Intian joogamatka

Intian joogamatka 1
Intian joogamatka 2
Intian joogamatka 3
Intian joogamatka 4
Intian joogamatka 5
Intian joogamatka 6
Intian joogamatka 7
Intian joogamatka 8
Intian joogamatka 9
Intian joogamatka 10
Intian joogamatka 11
Intian joogamatka 12
Intian joogamatka 13
Intian joogamatka 14
Intian joogamatka 1
Intian joogamatka 2
Intian joogamatka 3
Intian joogamatka 4
Intian joogamatka 5
Intian joogamatka 6
Intian joogamatka 7
Intian joogamatka 8
Intian joogamatka 9
Intian joogamatka 10
Intian joogamatka 11
Intian joogamatka 12
Intian joogamatka 13
Intian joogamatka 14

Hyvinvointia trooppisen Divarin saaren ainutlaatuisessa ympäristössä

Lähde ainutlaatuiselle Intian joogamatkalle Divarin saarelle, Mercure Goa Devaaya Retreat – Ayurveda & Hyvinvointikeskukseen, jossa intialaisen luonnon rehevyyden keskellä voit keskittyä mielesi ja kehosi hellimiseen. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaopettajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa ja hotellisi ayurvedistisesta kasvisruuasta nauttien, ja palaa takaisin lomaltasi energisempänä kuin koskaan. Viikon mittaisella Intian joogamatkalla pääset aloittamaan aamusi herättelevällä ja energisoivalla dynaamisella joogalla ja ennen auringonlaskua voit osallistua rentouttavaan yin-joogaharjoitukseen.…

Lähde ainutlaatuiselle Intian joogamatkalle Divarin saarelle, Mercure Goa Devaaya Retreat – Ayurveda & Hyvinvointikeskukseen, jossa intialaisen luonnon rehevyyden keskellä voit keskittyä mielesi ja kehosi hellimiseen. Vietä lomamatkasi rentoutuen suomalaisten joogaopettajien järjestämissä päivittäisissä harjoituksissa ja hotellisi ayurvedistisesta kasvisruuasta nauttien, ja palaa takaisin lomaltasi energisempänä kuin koskaan. Viikon mittaisella Intian joogamatkalla pääset aloittamaan aamusi herättelevällä ja energisoivalla dynaamisella joogalla ja ennen auringonlaskua voit osallistua rentouttavaan yin-joogaharjoitukseen. Intian joogamatka avaa joogan myönteiset vaikutukset niin kokeneemmille joogan ystäville kuin vähemmän joogaa harrastaneille. Lisämaksusta voit hyödyntää mahdollisuuden nauttia sinulle räätälöitävistä ayurvedahoidoista.

Intian joogamatkalla voit osallistua päivittäisiin joogaharjoituksiin aamuin illoin. Suomalaisen Studio Yinin opettajat rakentavat joogaharjoitukset ryhmän tason mukaan räätälöidysti. Joogan alkeet, asanaklinikka harjoitukset sekä Terve Selkä -kehonhuolto ovat kaikki ulottuvillasi ja päätät itse, kuinka usein osallistut eri jooga-aktiviteetteihin lomasi aikana. Joka aamu on energisoiva, herättelevä, dynaaminen hatha- tai vinyasa-jooga ja illalla rentouttava ja rauhoittava yin-jooga pranayama- ja meditaatioharjoituksineen. Viikon aikana pidetään lisäksi yhdestä kahteen teematuntia päivällä ryhmän kiinnostuksen ja tarpeiden mukaan. Päivän teemaharjoitukset rakennetaan ryhmän mukaan, ja sisältö tarkentuu paikan päällä. Näin ollen jokaiselle löytyy sopiva harjoitus. Yhdistä Divarin kauas arjesta vievä tunnelma ja huolettomat auringonpalvontapäivät hyvään oloon nauttien rentouttavista hieronnoista tai vaativista joogaharjoituksista.

Lähde Intian joogamatkalle yksin tai kaveriporukalla – tältä lomalta palaat takaisin kotiin rentoutuneempana ja energisempänä kuin koskaan. Tutustu myös Rodoksen joogamatkaan.

Intian joogamatkan lähtöpäivä: 3.3.2019

Devaayaan voit varata omatoimisen matkan myös talvikauden muina lähtöpäivinämme. Katso lisää täältä.

Lue lisää +
Hae hinnat

Kohde kuuluu teemoihin

 • Hyvään oloon
  Tässä kohteessa voit rentoutua aktiviteettien tai hemmottelun lomassa.

Oppaan terveiset

Annukka Studio Yin

Joogaopettaja Annukan terveiset

Anna aikaa itsellesi ja panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Joogamatkan positiiviset vaikutukset jatkuvat vielä pitkälle loman jälkeen.

