuinen, 23,50 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun Splitin ja Trogirin katedraaleihin.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on keskiviikko. Retki toteutetaan 25.9.2020 asti.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Varaa retkelle mukaan polvet ja olkapäät peittävä vaatetus katedraalivierailuja varten. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 10 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Plitvicen järvet

Plitvicen järvet

Lumoudu maalauksellisista Dalmatian maisemista ja lähde tutkimusmatkalle hurmaavaan Plitvicen kansallispuistoon! Näe paikka, jota pidetään yhtenä maailman kauneimmista ja rentoudu luonnon helmassa. Näe kansallispuiston järvet veneen kyydistä ja kävele maaginen kävelyreitti, joka vie sinut läpi vehreän metsän, solisevien vesiputousten ja kirkasvetisten järvien.

Tuuhean metsän keskellä sijaitsee 16 järveä. Näiden järvien väliin on syntynyt yhteensä 92 vesiputousta. Vesiputoukset laskevat veden alas kauniiseen Koranajokeen, muodostaen ainutlaatuisen luonnonmiljöön. Kansallispuiston alueella on lukuisia luolia ja monimuotoista kasvistoa. Plitvice julistettiin kansallispuistoksi vuonna 1949 ja se on kuulunut Unescon maailmanperintöluetteloon vuodesta 1979 asti. Tällaista et näe missään muualla.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–20, heinä–syyskuussa n. klo 8–21.30)
Hinta
n. 89 €/aikuinen, 71 € / 4–11-v. lapsi.
n. 109 €/aikuinen, 86 € / 4–11-v. lapsi ajalla 1.6.–30.9.2020.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun kansallispuistoon.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivät ovat maanantai ja keskiviikko. Retki toteutetaan 25.9.2020 asti.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Lomakohteesta on kuljetus moottoritien varteen taukopaikalle, josta siirrytään Splitistä tulevaan isompaan retkibussiin. Opas on mukana Splitistä tulevassa bussissa. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 8 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaltamme kohteessa.
Sulje

Zadarin kaupunki

Zadarin kaupunki

Vietä päivä tutustuen Kroatian vanhimman yhtäjaksoisesti asutetun kaupungin Zadarin historialliseen keskustaan.

Roomalaisella aukiolla menneistä ajoista muistuttavat roomalaiset pylväät ja alttari, sekä aukion kivistä 800-luvulla rakennettu Pyhän Donatuksen kirkko. Ihastele Zadarin 1100-luvulla rakennettua, Dalmatian suurinta katedraalia. Lähellä mahtavaa, venetsialaisten rakentamaa kaupungin porttia sijaitsee Pyhän Simeonin kirkko, jossa näet kauniin hopeisen alttarin.

Tutustu myös Zadarin mielenkiintoiseen nykyarkkitehtuuriin, kuten meren aalloista sointunsa saaviin rantabulevardin meriurkuihin sekä aurinkoenergialla toimivaan värikkääseen Tervehdys auringolle -teokseen. Zadarin ihmeiden ihastelun lomassa voit istahtaa lounaalle jollekin kaupungin viehättävien ravintoloiden terasseista.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17). Zadarissa vapaata aikaa n. klo 9.30–16.
Hinta
n. 20 €/aikuinen, 10 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on lauantai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaltamme kohteessa.
Sulje

Zrmanjan kanoottisafari

Zrmanjan kanoottisafari

Kirkasta, lämmintä jokivettä ja upeita maisemia vesiputouksineen. Mitä muuta melontaretkeltä voisi toivoa?

Yhtenä Euroopan kauneimmista pidetyllä Zrmanjajoella melomiseen et tarvitse aikaisempaa kokemusta. Aloittelijoillekin sopiva reitti vie läpi vehreiden joenuomien, uljaiden vesiputousten pauhun äärelle. Mikäli aikaa jää ja sää sallii, voit pulahtaa virkistävälle uinnille vesiputouksen alle. Tiedossa on lisää kosken kuohuja ja vesiputouksia, kun matka jatkuu alas jokea pitkin kohti retken päätepistettä Muskovcia. Vauhdikkaan laskun päätteeksi voit nauttia virvokkeita läheisessä ravintolassa tai levittää oman piknikhuovan rantatörmälle. Matka Zrmanjajoelle kestää noin tunnin.

