A350-lentokone on 20 % hiljaisempi kuin muut nykyisen sukupolven lentokoneet, minkä ansiosta nukkuminen lennolla on helpompaa. Tunnelmaa matkustamoon luo kohteen, vuorokaudenajan ja vuodenajan mukaan vaihtuva LED-valaistus, jonka vaihtuvat värit on suunniteltu luomaan rentouttava ilmapiiri.

Myös aiempaa leveämmät istuimet ja tilavampi jalkatila sekä matkustamon vedoton ilmastointi ja korkeampi ilmanpaine tekevät matkustamisesta entistä miellyttävämpää ja auttavat rentoutumaan pitkälläkin lennolla. Matkusta entistäkin mukavammin ja saavu pirteänä perille nauttimaan heti lomasi jokaisesta hetkestä.

Sulje

Istuinten suuret teräväpiirtonäytöt takaavat miellyttävän elokuvakokemuksen tai lennon reaaliaikaisen seuraamisen lentokameroiden linssin läpi. Koko koneen kattava langaton internetyhteys tekee matkustuskokemuksestasi entistä viihdyttävämmän niin economy- kuin businessluokassa. Businessluokassa wifi on maksuton tunnin ajan yhtäjaksoisesti.

Sulje

Finnair A350 -koneen ylellinen businessluokka on vertaansa vailla. Matkustaessasi A350-koneen businessluokassa rentoudut vaakatasoon laskeutuvissa vuodeistuimissa ja matkustat ensiluokkaisen mukavasti.


A350-koneen businessluokan korkealaatuiset menut on suunniteltu pohjoismaisista mauista inspiroituneena, ja huolellisesti valitut laatuviinit tekevät ruokailusta todellisen elämyksen.


Businessluokan maksuton wifi ja huippuluokan viihdejärjestelmä viihdyttävät koko perheen läpi pitkänkin lennon.


Sulje

Finnair A350 -koneen kevyet komposiittimateriaalit, hienostunut aerodynamiikka ja uudet energiatehokkaat moottorit tekevät sen polttoainetehokkuudesta 25 % paremman verrattuna nykysukupolven lentokoneisiin. Vähemmän päästöjä ja pienempi polttoaineenkulutus tekevät lentämisestä A350-koneella siis myös ympäristöystävällisempää.

Sulje

Finnair lentää A350-koneella seuraaviin Aurinkomatkojen kohteisiin:

• Arabiemiirikunnat (perjantaisin alk. 2.11.2018, businessluokka varattavissa lennoille alk. 16.11.2018)
• Bangkok
• Phuket
• Krabi
• Puerto Vallarta
• Saigon

Näillä reiteillä käytetään myös muita konetyyppejä A350:n lisäksi. Huomaathan, että konetyyppi voidaan joutua vaihtamaan lyhyellä varoitusajalla toiminnallisista syistä johtuen.

Sulje