Korfu – retket ja lisäpalvelut

Korfu 1
Korfu 2
Korfu 3
Korfu 4
Korfu 5
Korfu 6
Korfu 7
Korfu 8
Korfu 9
Korfu 10
Korfu 11
Korfu 12
Korfu 13
Korfu 14
Korfu 15
Korfu 16
Korfu 17
Korfu 18
Korfu 19
Korfu 20
Korfu 21
Korfu 22
Korfu 23
Korfu 24
Korfu 25
Korfu 26
Korfu 27
Korfu 28
Korfu 29
Korfu 1
Korfu 2
Korfu 3
Korfu 4
Korfu 5
Korfu 6
Korfu 7
Korfu 8
Korfu 9
Korfu 10
Korfu 11
Korfu 12
Korfu 13
Korfu 14
Korfu 15
Korfu 16
Korfu 17
Korfu 18
Korfu 19
Korfu 20
Korfu 21
Korfu 22
Korfu 23
Korfu 24
Korfu 25
Korfu 26
Korfu 27
Korfu 28
Korfu 29

Korfun retket ja aktiviteetit

Lumoavan kaunis Korfu

Lumoavan kaunis Korfu

Tutustu kauniin Korfun kiehtovaan historiaan ja luontoon! Mielenkiintoisen päivän aikana tutuksi tulevat niin Korfun tärkeimmät nähtävyydet kuin saaren vehreät maisemat.

Vieraile Korfun tärkeimmällä nähtävyydellä, Akilleen palatsissa. Täällä Kuninkaallisen ajan jäljet ja tarinat elävät edelleen rakennuksen huoneissa ja esineissä. Itävallan Keisarinna Sissille rakennetulla palatsilla on myös värikäs lähihistoria – saatat tunnistaa paikan muun muassa James Bond -elokuvasta. Palatsin patsaiden reunustamasta puutarhasta näet niin Korfun kaupungin, kuin Pontikonissin hiirisaaren.

Akilleen palatsista matka jatkuu kohti saaren länsirannikkoa ja kuvankaunista Paleokastritsan kylää, jossa jaloitellaan valokuvaustauon merkeissä. Korfun jalokiveksi kutsuttu Paleokastritsa sijaitsee kallioisella niemellä kauniiden maisemien ympäröimänä. Lounas nautitaan Lakonesin kylän kupeessa, henkeäsalpaavissa maisemissa. Lounaan jälkeen matka jatkuu Agia Paraskevin nunnaluostariin, jonka jälkeen vieraillaan Makradesin paikallisessa kylässä ostoksilla. Päivän aikana ajomatkat taittuvat unohtumattomissa maisemissa. Reitin varrella näet, kuinka idylliset kylät ja Korfun vehreä luonto kietovat kapeat vuoristotiet syleilyynsä, sekä kuulet tarinoita Korfun historiasta ja kuinka saarella eletään nykypäivänä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–17, riippuen loma-alueesta)
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 22,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsymaksun Akilleen palatsiin.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkeä ei toteuteta Pelekasista (hotelli Mayor Pelekas Monastery). Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Canal D'Amour – Korfun kauneimmat rannat

Canal D'Amour – Korfun kauneimmat rannat

Lähde viettämään rantapäivää saaren pohjoisosaan. Sidarin kylän vieressä komeilevat upean jylhät kalliomuodostelmat. Näiden kalliomuodostelmien suojaan on vuosisatojen saatossa muodostunut poukamia uimarantoineen sekä yksi tämän saaren vetonauloista, Canal D’Amour eli Rakkauden kanaali.

Voit viettää päivää tutustumalla Sidarin kylän alueeseen, rentoutumalla rannalla, vuokraamalla SUP-laudan tai vaikkapa polkuveneen ja ihailla maisemia mereltä käsin. Rantapäivän päätteeksi ihailet jylhiä maisemia Logas Beachin kuuluisalta 7th Heaven Cafen terassilta, jonka pleksilasista rakennettu parveke tarjoaa hurjapäille mitä parhaimmat näköalat. Tämä kokoperheelle soveltuva retki on taatusti yksi loman kohokohdista!

