Aurinkomatkojen Aurinkoklubi-hotellit ovat palveluiltaan suunniteltu vastaamaan lapsiperheiden tarpeita ja toiveita täydellisen lomamatkan onnistumiseksi. Aurinkoklubi-hotelleista löydät turvalliset, lapsiystävälliset uima-allasalueet myös perheen kaikkein pienimmille ja voit valita perheellesi sopivan huoneen erilaisista huonevaihtoehdoista, joihin saat lastensängyn tai lisävuoteen halutessasi. Aurinkoklubi-hotelleista pääset myös rannalle helposti.

Sulje

Vastuullinen matkailu on Aurinkomatkoille tärkeää, ja vastuullisuus ohjaa toimintaa lomakohteissa ulkomailla. Suomalaisena yrityksenä Aurinkomatkat haluaa osallistua sosiaaliseen vastuunkantoon myös Suomessa ja tukea Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä perheiden hyvän arjen sekä lasten ja nuorten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin hyväksi.

Sulje

Maksuton Lasten Aurinkoklubi tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille lomamatkasi aikana. Lasten Aurinkoklubiin ovat tervetulleita kaikki vähintään 3-vuotiaat aurinkomatkalaiset. Lasten Aurinkoklubissa nautiaan omasta lomaohjelmasta suomenkielisten, Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa yhteistyössä koulutettujen ohjaajien kanssa. Lasten Aurinkoklubi toimii Aurinkoklubi-hotelleissa vähintään kolmena päivänä viikossa.

Varaa ja varmista etukäteen lastesi osallistuminen maksuttomaan Lasten Aurinkoklubiin majoittumalla Aurinkoklubi-hotellissa! Varaa paikat Aurinkoklubiin ajoissa sillä paikkoja on rajoitetusti. Muut samassa lomakohteessa lomailevat lapset voivat osallistua Lasten Aurinkoklubin lomaohjelmaan, jos paikkoja on vapaana kohteeseen saavuttaessa. Kysy lisätietoja oppaaltamme kohteessa.

Aurinkomatkojen Lasten Aurinkoklubi toimii toukokuun alusta elokuun puoliväliin sekä koululaisten syys-, joulu- ja hiihtolomien aikaan.

Sulje

Helpota lomamatkaasi lasten kanssa ja vuokraa lomalla tarvittavat lastentarvikkeet!

Majoittuessasi Aurinkoklubi-hotellissamme, voit vuokrata rattaat, syöttötuolin ja turvakaukalon yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Vuokrattavat lastentarvikkeet tulee varata ennakkoon matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta tai asiakaspalvelustamme. Hinnat sekä tarvikkeiden valikoima vaihtelevat kohteittain. Vuokraamasi lastentarvikkeet toimitetaan Aurinkoklubi-hotelliisi saapumispäivänäsi.

Lastentarvikkeita vuokrattavissa seuraavien kohteiden Aurinkoklubi-hotelleihin

Sulje

Haluamme, että jokaisen perheen on helppoa ja vaivatonta lähteä yhdessä lomalle. Siksi meillä on Aurinkoklubi ja olemme panostaneet lasten kanssa matkustavien etuihin lomamatkalla.

Aurinkomatka-paketin lapsialennus on jopa 50 %, ja alle 2-vuotiaille Aurinkomatka-paketti maksaa 80 €. Myös retket ja muut aktiviteetit lomakohteissa ovat pienille lomailijoille aikuisia huomattavasti edullisempia. Pääsääntöisesti alle 15-vuotiaat pääsevät retkillemme puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat täysin ilmaiseksi, lomakohteesta ja retkestä riippuen.

Ostamalla matkavakuutuksen Aurinkomatkojen kautta saat matkavakuutuksen veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle lapselle. Lue lisää AIG matkavakuutuksesta ja varmista huoleton lomamatka koko perheelle.

Voit myös lisämaksusta varata lentoseurueesi paikat Finnairin lennoille jo puoli vuotta ennen lomalle lähtöä ja näin varmistaa koko perheen istuvan lähekkäin sekä meno- että paluulennoilla. Varaa lisämaksusta myös ateriat lapsille lentojen lisäpalveluista viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä perheen pienimpienkin vatsan täyttymiseksi.

Sulje