09 818 1101 pvm/mpm
Chat ma–pe 13–16

Vietnam - Henkeäsalpaavaa historiaa ja loistavia rantoja

Vietnamin matkat ovat kiehtovia yhdistelmiä kaupunki- ja rantalomaa. Kaupungit ja niiden kiehtovat nähtävyydet avaavat maan menneisyyttä ja nykyhetkeä. Rannoilla nautiskellaan auringosta ja vesiurheilusta. Ostokset tehdään värikkäillä markkinoilla, ja edullisia unelma-asuja teetetään taitavilla räätäleillä. Paikallisten ravintoloiden ruoka saa veden herahtamaan kielelle.

Rauhaa ja laadukkaita hotelleja arvostavat lomailijat suuntaavat Phan Thietin pehmeille rannoille. Golf on Phan Thietin suosikkiharrastuksia, sillä alueen kenttää kehutaan Vietnamin parhaimmaksi. Saigonissa vietät kaupunkilomaa vilkkaassa metropolissa. 

Yhdistelmämatkat tutustuttavat samalla reissulla kahteen erilaiseen paikkaan. Valittavanasi on yhdistelmät Saigon–Danang, Saigon–Hoi An, Saigon–Nha Trang, Saigon–Phan Thiet ja Saigon–Phu Quoc.

Läpileikkauksen Vietnamista tarjoaa Vietnamin kiertomatka. Se vie sinut lähimenneisyydestä keisareiden aikaan, Halong Bayn saaristoon, vilkkaille kauppakujille ja rauhallisille rannoille.

Vietnamin ja Kambodžan kiertomatkalla näet Angkorin mahtavat temppelit ja pääkaupungin Phnom Penhin, Mekongjoen vuolaan suistoalueen ja monipuolisen Saigonin.    

Vietnamiin voit matkustaa myös varaamalla lento+hotelli-paketin.
Lue lisää »
Matkustusalueet