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–17)
Hinta
n. 30 €/aikuinen, 20 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Rannalla on mahdollista vuokrata rantatuoleja sekä erilaisia vesiurheiluvälineitä kuten SUP-lautoja, polkuveneitä, kajakkeja ja pikaveneitä. Retkeä ei toteuteta Pelekasista (Mayor Pelekas Monastery) ja Barbatista (hotelli La Riviera Barbati). Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Korfun makuja

Korfun makuja

Vietä iltapäivä tutustuen Korfun saaren ainutlaatuisiin makuihin. Tutuksi tulee Korfulla kasvava Koum Kouat -hedelmä ja siitä valmistettavat herkulliset tuotteet, sekä saaren laadukkaat viinit ja oliiviöjyt.

Korfu on tunnettu kumkvatti-hedelmistä ja niistä valmistetuista lukuisistä tuotteistaan. Vieraile paikallisella tislaamolla ja kuule likööristä ja sen valmistuksesta. Makuelämyksien pariin pääset tuotemaistiaisten yhteydessä.

Perheomisteinen Theotokyn tila on yksi saaren vanhimmista viinitiloista, joka tuottaa saaren parhaita viinejä ja oliiviöljyä. Tilan ihanteellinen sijainti hedelmällisen Ropa Valleyn alueella mahdollistaa laadukkaiden raaka-aineiden kasvun. Näet sekä viinin että oliiviöljyn valmistusprosessia ja maistelet näitä herkkuja paikallisen juuston, tuoreen leivän ja tilalla kasvatettujen oliivien kera. Retken aikana sinulla on oiva tilaisuus ostaa näitä paikallisia erikoisuuksia ja herkkuja myös kotiinviemisiksi!

Kesto
puoli päivää (n. klo 16–20)
Hinta
n. 35 €/aikuinen, 17,50 € / 4–14-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja maistiaiset.
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan ajalla 1.–31.5.2020.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Pelekasista (Mayor Pelekas Monastery). Retken vähimmäisosallistujamäärä on 12 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Kiehtova Albania

Kiehtova Albania

Pitkään eristyksissä ollut Albania tarjoaa mielenkiintoisia elämyksiä seikkailunnälkäisille koko päiväksi. Noin 1,5 tunnin lauttamatkan päässä Korfulta sijaitsevalla Albanialla on valtavasti tarjottavaa.

Lautta ankkuroituu merenrantakaupunki Sarandaan, josta matka jatkuu Unescon maailmanperintökohteeseen Butrintiin, yhteen Balkanin alueen merkittävimmistä nähtävyyksistä. Lumoavan raunioalueen kävelykierroksella astelet niin kreikkalaisten, bysanttilaisten kuin venetsialaistenkin jalanjäljillä. Opastetun kävelykierroksen sijaan voit halutessasi tutustua alueeseen kiertelemällä siellä omatoimisesti. 

Butrintin alueelta suuntaat maukkaalle lounaalle, jonka jälkeen pääset vielä tutustumaan viehättävään Sarandan kaupunkiin. Lounas nautitaan myöhemmin iltapäivällä, joten aamupäivälle kannattaa varata mukaan pientä purtavaa.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–20.30)
Hinta
n. 52 €/aikuinen, 27 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja pääsymaksun Butrintin raunioalueelle.
Lisämaksusta
Satamavero (n. 10 €/hlö, 0–2-v. maksutta) ja ruokajuomat maksetaan retkellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivät ovat ti, pe ja la.
Huomioitavaa
Retkelle tarvitaan mukaan passi, joka on voimassa vähintään 3 kuukautta retkipäivän jälkeen. Toimita oppaalle kohteessa passin tietosivun kopio viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 mennessä. Mikäli retkelle osallistuu alle 18-v. henkilö ilman biologisia vanhempia, mukana tulee olla englanniksi kirjoitettu lupa matkustamiseen, jossa näkyy molempien vanhempien passintiedot, puhelinnumerot, lapsen kanssa matkustavien aikuisten passintiedot sekä tieto, että he saavat matkustaa yhdessä Albaniaan.

Butrintin kävelykierroksella on epätasaista maastoa ja korkeuseroja, joten se ei sovellu liikuntaesteisille tai lastenrattaiden kanssa liikkuville. Retken sisältö saattaa vaihdella retkipäivän mukaan. Osassa retkiä vieraillaan myös Blue Eye -lähteellä.

