Dubrovnikin rivieralla nautit laadukkaasta lomasta kuvankauniissa ympäristössä lomakylien ja kaupunkien historiaa henkivissä maisemissa. Dubrovnikin häikäisevän kaunis Vanhakaupunki vakuuttaa historian havinassa tunnelmoivan sekä kulinaristisen nautiskelijan. Kolua Dubrovnikin Vanhankaupungin kapeat kujat ja löydä omat kahvila- ja ravintolasuosikkisi herkullisten vaihtoehtojen joukosta. Suloinen Cavtat henkii kansainvälistä tunnelmaa ja houkuttelee isot näyttävät huvijahdit ankkuroitumaan satamaansa. Cavtatissa lomailua vauhdittavat pyöräily ja patikointi rantakaupunkia ympäröivässä vehreässä luonnossa. Pieni ja rauhallinen Mlinin…

Dubrovnikin rivieralla nautit laadukkaasta lomasta kuvankauniissa ympäristössä lomakylien ja kaupunkien historiaa henkivissä maisemissa. Dubrovnikin häikäisevän kaunis Vanhakaupunki vakuuttaa historian havinassa tunnelmoivan sekä kulinaristisen nautiskelijan. Kolua Dubrovnikin Vanhankaupungin kapeat kujat ja löydä omat kahvila- ja ravintolasuosikkisi herkullisten vaihtoehtojen joukosta. Suloinen Cavtat henkii kansainvälistä tunnelmaa ja houkuttelee isot näyttävät huvijahdit ankkuroitumaan satamaansa. Cavtatissa lomailua vauhdittavat pyöräily ja patikointi rantakaupunkia ympäröivässä vehreässä luonnossa. Pieni ja rauhallinen Mlinin kalastajakylä houkuttelee pulahtamaan kristallinkirkkaaseen veteen ja tunnelmoimaan rantakadun ravintoloissa pitkälle tummuvaan iltaan.

Adrianmeren kauniilla saarilla Korculalla sekä uutuuskohteissamme Elafitisaarilla ja Mljetillä elämänmeno on mannerta verkkaisempaa ja lomatunnelma on helppo saavuttaa hetkessä. Korcula hurmaa Marco Polon synnyinsaarena ja viihdyttää eloisampaa iltaelämää kaipaavia lomalaisia näyttävillä miekkatanssiesityksillä sekä herkullisia paikallisannoksia nauttivia kulinaristeja. Elafitisaarten rikkumattomassa rauhassa, kirkkaiden vesien ja luonnonkauneuden keskellä lepäävät sekä mieli että keho. Mljetin saaren helmi on sen ainutlaatuinen kansallispuisto, jonka vehreät rinteet ja lumoavat meri- ja järvimaisemat tekevät saaresta sekä aktiivi- että lepolomailijan paratiisin.

Uusilla yhdistelmämatkoillamme Cavtat–Elafitisaaret ja MljetCavtat koet sekä saariston luonnonihmeet että Cavtatin tunnelman.

Lue lisää+

Hae matkakohdetta