• Vain meiltä!
    Tämän lomakokonaisuuden saat vain Aurinkomatkoilta.

Maiori – retket ja lisäpalvelut

Maiori 1
Maiori 2
Maiori 3
Maiori 4
Maiori 5
Maiori 6
Maiori 7
Maiori 8
Maiori 9
Maiori 10
Maiori 11
Maiori 12
Maiori 13
Maiori 14
Maiori 15
Maiori 16
Maiori 17
Maiori 18
Maiori 19
Maiori 20
Maiori 21
Maiori 1
Maiori 2
Maiori 3
Maiori 4
Maiori 5
Maiori 6
Maiori 7
Maiori 8
Maiori 9
Maiori 10
Maiori 11
Maiori 12
Maiori 13
Maiori 14
Maiori 15
Maiori 16
Maiori 17
Maiori 18
Maiori 19
Maiori 20
Maiori 21

Maiorin retket ja aktiviteetit

Retket kesä 2022

Retket kesä 2022

Kesän 2022 retkiohjelma vahvistuu myöhemmin ja voi poiketa aiemmasta.

Sulje

Capri ja Anacapri

Capri ja Anacapri

Ihastu Napolinlahden kaunottareksi kutsuttuun Capriin! Saarella viihtyvät niin taiteilijat, elokuvatähdet kuin muotigurutkin. Lumoavan kaunis Capri ikimuistoisine maisemineen tekee kävijöihinsä lähtemättömän vaikutuksen.

Päivän aikana näet saaren molemmat kaupungit. Anacapri kapeine kujineen on paikallisempi, ja siellä voit lisämaksusta vierailla lääkäri-kirjailija Axel Munthen Villa San Michele -huvilassa. Kansainvälisemmän ja vilkkaamman Caprin ostoskaduilla ovat edustettuina Italian kuuluisimmat muotiliikkeet. Lisämaksusta voit vierailla keisari Augustuksen historiallisessa puutarhassa ihastelemassa sen upeita kasveja. Puutarhasta avautuvat saaren mieleenpainuvimmat maisemat. Vapaa-ajalla voit kierrellä omatoimisesti kaupungin kaduilla tai suunnata saaren poluille tutkimaan ympäristöä.

Kesto
koko päivä (n. klo 8–19)
Hinta
n. 95 €/hlö, ei lapsialennusta. Alle 4-v. lapselle ei omaa istumapaikkaa bussissa tai laivalla.
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen hotellilta satamaan, edestakaisen lauttalipun ja bussikuljetuksen Caprilla.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Axel Munthen huvilaan (n. 8 €/hlö), Augustuksen puutarhaan (n. 1 €/hlö) ja vapaavalintainen maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
monikielinen (sis. englanti, ei suomenkielistä opastusta)
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivä on keskiviikko.
Huomioitavaa
Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retkellä on säävaraus. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Pompeji 1/2 pv

Pompeji 1/2 pv

Tutustu vuonna 79 tuhoutuneeseen Pompejiin opastetulla kävelykierroksella! Kierroksen aikana kuulet kertomuksia Pompejin ihmisten arjesta ja juhlasta. Kaupungin hyvin säilyneitä kortteleita kierrellessä näet niin viinitupia, yksityistaloja kuin uskonnollisia ja hallinnollisia rakennuksia, kylpylän ja paljon muuta.

Kesto
puoli päivää (n. klo 8.30–13.30)
Hinta
n. 45 €/aikuinen, 34 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Pompejin arkeologiselle alueelle (n. 15 €/hlö) maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivät ovat tiistai ja lauantai.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet raunioalueella kävelyä varten ja käteistä Pompejin arkeologisen alueen pääsymaksua varten. Alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

Pompeji ja Vesuvius

Pompeji ja Vesuvius

Aikamatka antiikin aikaan! Retki vie sinut Pompejin historialliseen kaupunkiin ja Vesuviuksen tulivuorelle.

Retken aluksi suuntaat kiertelemään antiikin jälkien keskelle Pompejin raunioalueelle. Kiertele raunioilla hyvin säilyneiden hallintorakennusten, viinitupien, yksityistalojen ja kylpylöiden keskellä. Kävelykierroksen jälkeen voit halutessasi lepuuttaa jalkojasi lounaan merkeissä. Pompejin kaupunkiin tutustuttuasi suuntaat kohti mahtipontista Vesuviusta. Nukkuvan tulivuoren rinteiltä avautuu upea maisema alas Napoliin. Kirkkaalla säällä voit tähyillä aina Ischian ja Procidan saarille asti.