Matkapuhelimen mobiilidata kannattaa kytkeä pois päältä retken ajaksi.

Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Barbatista (hotelli La Rivera Barbati) ja Pelekasista (hotelli Mayor Pelekas Monastery) retki on ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Paxos ja Antipaxos

Paxos ja Antipaxos

Sukella henkeäsalpaavan kirkkaaseen mereen ja kuljeskele pitkin viehättävän Gaioksen kylän kujia! Lomapäivä Korfun eteläpuolella sijaitsevien Paxoksen ja Antipaxoksen saarten äärellä kuluu leppoisasti uiden ja laivan kannella auringosta nauttien.

Antipaxos tunnetaan valkohiekkaisista rannoistaan ja hohtavan turkoosista vedestään. Täällä voit pulahtaa veneestä käsin uimaan idyllisen saaren pienessä poukamassa ja ihailla jykeviä kalliomaisemia.

Kirkkaat vedet ja jylhät kalliot jatkuvat sisarsaari Paxoksen poukamiin. Iltapäivällä rantaudut saarten pääkylään, idylliseen Gaiokseen. Gaioksen kadut kutsuvat luokseen. Kiertele kylän kapeita kujia ja istu lounaalle rantakadun sympaattisiin tavernoihin. Saari on kuuluisa oliiviöljystään, joten kotiin viemisiksi kannattaakin hankkia Paxoksen herkullista oliiviöljyä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–20)
Hinta
n. 40 €/aikuinen, 20 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivät ovat tiistai ja perjantai.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun Paxoksen saarella. Laivalla on myytävänä juotavaa ja välipaloja. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Barbatista (hotelli La Rivera Barbati) ja Pelekasista (hotelli Mayor Pelekas Monastery) retki on ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Parga, Sivota ja Sininen Laguuni

Parga, Sivota ja Sininen Laguuni

Vietä päivä merellä Korfun ja manner-Kreikan kauniiden rannikkomaisemien hivellessä silmää ja tunnelmallisen musiikin soidessa taustalla. Suuntaat aluksen kyydissä Korfulta etelään rannikkoa myötäillen. Ihaile Korfun kaupungin siluettia mereltä käsin ja horisontissa siintävää kaunista Joonianmerta.

Alus seilaa ohi Igoumenitsan sataman, Platarian kalastajakylän ja Sivotan saarten päätyen henkeäsalpaavaan Sivotan luolaan. Lyhyen pysähdyksen aikana voit ikuistaa tämän upean näyn valokuviin. Ihaile luolastoa ja kristallinkirkasta vettä ympärilläsi. Luolasta jatkat matkaa kohti kuvankaunista Pargan kylää. Astele kylän kapeita katuja, kiipeä ylös venetsialaiselle linnoitukselle tai vain nauti turkoosin meriveden syleilystä. Istahda satama-alueelle virkistävälle juomatauolle ja anna ajan pysähtyä katsellessasi ympäröivää maisemaa. Aikaa kylään ja sen ympäristöön tutustumiseen on n. 3 tuntia, päivän aikataulusta riippuen.

Pargan kylästä kapteeni ottaa suunnan kohti retken seuraavaa helmeä, elokuvista tuttua sinistä laguunia. Pulahda veneestä käsin kirkkaaseen veteen, ui laguunin kauniissa maisemissa ja nauti meripäivän tunnelmasta. Siniseltä laguunilta matkaat takaisin kohti Korfun saarta.

Kesto
koko päivä (n. klo 7.30–20)
Hinta
n. 40 €/aikuinen, 20 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta).
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on torstai.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Barbatista (hotelli La Rivera Barbati) ja Pelekasista (hotelli Mayor Pelekas Monastery) retki on ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Kassiopin meriretki

Kassiopin meriretki

Vietä rentoa meripäivää saaren kauneimmalla rannikolla! Korfua ympäröi suojaisat poukamat ja kristallinkirkas merivesi, jotka luovat meriretkelle ihanteelliset puitteet. Tällä retkellä seilaat Korfun itäpuolen jylhissä rannikkomaisemissa.

