• Vain meiltä!
    Tämän lomakokonaisuuden saat vain Aurinkomatkoilta.
  • Lataa
    sovellus!
    Tämä kohde löytyy Aurinkomatkat-sovelluksesta.

Maiori – retket ja lisäpalvelut

Maiori 1
Maiori 2
Maiori 3
Maiori 4
Maiori 5
Maiori 6
Maiori 7
Maiori 8
Maiori 9
Maiori 10
Maiori 11
Maiori 1
Maiori 2
Maiori 3
Maiori 4
Maiori 5
Maiori 6
Maiori 7
Maiori 8
Maiori 9
Maiori 10
Maiori 11

Maiorin retket ja aktiviteetit

Capri ja Anacapri

Item + Peruskuva

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Lumoavan kaunis Capri ikimuistoisine maisemineen tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Päivän aikana näet saaren molemmat kaupungit. Anacapri kapeine kujineen on paikallisempi, ja siellä voit lisämaksusta vierailla lääkäri-kirjailija Axel Munthen Villa San Michele -huvilassa. Kansainvälisemmän ja vilkkaamman Caprin ostoskaduilla ovat edustettuina Italian kuuluisimmat muotiliikkeet. Lisämaksusta voit vierailla keisari Augustuksen historiallisessa puutarhassa ihastelemassa sen upeita kasveja. Puutarhasta avautuvat saaren mieleenpainuvimmat maisemat. Vapaa-ajalla voit kierrellä omatoimisesti kaupungin kaduilla tai suunnata saaren poluille tutkimaan ympäristöä.
Kesto
koko päivä (n. klo 8–18.30)
Hinta
n. 94 €/hlö, ei lapsialennusta
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen hotellilta satamaan, edestakaisen lauttalipun ja bussikuljetuksen Caprilla.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Axel Munthen huvilaan (n. 8 €/hlö), Augustuksen puutarhaan (n. 1 €/hlö) ja vapaavalintainen maksetaan paikan päällä käteisellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä tai Oma lomasta.
Sulje

Pompeji 1/2 pv

Item + Peruskuva

Pompeji 1/2 pv

Tutustu vuonna 79 tuhoutuneeseen Pompejiin opastetulla kävelykierroksella! Kierroksen aikana kuulet kertomuksia Pompejin ihmisten arjesta ja juhlasta. Kaupungin hyvin säilyneitä kortteleita kierrellessä näet niin viinitupia, yksityistaloja kuin uskonnollisia ja hallinnollisia rakennuksia, kylpylän ja paljon muuta.
Kesto
puoli päivää
Hinta
n. 42 €/aikuinen, 30 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Pompejin arkeologiselle alueelle (n. 15 €/hlö) maksetaan paikan päällä käteisellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat tiistai ja lauantai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet raunioalueella kävelyä varten. Alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä tai Oma lomasta.
Sulje

Pompeiji ja Vesuvius

Item + Peruskuva

Pompeiji ja Vesuvius

Aikamatka antiikin aikaan! Retki vie sinut Pompejin historialliseen kaupunkiin ja Vesuviuksen tulivuorelle.

Retken aluksi suuntaat kiertelemään antiikin jälkien keskelle Pompejin raunioalueelle. Kiertele raunioilla hyvin säilyneiden hallintorakennusten, viinitupien, yksityistalojen ja kylpylöiden keskellä. Kävelykierroksen jälkeen voit halutessasi lepuuttaa jalkojasi lounaan merkeissä. Pompejin kaupunkiin tutustuttuasi suuntaat kohti mahtipontista Vesuviusta. Nukkuvan tulivuoren rinteiltä avautuu upea maisema alas Napoliin. Kirkkaalla säällä voit tähyillä aina Ischian ja Procidan saarille asti.
Kesto
koko päivä
Hinta
n. 50 €/aikuinen, 35 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Pompejin arkeologiselle alueelle (n. 15 €/hlö) ja Vesuviuksen kraaterille (n. 10 €/hlö) maksetaan paikan päällä käteisellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2019 retkipäivät ovat ma, ke ja to. Retkeä ei poikkeuksellisesti toteuteta 15.8.2019.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet, alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä tai Oma lomasta.
Sulje

MAIORIN RETKET – VARAA LOMALLESI UUSIA ELÄMYKSIÄ

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville sylilapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen oppaalta kohteessa. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Item + Peruskuva

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella.

Hinta
Kohteesta riippuen 12–32 €/aikuinen, 6–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaiden sylilasten lentokenttäkuljetuksesta ei veloiteta. Tarkan hinnan näet tehdessäsi varausta.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Oma lomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.
Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Item + Peruskuva

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä verkkokaupasta, Oma lomasta tai asiakaspalvelusta viimeistään viimeistään 5 päivää ennen matkaa.
Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.