• Vain meiltä!
    Tämän lomakokonaisuuden saat vain Aurinkomatkoilta.

Zell am See – retket ja lisäpalvelut

Zell am See 1 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 2
Zell am See 3
Zell am See 4
Zell am See 5 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 6 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 7
Zell am See 8
Zell am See 9
Zell am See 10
Zell am See 11
Zell am See 12
Zell am See 13
Zell am See 14
Zell am See 15
Zell am See 16
Zell am See 17
Zell am See 18
Zell am See 19
Zell am See 20
Zell am See 21
Zell am See 22
Zell am See 23
Zell am See 24
Zell am See 25
Zell am See 26
Zell am See 27
Zell am See 28
Zell am See 1 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 2
Zell am See 3
Zell am See 4
Zell am See 5 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 6 - Kuva Zell am See–Kaprun Tourismus Gmbh
Zell am See 7
Zell am See 8
Zell am See 9
Zell am See 10
Zell am See 11
Zell am See 12
Zell am See 13
Zell am See 14
Zell am See 15
Zell am See 16
Zell am See 17
Zell am See 18
Zell am See 19
Zell am See 20
Zell am See 21
Zell am See 22
Zell am See 23
Zell am See 24
Zell am See 25
Zell am See 26
Zell am See 27
Zell am See 28

Zell am Seen retket ja aktiviteetit

Patikkaretki

Patikkaretki

Lähde patikoimaan Zell am Seen kauniisiin maisemiin! Retken aikana saat tietoa alueen monipuolisista patikointireiteistä ja kuulet muista lomakohteesi aktiviteeteista ja mahdollisuuksista.

Retken aluksi saat oppaalta vinkkejä Zell am Seen tapahtumista ja ihailet läheistä Zeller-järveä. Kaupungista siirrytään metsäiselle polulle ja noustaan kohti vuorenrinteellä noin kilometrin korkeudessa sijaitsevaa taukopaikkaa, perinteitä huokuvaa alppimajaa. Alppimajalla nautitaan maisemista ja voit nauttia virvokkeita sekä mahdollisia omia eväitä. Alppimajalta suunnataan vehreitä polkuja pitkin kohti Zell am Seen keskustaa, samalla ihaillen ympäröivää luontoa ja kauempana siintäviä vuortenhuippuja. Noin 6,5 kilometrin pituisen patikoinnin aikana pidetään juoma- ja valokuvaustaukoja.

Kesto
puoli päivää (n. klo 9–13)
Hinta
n. 15 €/aikuinen, 7,50 € / 4–14-v. lapsi.
Sisältää
yhden juoman (virvoitusjuoma, olut, kahvi, tee).
Opastus
suomeksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on maanantai.
Huomioitavaa
Saapuminen retken lähtöpaikalle Zell am Seen keskustaan omatoimisesti. Varaa retkelle mukaan tukevat, umpinaiset kengät ja säänmukaiset vaatteet sekä juotavaa ja pientä purtavaa. Varaudu myös nopeisiin säämuutoksiin. Patikkareitin varrella on korkeuseroja. Retkelle tarvitaan hyvä peruskunto. Vuoristossa oleva ohut ilmanala voi aiheuttaa ongelmia hengityselin- ja sydänsairauksista kärsiville sekä epileptikoille. Retkellä on säävaraus.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Salzburg

Salzburg

Vietä päivä Mozartin synnyinkaupungissa! Kiertele kaupunkia omaan tahtiin ja näe Salzburgin näyttävät palatsit, suihkulähteet ja lukuisat aukiot.

Istahda viehättävään katukahvilaan nauttimaan kaupungin ainutlaatuisesta tunnelmasta. Ostokset teet kuuluisalla ostoskadulla Getreidegassella. Värikäs Salzburg tarjoaa aina jotain uutta ja kiehtovaa niillekin, jotka ovat jo vierailleet kaupungissa aiemmin.

Kesto
koko päivä (n. klo 8.30–17.30)
Hinta
n. 36 €/aikuinen, 18 € / 2–12-v. lapsi.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Opastettu kävelykierros Salzburgin vanhassa kaupungissa (n. 10 €/hlö) maksetaan retken aikana.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on tiistai.
Huomioitavaa
Retkelle tarvitaan mukaan passi, paluumatkalla reitti kulkee osittain Saksan kautta. Retkeen sisältyy n. 10–15 minuutin kävely rauhalliseen tahtiin bussiparkista vanhan kaupungin Mozartin aukiolle. Retken voi perua kuluitta viimeistään 48 tuntia ennen retkeä, jonka jälkeen peruutuskulu on 100 %.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Polkupyörä vuokralle

Polkupyörä vuokralle

Ota Zell am See haltuun pyörän selästä! Pyöräily on oivallinen tapa tutustua alueeseen, yhdistää kuntoilu ja nauttia upeista maisemista. Pyörällä pääset kätevästi hyviä reittejä pitkin kulkemaan läpi pienten kylien.

Ajankohta
Valitse haluamasi ajankohta kohteessa. Vuokra-aika alkaen 1 tunnista usempaan päivään.
Hinta
Aikuisten pyörän alkaen hinta n. 5 €/tunti tai 17 €/päivä.
Lasten pyörän alkaen hinta n. 4 €/tunti tai 10 €/pvä.
Sisältää
pyörän, kypärän ja lukon.
Opastus
omatoiminen, ei opastusta.
Varaa lippu
oppaaltamme kohteessa.
Sulje

Zell Am Seen retket – varaa lomallesi uusia elämyksiä

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta tai oppaaltamme kohteessa. Kaikki retket voit maksaa lomakohteessasi käteisellä, euroilla. Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 25–32 €/aikuinen, 12,50–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa bussikuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.