Lue lisää +

  Panosta kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin
  Joogaharjoittelu sopii kaikille, jotka haluavat tulla mukaan lataamaan akkuja ja ovat kiinnostuneita omasta hyvinvoinnistaan ja terveydestään. Jooga sopii erityisesti sinulle, jonka elämä on kiireistä työn ja arjen tasapainottelua, ja itselle jää vähän aikaa. Jooga auttaa usein myös selän ongelmiin ja kipuihin.

  Joogaharjoittelulla huollat kehoa ja mieltä. Joogaamalla parannat fyysistä kuntoasi, liikkuvuutta, ryhtiä, ja kasvatat voimaa. Jooga myös vahvistaa sidekudoksia, parantaa niveltesi liikkuvuutta, notkistaa lihaksia ja kehittää koordinaatio- ja keskittymiskykyäsi. Harjoittamallamme joogahengityksellä parannat myös keuhkojesi tilavuutta ja hapenottokykysi kasvaa saaden mielen rauhoittumaan ja stressinsietokykysi paranee.

  Säännöllisellä joogaamisella ja meditaatiolla lihasjännitys lieventyy, ja vahvistat sydäntäsi. Jooga energisoi kehoasi ja edistää rentoutumista, jolloin kehon ja mielen luontainen voima kasvaa ja aistit terävöityvät. Joogamatkalla lisäät elinvoimaasi.

  Ammattitaitoiset joogaohjaajat ja Aurinkomatkojen palvelut matkallasi
  Studio Yinin suomalaiset joogaopettajat huomioivat jokaisen tarpeet ja panostavat laadukkaaseen henkilökohtaiseen opastukseen. Meillä on jo yli viiden vuoden kokemus joogamatkojen järjestämisestä tarkkaan valituissa kohteissa. Nyt yhteistyössä Aurinkomatkojen kanssa yhdistämme tasokkaan joogaopetuksen Aurinkomatkojen kattaviin palveluihin. Koe joogamatkallasi enemmän, voi hyvin ja rentoudu. Yhdistele vapaasti Aurinkomatkojen retkiä ja muita aktiviteetteja päivittäisten joogaharjoitusten kanssa.

  Kaikki mukaan
  Joogaharjoituksemme sopivat kaikille. Räätälöimme jokaisen joogatunnin ryhmän tarpeiden mukaan. Aloittelijana tutustut joogan alkeisiin ja osallistut asana-pajoihin. Kokeneempana joogaajana koet haastavampia teematunteja. Nauti aamuisin energisoivista joogaharjoituksista aamuauringossa, kokeile päivän mittaan erikois- ja teematunteja ja rentoudu iltaisin rentouttavalla ja meditatiivisella Yinjoogalla. Osallistu niin usein kuin haluat ja löydä itsellesi parhaiten sopivat harjoitukset eri joogatyyleistä.

  Lomaelämyksiä kaikille aisteille
  Yhdistä lomamatka, aurinko ja lämpö kiireettömään yhdessäoloon. Kaunis ympäröivä luonto ja herkullinen paikallinen ruoka täyttävät kokonaisvaltaisen hyvän olon joogamatkan. Jo viikon mittaisella joogamatkalla perheen kanssa tai kaveriporukassa huomaat joogaharjoittelun positiiviset vaikutukset kehossa ja mielessä. Intensiiviset ja kevyemmät harjoitukset lisäävät elinvoimaasi ja jaksamista, ja huomaat palaavasi joogamatkalta rentoutuneena ja täynnä energiaa! Lähde mukaan ja löydä kehon ja mielen tasapaino, joka jatkuu pitkälle loman jälkeen.

Sulje -

Tietoa Aurinkomatka-paketista

 • Matkustuskausi: 3.3.2019–12.3.2019
 • Lennot: Lentoyhtiö Finnair, lentoaika n. 8 t 30 min.
 • Lentokenttäkuljetukset: Tämän Aurinkomatka-paketin lentokenttäkuljetukset sisältyvät matkan hintaan.
  Goan lentoasema–Divar Island n. 35 km, matka-aika n. 1,5 t (sis. bussi- ja lauttamatkat).

Lisää tietoa kohteesta

Aurinkomatkat mukana lomallasi

Oppaat

 • Vastassa lentoasemalla
 • Ei tavattavissa kohteessa

Palvelua suomeksi 24/7

 • Aurinkolinjalla puhelimitse
 • Aurinkomatkat-sovelluksen chatissa

Lomavinkit ja -ohjeet

 • Tervetuloa-lehtinen
 • Lomakansio hotellissa
 • Aurinkomatkat-sovellus

Varaa matka

Anna matkustajat

Varaa huoleton Aurinkomatka-paketti verkosta ilman palvelumaksua!

 1. Mistä
  Helsinki
  Minne
  Intian joogamatka
 2. 1 viikko
Ma Ti Ke To Pe La Su
1   2   3 Myyty
4   5   6   7   8   9   10  
11   12   13   14   15   16   17  
18   19   20   21   22   23   24  
25   26   27   28   29   30   31  

Hinnoissa on huomioitu mahdolliset edut ja alennukset.

Hintakalenteri päivitetty 19.2. klo 06:25