Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16

Ajankohtaista

Lisää kesän 2015 upeita lomakohteita on avattu myyntiin

28.8.2014

Avasimme myyntiin lisää kesän 2015 aurinkoisia lomakohteita. Ensimmäinen kesän 2015 myynninavaus oli heinäkuun lopussa, jolloin mm. Turkin ja Kreikan ystävät varasivat jo lomia lempikohteidensa suosikkihotelleihin. Tänään myyntiin tulevat loput Turkin ja Kreikan kohteet ja lisäksi Kroatia ja Madeira. Kaikki kesän 2015 lomakohteet ovat myynnissä syyskuun lopussa.

Jos haaveilet unelmien lomasta, kannattaa olla ajoissa, sillä lomahelmet varataan nyt. Nopeat päätökset palkitaan uudistuneella Ennakkovaraajan edulla.

Lapsille ja nuorille tuntuvat alennukset
Perheen taaperot ja nuoriso haaveilevat ensi kesän lomasta siinä missä isommatkin, joten lapsialennusta on päivitetty entistä paremmaksi. Aurinkomatkoilta saa useimmista hotelleista alennusta myös yhden aikuisen kanssa matkustava lapsi tai nuori. Alennus koskee nyt jopa 17-vuotiaita nuoria. Suosittu maksuton Muumikerho jatkaa ensi kesänä tuttuun tapaan. Muumipeikolta saa halauksia Kreetalla ja Alanyassa sekä Rodoksella Ixian Avra Beach -hotellissa.


Ensi kesänä on mistä valita

Tänään ensi kesän lomakohteita on avattu myyntiin seuraavasti:
Turkki: Marmaris, Içmeler ja Turunç
Kreikka: Kos, Marmari, Tigaki, Parga, Lefkas, Sivota, Santorini, Zakinthos, Lesvos, Hania, Skiathos ja Skopelos
Portugali: Madeira
Kroatia: Dubrovnik ja Cavtat

Ensi kesän lomakohteissa on tuttuja, paljon kiitosta saaneita hotelleita vuosien varrelta, mutta myös uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia; etenkin kannattaa katsastaa paikallisten perheiden ylläpitämät hotellit ja yksilölliset boutique-hotellit.
Jokainen unelmoi täydellisestä lomasta, mutta lomakohteen valinta ei aina ole helppoa. Tässä muutama, Aurinkomatkojen oman henkilökunnan, lomavinkki valintaa helpottamaan.


Minne päin Kreikkaa ensi kesänä lähtisi?

Kreikassa, Kreetan saarella sijaitsevassa Haniassa on rauhallista kreetalaista kyläelämää ja värikästä kaupunkitunnelmaa. Upeita rantoja ja tavernoissa kreetalaisen keittiön herkkuja. Taaperoille Muumikerho ja vesipuisto ja nuorille heinä-elokuussa vilkasta yöelämää mm. Hanian kaupungissa sekä Agia Marinassa ja Plataniaksessa. Aktiivilomailijoille patikointia ja ratsastusta.

Uutuuskohde Kreetan saarella on Kalives, sympaattinen kylä Hanian ja Rethymnon välissä. Lomakohde sopii aitoa kreetalaista tunnelmaa etsivälle. Paleohora on tuttu monille Kreetan kävijöille, ja kohde sopii rauhaa rakastaville ja kreetalaista elämänmenoa etsiville.

Kreikan lomakohteista viime kesänä valikoimaan tullut Lesvoksen saari on kaikkien siellä käyneiden mielestä h.e.l.m.i.! Aito kreikkalainen kohde, jossa on pittoreskeja kyliä ja tunnelmallisia kujia. Rannoilla palvelut ovat kohdallaan, ihmiset ovat ystävällisiä ja tavernojen pöydät notkuvat herkkuja; kuin Kreikka silloin ennen.


Dubrovnik on nyt The Kohde

Dubrovnik on erityisen tunnettu vanhasta Unescon suojeluksessa olevasta Vanhastakaupungistaan. Dubrovnik on kansainvälinen ja trendikäs lomakohde, jonne suuntaavat lomalaiset eri puolilta maailmaa aina Japania ja USA:ta myöten. Kauniit maisemat ja upea, puhdasvetinen meri houkuttelevat myös rantalomalaisia.


Marmariksen uusi nousu

Turkin Marmaris on kokenut kasvojenkohotuksen. On hieno pitkä rantabulevardi ja hyvin hoidettuja rantoja, uusittuja hotelleja ja kaupunkisuunnitteluun on panostettu.

Basaareissa on edelleen vilkasta (mutta nykyään ei liian vilkasta). Huvivenesatama purjeveneineen on upea ja ken mielii merelle, siihen on loistavat mahdollisuudet.


Madeira on aktiivilomailijan paratiisi

Madeiralla, Funchalissa elämä paikallisten ja turistien kesken on eläväisessä opiskelijakaupungissa leppoisaa. Erittäin kaunis luonto houkuttelee patikoimaan levadoille tai vain ihailemaan maisemia. Keskustassa Vanhankaupungin romanttisilla kujilla on pieniä kauppoja ja viehättäviä ravintoloita. Oppaamme kertovat, että Madeira sopii lomakohteeksi pariskunnille, perheille, liikunnallisille ja romantikoille.


Syksystä selviää kuivin jaloin, kun varpaat suuntaa kohti ensi kesän aurinkoa!