Käytä Finnair Plus -pisteitä

KÄYTÄ PISTEITÄ

• maksa osa Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta
• hyödynnä ennakkoon määrättyjä Finnair Plus Lento+hotelli -omatoimimatkoja
• osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti

Kun haluat maksaa osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä. 

Hae lomamatkaa


Voit varata matkan myös myyntipalvelustamme 09 818 1101 (pvm/mpm). Muista mainita, että haluat maksaa osan matkasta Finnair Plus -pisteillä.

Kun haluat käyttää etukäteen määrätyn määrän pisteitä Finnair Plus Lento&Hotelli -omatoimimatkaan, varaa matkasi  verkkopalvelusta.

Osta Aurinkomatkojen matkalahjakortti ja maksa haluamasi osa sen hinnasta Finnair Plus -pisteillä vierailemalla  Finnair Plus -sivuilla.KERÄÄ PISTEITÄ

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä silloin kun lentoyhtiönä on Finnair kaikista Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista, Aurinkomatkojen Lento+hotelli-matkoista ja Finnair Plus Lento&Hotelli -matkoista. Pisteitä saadaksesi ilmoita Finnair Plus -korttisi tiedot Yhteenveto-sivulla matkaa varatessasi.

Normaalihintainen Aurinkomatka-paketti kerryttää yhden Finnair Plus -palkintopisteen euroa kohden, 1 euro = 1 palkintopiste.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi tiedot lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteet Finnairin lennosta.

Finnairin reitti- ja lomalentojen pistetaulukko

Etkö ole vielä Finnair Plus -jäsen? Liity jäseneksiMatkaehdot

Finnair Plus Lento&Hotelli- ja Finnair Lento+Hotelli -matkojen erityisehdot
Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehdot
Aurinkomatka-pakettien lisä- ja erityisehdot