Kilometrien pituista kultaista hiekkarantaa

Nuevo Vallartan kilometrien pituisella kultaisella hiekkarannalla nautit tasokkaasta rantalomasta perheen tai ystävien kanssa.

Puerto Vallartan pohjoispuolella avautuva Nuevo Vallartan lomakeidas poikkeaa eteläisestä naapuristaan monin tavoin. Siinä missä Puerto Vallartan valtteja ovat aito ja paikallinen elämänmeno, on Nuevo Vallartassa keskitytty huomioimaan kaikki lomailijan tarpeet ja toiveet täydelliselle lomalle.

Nuevo Vallartassa lomapäivät kuluvat pitkän ja leveän rannan kultaisella hiekalla auringosta ja vesiurheilusta nauttien. Lämpimässä vedessä polskiminen, banaaniveneellä huristelu ja varjoliitely ovat vain muutamia esimerkkejä hauskaa lomapäivää vauhdittavista ranta-aktiviteeteista. Lähistöltä löydät myös vesipuiston, delfiiniakvaarion, tenniskenttiä sekä kolme tasokasta golfkenttää. Suuntaa Tyynenmeren aalloille kalastus- tai valasbongausretkien mukana, tai unohtumattomalle sukellukselle lähellä kohoavien Los Arcosin tai Marietan saarten kirkkaisiin vesiin. Piilotetusta, saaren sisälle kätketystä rannastaan tunnettu, henkeäsalpaavan kaunis Marietan saari luo unohtumattomat puitteet rennolle rantapäivälle.

Nuevo Vallartan kauniin huvivenesataman äärellä nautit monipuolisesta ravintolatarjonnasta ja arkikiireet kadottavasta lomatunnelmasta.

Sulje

Palmuvuorten ja mariachin sävelten syleilyssä

Tullessasi Puerto Vallartaan tunnet saapuneesi kotiin. Kuulet sen ystävällisten paikallisten puheista, koet sen trooppisen auringon lämpönä ihollasi ja maistat sen kaupungin satojen ravintoloiden mauissa. Banderasinlahden rannalla lepäävä Puerto Vallartan monipuolinen kaupunki tarjoaa jokaiselle jotain – lukuisia rantoja ja vesiurheilua, luonnonihmeitä, kulttuuria ja kulinarismia.

Kaupungin sydämen, Maleconin rantabulevardilla seuraat paikallisten iloisia tansseja, nautit katuartistien esityksistä ja maistelet ravintoloiden ja ruokakojujen tarjoamia makuelämyksiä. Kokeile vaikka paikallista cheviceä, simpukoita tai chilillä ja limellä kuorrutettua paahdettua maissintähkää.

Romanttisen keskustan mukulakivikaduilla nautit boheemista tunnelmasta, vapaamielisestä ilmapiiristä ja värikkäänä kukkivien bougainvilleoiden reunustamien rakennusten kauneudesta.

Puerto Vallartan lukuisilla, vehreiden vuorten reunustamilla rantapoukamilla vietät leppoisaa rantapäivää seuraten palmujen huojuntaa ja pelikaanien liitelyä sinisellä taivaalla. Voit myös nähdä vilauksen Banderasinlahdella talvikuukausina uiskentelevista valaista ja delfiineistä.

Auringon lämmittämän lomapäivän kruunaa maaginen auringonlasku, joka värjää horisontin ruusunkultaisella hehkulla.

Sulje

Aktiivilomaa ja paratiisirantoja

Banderasinlahden pohjoiskärjessä, valkoisten puuterihiekkarantojen äärellä lepäävään Punta de Mitaan tullaan nauttimaan merestä ja rannasta, golfista ja vesiurheilusta. Niin tekevät myös monet Hollywoodin tähdet.

Punta de Mitan alueen golfkentät tunnetaan Meksikon parhaina. Niitä ovat suunnitelleet monet kuulut golfikonit ja kenttiä reunustavat valkoiset rannat, trooppiset metsät sekä kauempana kohoava Sierra Madren vuoristo. Pacifico-golfkentällä voit putata kuululla, pienellä saarella olevalla greenillä.

Punta de Mita tunnetaan myös vesiurheilijan paratiisina. Sen maailmankuulut surffiaallot ja kirkas vedenalainen maailma houkuttelevat vesiaktiviteettien harrastajat rannalleen. Lähelle luontoa pääset myös ratsastusretkillä, lintu- ja valasbongausretkillä sekä vaeltamalla alueen kauniissa luonnossa.

Ihaillessasi Punta de Mitan valkeita rantoja, niiden äärellä huojuvia palmuja, päivisin sinistä ja iltaisin lähes punakultaista taivasta tiedät olevasi lähellä paratiisia.

Sulje

Paikallista värikkyyttä ja kullankeltaisia auringonlaskuja

Kirkkaansininen taivas, viidakkoiset vehreät vuorenrinteet ja Tyynenmeren aaltojen huuhtomat vaaleat rannat kiteyttävät unelmien lomamatkasi Sayulitassa. Tunne Sayulitan kiireettömyys, värikäs meksikolaisuus ja paikallisväestön lomailijalle osoittama lämpö, joka kilpailee vain auringon lämmön kanssa. Sayulita on pala paratiisia, jossa arjen harmaus pyyhkiytyy mielestä ja kehosta hetkessä.

Sayulitan värikäs ja boheemi kylä pursuaa ilahduttavia yksityiskohtia. Matalat rakennukset tervehtivät kulkijaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Palmunlehvien välistä pilkistää sininen meri, jota kohden surffarit juoksevat lautoineen. Monista maailmankolkista saapuneet elämäntaiteilijat ja reppureissaajat kohtaavat toisensa kulmakuppiloissa, joissa nautitaan tortilloista, suklaabanaaneista, margaritoista ja trooppisista hedelmistä.

Sayulitassa tietää löytäneensä loman tarkoituksen; auringon, lämmön, sielun ja ruumiin ravinnon sekä kiireettömän elämänrytmin.

Sulje