• Vain meiltä!
    Tämän lomakokonaisuuden saat vain Aurinkomatkoilta.

Milano Marittima – tietoa matkakohteesta

Milano Marittima 1
Milano Marittima 2
Milano Marittima 3
Milano Marittima 4
Milano Marittima 5
Milano Marittima 6
Milano Marittima 7 - Cervia Cervia
Milano Marittima 8
Milano Marittima 9
Milano Marittima 10
Milano Marittima 11
Milano Marittima 12
Milano Marittima 13
Milano Marittima 14
Milano Marittima 15
Milano Marittima 16
Milano Marittima 17 - Cesenatico Cesenatico
Milano Marittima 1
Milano Marittima 2
Milano Marittima 3
Milano Marittima 4
Milano Marittima 5
Milano Marittima 6
Milano Marittima 7 - Cervia
Milano Marittima 8
Milano Marittima 9
Milano Marittima 10
Milano Marittima 11
Milano Marittima 12
Milano Marittima 13
Milano Marittima 14
Milano Marittima 15
Milano Marittima 16
Milano Marittima 17 - Cesenatico

Tietoa kohteesta

Autonvuokraus

Voit vuokrata auton lomallesi kätevimmin verkkosivuiltamme. Voit noutaa auton lentoasemalta tai vuokraamon toimipisteestä. Tekemällä haun haluamillesi päiville näet saatavilla olevat autoluokat ja lisäpalvelut hintoineen sekä autovuokraamon tiedot. Saadaksesi varmasti haluamasi auton tee varaus hyvissä ajoin ennen matkasi alkua täältä.


Harrastukset

Milano Marittimassa voi rantalomailun ohessa mm. pyöräillä, pelata tennistä ja golfata. Useat hotellit lainaavat pyöriä ja kaupungissa on pyörä- ja varustevuokraamoja. Teniskenttiä on useita, mm. Marepineta Resortin yhteydessä. Kentille tulee tehdä ennakkovaraus. Adriatic Golf Club Cervia -golfklubilla riittää pelattavaa kolmella 9-reikäisellä kentällä. Rimini Verucchio Golf Club on 18-reikäinen kenttä n. 35 km:n päässä Milano Marittimasta.


Hyvä tietää kohteesta

Apteekki ja lääkäri

Milano Marittimassa ja viereisessä Cerviassa on useita apteekkeja, joista yksi päivystää. Kulloinkin päivystävän apteekin tiedot ovat jokaisen apteekin ovessa. Cerviassa on kaupunginsairaala Ospedale San Giorgio, mutta myös Milano Marittimassa toimii kesäisin matkailulääkärin vastaantotto.

Liikuntaesteiset

Milano Marittiman ranta-alue on tasaista, mutta kadut voivat olla paikoitellen epätasaisia ja etenkin keskikesällä hyvin ruuhkaisia. Invatakseja on hyvin vähän ja ne on varattava hyvissä ajoin.

Luottokortit

Visa, MasterCard ja American Express hyväksytään maksuvälineiksi useimmissa liikkeissä ja ravintoloissa. Voit nostaa rahaa automaateista Visalla, MasterCardilla, Dinersilla ja Visa Electronilla. Pienissä liikkeissä ja mm. taksissa on hyvä varautua käteismaksuun.

Matkalle mukaan

Alku- ja loppukaudesta sää voi olla epävakaista, ota mukaan lämmintä vaatetta ja sateenvarjo. 


Kohdeopas

Olemme keränneet kohdeoppaaseen paljon hyödyllistä tietoa lomakohteestasi. Tutustu siihen jo ennen lomaasi ja ota se mukaan matkalle.

Lataa Milano Marittima kohdeopas


Kulkuyhteydet

Milano Marittimassa on helppo liikkua jalan. Viereiseen Cerviaan vie paikallisbussi, mutta muutaman kilometrin matkan voit myös kävellä. Cervian rautatieasemalle on n. 3 km. Cerviasta on rautateitse lyhyt matka Riminiin ja Ravennaan, joista on hyvät yhteydet eri puolille Italiaa. Juna-aikataulut: www.trenitalia.it  Taksilla matkustaminen on melko hintavaa.


Lentokenttäkuljetukset

Voit ostaa edestakaiset bussikuljetukset tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotellille. Bussikuljetus tulee ostaa viimeistään lähtöä edeltävänä iltana, yksityiskuljetus viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Lentokenttä Rimini
Matkan pituus n. 45 km
Matkan kesto n. 1 t

Yhteydet lentokentältä
Lentokentältä Pesaroon pääsee myös taksilla, joskin kentältä taksin saaminen voi olla ajoittain hankalaa.

Erikoismatkatavarat lentokenttäkuljetuksessa

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.


Milano Marittima lasten kanssa

Mirabilandia-huvipuisto on n. 12 km:n päässä Milano Marittimasta. Mirabilandiaan pääsee keskikesällä paikallisbussilla. Lähin vesipuisto Atlantica, on Cesenaticossa n. 11 km:n päässä. Cesenaticoon pääsee Cervian rautatie-asemalta junalla. Riminin kaupungissa n. 35 km:n päässä on Italia in Miniatura, jossa on yli 270 Italian ja Euroopan nähtävyyttä pienoiskoossa. Puistoon pääsee Cerviasta junalla ja bussilla.

Pienten lasten ruokailu
Kaupoissa ja apteekeissa myydään äidinmaidonkorviketta, purkkiruokia ja vaippoja. Lastenrattaita ei ole vuokrattavissa.


