0600 060606 2 €/vastattu puhelu + pvm

Itävalta - Kuvankauniita kyliä ja kaupunkeja

Itävallan kuvankauniit alpit houkuttelevat liikkumaan. Aurinkomatkoilta varaat Itävallan parhaat alppimatkat kesällä ja talvella, olipa tarkoituksenasi patikointi, laskettelu, pyöräily tai ainoastaan letkeä elämästä nauttiminen raittiissa alppi-ilmassa.

Ischglissä suunnataan laskupäivän jälkeen alppien parhaaseen after skihin. Alppisirkus Saalbach on kestosuosikki: se on ollut ohjelmassamme 1980-luvulta lähtien. Sölden on oiva lomapaikka pitkästä laskettelukaudesta nauttiville, sillä siellä hiihdetään lokakuusta toukokuuhun.

Lasten kanssa Itävalta on parhaimmillaan Serfauksessa. Serfauksessa ja monipuolisessa Söllissä matkaillaan kesät talvet.

Kesän 2014 uutuuskohteissa Innsbruckissa ja Miemingissä sekä Saalbachissa nautitaan kesästä monipuolisten harrastusten parissa. Patikoi, pyöräile tai golfaa upeissa maisemissa. Zell am See on kesäkohde, jossa harrastusten lisäksi käydään konserteissa ja muissa kesätapahtumissa.

Kulttuuri ja nähtävyydet mielessä voi lennähtää kaupunkilomalle esimerkiksi keisarillista loistoa henkivään pääkaupunki Wieniin.
Lue lisää »
Matkustusalueet