Alus ohittaa kauniita pieniä kyliä, joiden rantaviivaa koristaa hulppeat huvilat. Retken aikana vierailet upeissa paikoissa, joihin ei ole autolla pääsyä. Näet muun muassa Korfun korkeimman vuoren juurella sijaitsevan Barbatin kylän, Nissakin ja Kaminakin idylliset lomakohteet, Kalamin kuvankauniin lomakylän, jossa sijaitsee tv-ohjelmasta tuttu Durellsin valkoinen talo, sekä Koulouran pienen kalastajakylän, jossa komeilee julkkisten suosima Rothschildin huvila. Jopa Britannian hallitsijaperheen tiedetään lomailleen täällä.

Vierailet Kassiopin viehättävässä kalastajakylässä, jonka taustalla komeilee bysanttilainen linnoitus. Sinulla on noin tunnin verran vapaata aikaa tutustua omatoimisesti kylään, viettää kahvitaukoa tai viettää virkistävää uimahetkeä kylän edustalla.

Lounaaksi nautit maistuvan, miehistön valmistaman bbq-aterian rannalla. Päivän aikana pidetään uimataukoja Agni ja Limnoupola -lahdella sekä Nissakin luolalla. Hyppää kristallinkirkkaaseen ja virkistävään veteen. Ota mukava asento aluksen kannella, ihaile ympärillä vaihtuvia maisemia ja nauti auringonsäteistä - meriretkellä mieli lepää!

Kesto
koko päivä (n. klo 9–18)
Hinta
n. 30 €/aikuinen, 15 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
lounaan ja ruokajuomat (vesi, viini).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on torstai. Retki toteutetaan 1.6.2020 alkaen.
Huomioitavaa
Kuljetukset omatoimisesti laivan lähtöpaikalle Dassian laiturille tai Gouvian venetsialaisten arsenaalien edessä sijaitsevalle laiturille. Retki toteutetaan vain Dassiasta ja Gouviasta. Laivalla on myynnissä juomia. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Risteillen rantapäivän viettoon mantereelle

Risteillen rantapäivän viettoon mantereelle

Nouse veneen kyytiin ja lähde viettämään unohtumatonta päivää mantereelle. Tällä retkellä nautit rennosta rantaelämästä ja herkuttelet maistuvan bbq-lounaan merkeissä!

Alus ottaa suunnan kohti manteretta ja kuvauksellista Kalamásin hiekkarantaa. Noin tunnin mittaisen merimatkan jälkeen saavutaan määränpäähän ja voit suunnata rentoutumaan. Loikoile rannalla auringosta nauttien, uiskentele kirkkaissa vesissä ja ihaile taustalla komeilevia vehreitä maisemia. Päivän aikana aluksen miehistö grillaa herkullisen lounaan, joka nautitaan rannalla. Paluumatkalla kohti Korfun kaupunkia pysähdytään vielä lyhyelle uimatauolle Pontikonisin saaren edustalla.

Kesto
koko päivä (n. klo 9.30–19)
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 21 € / 3–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, lounaan ja ruokajuomat (vesi, viini).
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta).
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on perjantai.
Huomioitavaa
Laivalla on myynnissä juomia. Rannalla on mahdollista vuokrata aurinkotuoli. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Barbatista (hotelli La Rivera Barbati) ja Pelekasista (hotelli Mayor Pelekas Monastery) retki on ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Vesipuisto Aqualand

Vesipuisto Aqualand

Koko perheen vesipuisto Aqualand on kuuman kesäpäivän ehdoton ykkönen! Vesipuisto Aqualand tarjoaa helpon mahdollisuuden niin leppoisaan auringon palvontaan, kuin vauhdikkaiden liukujen laskuun. Ota rennosti laiskajoen virran vietämänä ja hyppää hurjimpien liukumäkien vietäväksi.

Ajankohta
Kesällä 2020 toteutetaan ti, ke, to ja pe. Kesto kuljetusten kanssa n. klo 10–17.
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 34 € / 4–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen ja pääsylipun vesipuistoon.
Opastus
omatoiminen, ei opaspalveluita.
Huomioitavaa
Puistossa on vuokrattavana tallelokero sekä myytävänä juotavaa ja välipaloja. Aurinkotuoleja käytössä maksutta. Puisto on avoinna säävarauksella. Maanantain ja lauantain retki on varattavissa vain oppaaltamme kohteessa. Retken vähimmäisosallistujamäärä kuljetukselle on maanantaina ja lauantaina 10 henkilöä, muina päivinä ei vähimmäisosallistujamäärää.
Varaa lippu
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Barbatista (hotelli La Rivera Barbati) retki on ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.
Sulje

Sukelluskokeilu

Sukelluskokeilu

Sukeltaminen Korfun kirkkaissa vesissä on mieleenpainuva kokemus!

