0600 060606 2 €/vastattu puhelu + pvm

HYÖDYNNÄ FINNAIR PLUS -JÄSENEDUT

KÄYTÄ PISTEITÄ

Voit käyttää Finnair Plus -pisteitäsi neljällä eri tavalla: maksamalla osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta, korottamalla matkustusluokkasi Comfort-luokkaan, hyödyntämällä ennakkoon määrättyjä Finnair Plus Lento+hotelli -omatoimimatkoja tai ostamalla Aurinkomatkojen matkalahjakortin.

Jos haluat maksaa haluamasi osan Aurinkomatka-paketin tai pelkkien lomalentojen hinnasta Finnair Plus -pisteillä, valitse haluamasi matka ja kirjaudu sisään Finnair Plus -palveluun Yhteenveto-sivulla. Maksu-sivulla voit valita, kuinka suuren osan matkastasi haluat maksaa pisteillä. 
_____ 


Hae lomamatkaa

Voit varata matkan myös puhelinpalvelustamme 0600 060606 (2 €/vastattu puhelu + pvm). Muista mainita, että haluat maksaa osan matkasta Finnair Plus -pisteillä. 

Jos haluat käyttää etukäteen määrätyn määrän pisteitä Finnair Plus Lento&Hotelli -omatoimimatkoihin, varaa matkasi verkkopalvelusta

Voit ostaa Aurinkomatkojen matkalahjakortin ja maksaa haluamasi osan sen hinnasta Finnair Plus -pisteillä vierailemalla Finnair Plus -sivuilla.KERÄÄ PISTEITÄ

Ansaitset Finnair Plus -palkintopisteitä kaikista Aurinkomatka-paketeista, pelkistä lomalennoista, Aurinkomatkojen Lento+hotelli-matkoista ja
Finnair Plus Lento&Hotelli -matkoista, joissa lentoyhtiönä on Finnair. Kerryttääkseni pisteitä, ilmoita Finnair Plus -korttisi tiedot Yhteenveto-sivulla, kun varaat matkasi.

Normaalihintainen Aurinkomatka-paketti kerryttää yhden Finnair Plus -palkintopisteen euroa kohden, 1 euro = 1 palkintopiste.

Ilmoita Finnair Plus -korttisi tiedot lähtöselvityksessä niin ansaitset lisäksi Finnair Plus -pisteet Finnairin lennosta.
Finnairin reitti- ja lomalentojen pistetaulukko »Matkaehdot

Finnair Plus Lento&Hotelli- ja Finnair Lento+Hotelli -matkojen erityisehdot
Aurinkomatkojen Finnair Plus -ehdot
Aurinkomatka-pakettien lisä- ja erityisehdot