0600 060606 2 €/vastattu puhelu + pvm

Meksiko - Väriä ja elämäniloa

Lumivalkeita palmurantoja, vehreitä mangrove-metsä ja mystiset mayat. Tätä kaikkea on Aurinkomatkojen Meksiko. Mayojen Rivierana tunnetulle Jukatanin kaakkoisrannikolle houkuttelevat paratiisirantojen ohella mayakulttuuri, maailman toiseksi suurin koralliriutta ja modernit ostoskeskukset.

Loistelias Cancún on Meksikon Miami, jossa vietetään nuorekasta ja kansainvälistä rantaelämää. Nopeasti kasvavan Playa del Carmenin häikäisevän valkea hiekka ei polta varpaita kuumallakaan auringonpaisteella. Uutuuskohteessamme Tulumissa mayaintiaanien satoja vuosia vanhat pyramidit ovat ihailtavissa keskellä hiekkarantoja. Mayaintiaanien historiaan voi uppoutua myös retkillä Chichén Itzan ja Cobán pyramideille.

Jos haluat nähdä kerralla enemmän, valintasi on yhdistelmä- tai kiertomatka. Meksiko-Guatemala-Belizen-kiertomatka vie mayojen jäljille kolmeen erilaiseen maahan. Mérida-Playa del Carmen-yhdistelmämatkalla pääset tutustumaan kenties Etelä-Amerikan parhaiten säilyneeseen siirtomaa-ajan arkkitehtuuriin.

Meksikoon pääset myös lento+hotelli-paketeillamme. Lähde vaikkapa pääkaupungin Meksikoon aistimaan kaupungin kiihkeää elämänmenoa.

Pyhäpäiviä
1.1. uudenvuodenpäivä
6.1. loppiainen
5.2. perustuslain päivä
helmikuussa karnevaalit
21.3. Benito Juarez'n syntymäpäivä
1.-2.11. vainajien muistopäivä
20.11. vallankumouksen päivä
12.12. Guadalupen neitsyen päivä
25.12. joulupäivä
Lue lisää »