Sukelluskokeilulla et tarvitse aikaisempaa kokemusta sukeltamisesta. Kokeneet kouluttajat totuttavat sinut ensin sukelluksen saloihin, jonka jälkeen voit itse tutustua pintaa syvemmälle. Kokeneet sukeltajat voivat sukeltaa saman tien tutkimaan alueen kivikoloja, pieniä riuttoja ja ehkäpä uponneita laivoja.

Sukelluskokeiluja toteutetaan kahdelta rannalta, Mesonghin ja Paleokastritsan rannalta. Mesonghin rannasta toteutettava sukellus on suunnattu Moraitikan kylän asiakkaille ja Paleokastritsan rannasta toteutettava sukellus muiden kylien asiakkaille.

Kesto
koko päivä (n. klo 10–16). Retken kesto vaihtelee riippuen retken toteutuspaikasta.
Hinta
n. 50 €/hlö, ei lapsialennusta. Ei-sukeltava seuralainen 20 € / hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 8 vuotta.
Sisältää
yhden sukelluksen (sukelluskokeilu), sukellusvarusteet ja opastuksen.
Lisämaksusta
edestakainen kuljetus Paleokastritsan rannalle Dassiasta, Gouviasta ja Kontokalista n. 15 €/hlö sekä Moraitikasta, Agios Ioannis Peristeronista ja Peramasta n. 20 €/hlö.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesällä 2019 retki toteutetaan päivittäin varaustilanteesta riippuen. Retki toteutetaan 27.9.2019 asti.
Huomioitavaa
Retkellä on mahdollista ostaa syötävää sekä juotavaa rannan ravintolasta. Varaa retkelle mukaan lämmintä vaatetta tuulisen sään varalle. Moraitikan hotelleilta on kävelymatka Mesonghin rannalle. Retkeä ei toteuteta Barbatista (hotelli La Riviera Barbati) ja Agios Gordioksesta (hotelli Mayor La Grotta Verde). Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Sukellusretki Paleokastritsa

Sukellusretki Paleokastritsa

Sukeltaminen Korfun kirkkaissa vesissä on mieleenpainuva kokemus! Lähde sukeltamaan postikorttimaisen Paleokastritsan kylän edustalle.

Kristallinkirkkaat vedet tarjoavat elämyksellisen sukellusretken Joonianmeren aaltojen syvyyksissä. Luokiteltujen sukeltajien retkellä Achilleon Divers sukellusyrityksen kokeneet sukellusoppaat vievät sinut veneen kyydissä saaren länsipuolen parhaille sukelluspaikoille.

Kesto
koko päivä. Retken kesto vaihtelee päivän ja ryhmän koon mukaan.
Hinta
n. 120 €/hlö, ei lapsialennusta. Ei-sukeltava seuralainen 20 € / hlö, ei lapsialennusta. Osallistujien alaikäraja on 10 vuotta.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen, kaksi sukellusta, sukellusvarusteet, sukellusoppaan palvelut ja välipalan.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesällä 2019 retki toteutetaan päivittäin 5.5.–27.9.2019, varaustilanteesta riippuen.
Huomioitavaa
Retkeä ei toteuteta Barbatista (hotelli La Riviera Barbati) ja Agios Gordioksesta (hotelli Mayor La Grotta Verde). Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Korfun retket ja aktiviteetit

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja ja osta lippuja hauskoihin teemapuistoihin.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit varata ja maksaa myös lomakohteessasi euroilla, Visalla tai Mastercardilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Mikäli olet valinnut lomakohteeksesi Barbatin tai Pelekasin, retket ovat ostettavissa vain ennen matkaa tai Aurinkomatkat-sovelluksesta.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–20 €/aikuinen, 6–10 € / 2–17-v. lapsi. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.