Kesto
koko päivä (Sibenikistä n. klo 7.30–17.30, Vodicesta n. klo 8–17)
Hinta
n. 65 €/aikuinen, 32,50 € / 6–11-v. lapsi. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja melontavarusteet.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkeä ei toteuteta, jos veden pinta on liian korkealla tai liian matalalla. Säästä riippuen on mahdollisuus käyttää märkäpukua ja sadetakkia. Vaatteiden säilytys ja siirto retken määränpäähän on järjestetty retkijärjestäjän toimesta. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 4 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaltamme kohteessa. Sibenikistä retki on ostettavissa ennen matkaa, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Koskenlasku Zrmanjajoella

Koskenlasku Zrmanjajoella

Hyppää kirkasvetisen Zrmanjajoen kuohuihin, ja nauti vauhdin täyteinen päivä upeissa maisemissa!

Noin tunnin ajomatkan päässä Sibenikistä eteesi avautuu yhtenä Euroopan kauneimmista pidetty Zrmanjajoki. Kokeneet koskenlaskuoppaat ohjaavat 8-paikkaiset kumiveneet kohti kuohuja. Aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Nauti vauhdikkaasta matkasta kanjonimaisemissa virkistävän jokiveden pärskyessä kasvoillesi. Sään ja aikataulun salliessa pulahdat uimaan Krupan kauniin vesiputouksen alle. Matka jatkuu edelleen alas jokea, jossa sinua odottavat toinen toistaan uljaammat vesiputoukset. Retken päätteeksi nautit virvokkeista läheisessä ravintolassa.

Kesto
koko päivä (n. klo 7–17)
Hinta
n. 60 €/aikuiset, 30 € / lapset 6–11-v. Osallistujien alaikäraja on 6 vuotta.
Sisältää
edestakaiset kuljetukset ja koskenlaskuvarusteet.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkeä ei toteuteta keskikesällä vedenpinnan ollessa matalalla. Retkeä ei toteuteta Sibenikistä.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kornatin saaristoristeily

Kornatin saaristoristeily

Tutustu kauniiseen Kornatin saaristoon ja sen upeisiin maisemiin! Kornatin kansallispuisto koostuu 89 saaren joukkiosta. Nämä saaret muodostavat hurmaavan ja ainutlaatuisen kansallispuistoalueen.

Risteilyllä nautitaan laivan kahvilapalveluista ja ihastellaan kauniita saaristomaisemia. Päivän aikana rantaudutaan yhdelle Kornatin saariston suurimmista saarista, jossa on vapaata aikaa uimiseen tai lähiympäristön tutkimiseen. Lounas nautitaan päivän aikana laivalla.

Kesto
koko päivä (n. klo 9–17.30)
Hinta
n. 52 €/aikuinen, 26 €/ 4–11-v. lapsi.
Sisältää
pääsymaksun kansallispuistoon, lounaan ja ruokajuoman (viini).
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on torstai.
Huomioitavaa
Varaudu käyttämään suu-nenäsuojainta retken ajan. Varaa mukaan oma suojain. Kuljetukset retken lähtöpaikalle Vodicen satamaan omatoimisesti. Alus lähtee satamasta n. klo 9. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaltamme kohteessa.
Sulje

Sibenikin ja Vodicen retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi paikallisella valuutalla, Visa Electronilla, Visalla tai Mastercardilla. Sibenikissä voi ostaa loman aikana retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Svea-laskulla, Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden) sekä Svea-laskulla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–20 €/aikuinen, 6–10 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.

BLACK FRIDAY