Aurinkoklubin uimakoulussa tutustutaan veteen, harjoitellaan hyppyjä altaan reunalta veteen ja selällään kellumista. Lisäharjoitusta saadaan liukumalla renkaiden läpi ja hakemalla esineitä altaan pohjasta.

Aurinkoklubin tekniikkauimakoulussa harjoitellaan vaiheittain kellumista selällä ja syvään veteen sukeltamista. Viikon aikana opitaan perustaidot selkä- ja rintauinnin tekniikoista.


Uimakoulut

Hania, Kreeta
Ras al Khaimah, Arabiemiirikunnat

Sulje

Aurinkomatkat tukee lasten ja nuorten hyvinvointia Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa, ja lahjoittaa Mannerheimin Lastensuojeluliitolle 5 euroa jokaisesta Lasten ja Nuorten Aurinkoklubiin vuoden 2017 aikana osallistuvasta lapsesta. Tuki kohdistetaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton lastenkerhojen ja harrastusryhmien toiminnan tukemiseen.

Vastuullinen matkailu on Aurinkomatkoille tärkeää, ja vastuullisuus ohjaa toimintaa lomakohteissa ulkomailla. Suomalaisena yrityksenä Aurinkomatkat haluaa osallistua sosiaaliseen vastuunkantoon myös Suomessa ja tukea Mannerheimin Lastensuojeluliiton työtä perheiden hyvän arjen sekä lasten ja nuorten henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin hyväksi.

Sulje

Maksuton Lasten Aurinkoklubi tarjoaa hauskaa tekemistä perheen pienimmille lomamatkasi aikana. Lasten Aurinkoklubiin ovat tervetulleita kaikki vähintään 3-vuotiaat aurinkomatkalaiset. Lasten Aurinkoklubissa nautiaan omasta lomaohjelmasta suomenkielisten, Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa yhteistyössä koulutettujen ohjaajien kanssa. Lasten Aurinkoklubi toimii Aurinkoklubi-hotelleissa aamupäivisin ja illallisen aikaan, vähintään kolmena päivänä viikossa.

Varaa ja varmista etukäteen lastesi osallistuminen maksuttomaan Lasten Aurinkoklubiin majoittumalla Aurinkoklubi-hotellissa! Muut samassa lomakohteessa lomailevat lapset voivat osallistua Lasten Aurinkoklubin lomaohjelmaan, jos paikkoja on vapaana kohteeseen saavuttaessa. Kysy lisätietoja oppaaltamme kohteessa.

Aurinkomatkojen Lasten Aurinkoklubi toimii toukokuun alusta elokuun puoliväliin sekä koululaisten syys-, joulu- ja hiihtolomien aikaan.

Sulje

Nuorten Aurinkoklubi tarjoaa 7–17-vuotiaille hauskaa tekemistä lomakohteessa. Suomenkielisten, Mannerheimin Lastensuojeluliiton kanssa yhteistyössä koulutettujen ohjaajien vetämän Nuorten Aurinkoklubin aktiviteetit suunnitellaan aina ryhmän ikään sopiviksi.

Aktiviteetteja järjestetään vähintään kolme kertaa viikossa koulujen loma-aikaan. Lomaohjelma vaihtelee erilaisista urheilulajeista yhteiseen kokkailuun tai vaikkapa nuorten omaan shoppailureissuun kohteessa.

Nuorten Aurinkoklubin aktiviteetteihin voivat osallistua koululaisten syys- joulu- ja hiihtolomien aikaan nuoret, jotka majoittuvat alla listatuissa hotelleissa. Nuorten Aurinkoklubin hinta on 19 €/pv (sis. kuljetuksen aktiviteettikohteeseen).

Hotelli

Sulje

Aurinkomatkojen Aurinkoklubi-hotellit ovat palveluiltaan suunniteltu vastaamaan lapsiperheiden tarpeita ja toiveita täydellisen lomamatkan onnistumiseksi. Aurinkoklubi-hotelleista löydät turvalliset, lapsiystävälliset uima-allasalueet myös perheen kaikkein pienimmille ja voit valita perheellesi sopivan huoneen erilaisista huonevaihtoehdoista, joihin saat lastensängyn tai lisävuoteen halutessasi. Aurinkoklubi-hotelleista pääset myös rannalle helposti.

Sulje

Helpota lomamatkaasi lasten kanssa ja vuokraa lomalla tarvittavat lastentarvikkeet!

Majoittuessasi Aurinkoklubi-hotellissamme, voit vuokrata rattaat, syöttötuolin ja turvakaukalon yhdeksi tai kahdeksi viikoksi. Vuokrattavat lastentarvikkeet tulee varata ennakkoon matkavarauksen yhteydessä, Oma lomasta tai asiakaspalvelustamme. Hinnat sekä tarvikkeiden valikoima vaihtelevat kohteittain. Vuokraamasi lastentarvikkeet toimitetaan Aurinkoklubi-hotelliisi saapumispäivänäsi.

Lastentarvikkeita vuokrattavissa seuraavien kohteiden Aurinkoklubi-hotelleihin

Sulje

Haluamme, että jokaisen perheen on helppoa ja vaivatonta lähteä yhdessä lomalle. Siksi meillä on Aurinkoklubi ja olemme panostaneet lasten kanssa matkustavien etuihin lomamatkalla.

Aurinkomatka-paketin lapsialennus on jopa 50 %, ja alle 2-vuotiaille Aurinkomatka-paketti maksaa vain 50 €. Myös retket ja muut aktiviteetit lomakohteissa ovat pienille lomailijoille aikuisia huomattavasti edullisempia. Pääsääntöisesti alle 15-vuotiaat pääsevät retkillemme puoleen hintaan ja alle 4-vuotiaat täysin ilmaiseksi, lomakohteesta ja retkestä riippuen.

Ostamalla matkavakuutuksen Aurinkomatkojen kautta saat matkavakuutuksen veloituksetta kolmelle kanssamatkustavalle lapselle. Lue lisää AIG matkavakuutuksesta ja varmista huoleton lomamatka koko perheelle.

Voit myös lisämaksusta varata lentoseurueesi paikat Finnairin lennoille jo puoli vuotta ennen lomalle lähtöä ja näin varmistaa koko perheen istuvan lähekkäin sekä meno- että paluulennoilla. Varaa lisämaksusta myös ateriat lapsille lentojen lisäpalveluista viimeistään 72 tuntia ennen lähtöä perheen pienimpienkin vatsan täyttymiseksi.

Sulje