Kesto
koko päivä (n. klo 8.30–17.30)
Hinta
n. 52 €/aikuinen, 39 € / 2–11-v. lapsi
Sisältää
edestakaisen kuljetuksen.
Lisämaksusta
Pääsymaksu Pompejin arkeologiselle alueelle (n. 15 €/hlö) ja Vesuviuksen kraaterille (n. 10 €/hlö) maksetaan retkellä käteisellä.
Opastus
englanniksi
Retkipäivä
Kesän 2020 retkipäivät ovat ma, ke ja to.
Huomioitavaa
Varaa retkelle mukaan tukevat jalkineet, alueella on paljon epätasaista kävelymaastoa. Retkeä ei suositella liikuntarajoitteisille. Retkellä on vapaata aikaa omatoimiseen ruokailuun. Retken vähimmäisosallistujamäärä on 15 henkilöä.
Varaa retki
matkavarauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai Aurinkolinjasta.
Sulje

MAIORIN RETKET – VARAA LOMALLESI UUSIA ELÄMYKSIÄ

Näe lomakohteesi helmet ja koe uusia elämyksiä! Valitse suomeksi tai englanniksi opastettuja retkiä ja ainutlaatuisia aktiviteetteja.

Osan retkistä voit varata jo pari kuukautta ennen matkustuskauden alkua. Varmista paikkasi retkillämme ja varaa ne ennen matkaa matkavarauksen yhteydessä, OmalomastaAurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelustamme. Ennen matkaa varatut retket tulee maksaa ennen matkalle lähtöä. Loman aikana voit ostaa retkiä Aurinkomatkat-sovelluksesta, sovelluksen chatista tai Aurinkolinjasta. Chatista ja Aurinkolinjasta varatut retket voi maksaa Credit- tai Debit-kortilla (maksu tapahtuu maksulinkin kautta, vaatii älypuhelimen ja internetyhteyden). Retket tulee varata viimeistään retkeä edeltävänä päivänä klo 12 paikallista aikaa. Osa retkistä tulee varata jo hyvissä ajoin ennen retken alkua, poikkeava aika on mainittu retkikuvauksessa. Mikäli varattu retki joudutaan perumaan esimerkiksi vähäisen osallistujamäärän tai sääolosuhteiden takia, maksamasi retkimaksu palautetaan.

Retkien hinnat ovat ohjehintoja, hinnat vahvistuvat varauksen yhteydessä. Maksutta retkeileville lapsille ei varata omaa paikkaa retkibussista, eivätkä mahdolliset ateriat sisälly maksuttoman retken ja/tai aktiviteetin hintaan. Retken ilmoitettu noin-kesto on arvio retken tavanomaisesta kestosta. Tarkka lähtöaika ja -paikka retkelle on retkilipussa tai saat sen Aurinkolinjasta. Muutokset retkien hinnoissa, retkipäivissä, ohjelmassa ja aikataulussa ovat mahdollisia, lue lisää retkiehdoista.

Lentokenttäkuljetukset

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Bussikuljetus lentoasemalta hotellille

Matkusta vaivattomasti lentoasemalta hotelliisi Aurinkomatkojen maksullisella bussikuljetuksella. Yhdistelmämatkoilla lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.

Hinta
Kohteesta riippuen 25–32 €/aikuinen, 12,50–16 € / lapsi 2–17-v. Alle 2-vuotiaat lapset matkustavat lentokenttäkuljetuksessa veloituksetta. Tarkan hinnan näet varausta tehdessäsi.

Bussikuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta tai Aurinkomatkat-sovelluksesta viimeistään lähtöä edeltävänä iltana.

Jos sinulla on erikoismatkatavaroita esim. golfbagi (poislukien lastenrattaat), ota yhteys asiakaspalveluumme varmistaaksesi erikoismatkatavaralle paikan kuljetuksessa.

Sulje

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Yksityinen lentokenttäkuljetus

Tässä kohteessa voit matkustaa lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti myös yksityiskuljetuksella, jonka tarkemmat hintatiedot löydät tehdessäsi varausta. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.

Yksityiset lentokenttäkuljetuksemme ovat aina meno-paluu-kuljetuksia, jotka voit ostaa varauksen yhteydessä, Omalomasta, Aurinkomatkat-sovelluksesta tai asiakaspalvelusta viimeistään 5 päivää ennen matkaa.

Sulje

Lentokenttäkuljetukset

Tässä kohteessa voit ostaa joko bussikuljetuksen tai yksityiskuljetuksen lentoasemalta hotelliisi.