Nähtävyydet

Milano Marittiman merkittävin nähtävyys on laaja luonnonpuisto Parco Naturale, joka on perustettu suojelemaan alueelle tyypillistä, valtaosin pinjoista muodostuvaa metsikköä. Pinjapuiden lisäksi puistossa on monia muita puu- ja kasvilajeja sekä eläimiä. Puistossa on myös aktiviteettipuisto CerviAvventura, jossa voi hurjastella vaijeriliu'uilla puiden latvojen tasolla.

Viereisessä Cervian kaupungissa on pieni Vanhakaupunki, jossa on Museo del Sale -museo.

Cesenaticossa n. 13 km:n päässä on pieni, Leonardo da Vincin suunnittelema kanavasatama-alue.

Riminissä n. 35 km:n päässä on roomalaisaikainen Vanhakaupunki nähtävyyksineen.

Ravennassa n. 25 km:n päässä on upeita mosaiikkikirkkoja, joista Ravenna on tunnettu. Ravennassa on myös Italian kansalliskirjailija Dante Alighierin hautamonumentti.


Ostokset

Viale Matteotti ja Viale A. Gramsci -kaduilla on paljon liikkeitä jotka myyvä mm. vaatteita, kenkiä ja kosmetiikkaa. Milano Marittiman alueella on muutamia minimarketteja ja Coop-supermarket, n. 3 km:n päässä keskustasta.

N. 35 km:n junamatkan päässä oleva Rimini on rannikon paras ostoskaupunki. Merkkiliikkeet keskittyvät Vanhankaupungin Corso d´Augusto -kadulle. Keskustassa on Coin-tavaratalo ja keskustan laidalla Le Befane -ostoskeskus. Keskiviikkoisin ja lauantaisin aamupäivällä Vanhassakaupungissa järjestetään edulliset markkinat. Le Befane -ostoskeskuksessa on n. 130 liikettä, useita ravintoloita ja kahviloita. Keskukseen pääsee bussilla Riminin rautatieasemalta, keskikesällä lisäksi maksuttomilla busseilla. 

Hintataso on melko korkea. Suosituimpia tuomisia ovat muotivaatteet, kengät ja laukut, korut ja designtuotteet sekä viinit, oliiviöljyt ja pastat.

Liikkeet ovat yleisesti avoinna n. klo 9–12.30 ja 15.30–20. Riminin Vanhankaupungin liikkeet ovat suljetut sunnuntaisin ja tiistai-iltapäivisin.


Ravintolat ja huvit

Emilia Romagnan maakunta on kuulu hyvästä keittiöstään. Etenkin merenherkut ovat suositeltavia. Milano Marittiman ostoskaduilla on runsaasti italialaisravintoloita, Cervian kanaalin varrella myös erinomaisia kalaravintoloita.

Milano Marittimassa lltaa vietetään ravintoloissa sekä rantabaareissa ja diskoissa, joita alueella on useita.

Ravintoloita

Al Caminetto
, Viale Matteotti 46. Ravintolassa herkuttelet tasokkaalla ja perinteisellä italialaisella ruualla. Erityisesti merenantimet maistuvat erinomaisilta! Voit valita myös maistelumenun vähintään kahdelle henkilölle. Torstaisin kuuntelet ravintolassa elävää musiikkia.
Pumma Milano Marittima, Viale Romagna 1. Suositun gourmet-pizzerian löydät useasta Italian kaupungista. Ravintolassa valitset itse pizzataikinan ja oliiviöljyn. Saatavilla myös pastaa.
Le Brasserie Borgo Marina, Viale Nazario Sauro 100/B, Cervia. Tasokkaassa ravintolassa herkuttelet ihanilla merenelävillä, ja saatavilla on myös liharuokia. Tilaa maukas pizza, täyteläinen pasta-annos tai maittavat katkarapuvartaat. Ravintola sijaitsee Cervian kanaalin rannassa, Cervian puolella.


Uimarannat

Milano Marittima on Italian suosituimpia rantalomakohteita, jota suosivat myös italialaiset itse. Koko kaupungin edustalla levittäytyy hyvinhoidettu hiekkaranta. Ranta on jaettu valvottuihin alueisiin, joiden sisäänpääsymaksuun sisältyy aurinkotuolin tai -varjon vuokra. Rannoilla on paljon baareja ja ravintoloita. Osalla rannoista on vesiurheilumahdollisuuksia, ratalentopalloa ja lasten leikkialueita.


Majoitusvero

Italian hotelleissa veloitetaan matkailijoilta majoitusvero (City tax), joka on 0,50–5 €/yö/henkilö. Veron suuruus määräytyy hotellin italialaisen tähtiluokituksen mukaan, joka saattaa poiketa Aurinkomatkojen tähtiluokituksesta. Vero veloitetaan kaikilta yli 12-vuotiailta. Majoitusvero ei sisälly matkapaketin hintaan, vaan se maksetaan käteisellä suoraan hotellille. Muutokset perittävän veron suuruudessa ovat mahdollisia.

Asukasluku ja etäisyydet

Milano Marittima n. 1500 as.
Cervia n. 29 000 as.

Cervia n. 2 km
Ravenna n. 25 km
Rimini n. 35 km
Riccione n. 50 km
Cattolica n. 60 km
Pesaro n. 77 km
Bologna n. 105 km
Firenze n. 150 km
Venetsia n. 200 km
Rooma n. 350 km

Matkustusasiakirjat

Tiedot löytyvät maan sivuilta Tietoa-välilehdeltä.