0600 060606 2 €/vastattu puhelu + pvm

Intia - Maa, jossa kaikki on mahdollista

Eksoottinen Intia tulvii räiskyvän värisiä vaatteita, kaduilla raikuvaa bollywood-musiikkia ja toinen toistaan herkullisempia makuja. 

Maan väestö koostuu lukuisista eri kansoista, joten on helpompi puhua värikkäästä kulttuurien mosaiikista kuin yhtenäisestä intialaisesta kulttuurista.Portugalin entinen siirtomaa Goa tarjoaa pehmeän laskun Intiaan. Päivät kuluvat rannalla lekotellen ja hemmotteluhoidoissa rentoutuen. Kiireettömillä aamiaisilla nautitaan kookospannukakkuja ja ananaslasseja.

Darjeeling-vaelluksella suunnataan Himalajan vuoriston uljaisiin maisemiin. Tutuksi tulevat niin Darjeelingin vuoristokaupunkia ympäröivat vehreät ylängöt kuin Himalajan korkeimmat lumihuippuiset vuoretkin.

Voit varata Aurinkomatkoilta myös Lento+hotelli-paketin Bangaloreen, Goaan, Keralaan, Mumbaihin ja Delhiin tai pelkät lennot Intian eri kaupunkeihin. 

Pyhäpäiviä

Diwali, hindujen valon juhla on loka-marraskuussa
3.12. Francis Xavierin kuolinpäivä. Juhlallisuudet alkavat jo 10 päivää ennen varsinaista juhlapäivää. 
19.12. Liberation Day, Goan Portugalin vallasta vapautumisen muistopäivä. Roomalaiskatolisuuden vaikutuksesta joulua ja uuttavuotta vietetään juhlavin menoin.
25.12. joulu, katolisen Goan tärkein uskonnollinen juhla.
31.12. uudenvuodenaatto, vuodenvaihteessa goalaiset juhlivat läpi yön. Eri puolilla Goaa järjestetään suuria tanssiaisia ulkona.
6.1. loppiainen
26.1. tasavallan päivä, kansallinen juhla sotilasparaateineen
Helmi-maaliskuussa Goan värikkäät karnevaalit, värikäs pääkulkue on Panjimissa. Karnevaalien aikaan järjestetään tanssiaisia ulkona.
Shigmo, Shigmotsav, on goalainen versio hindujen kevätjuhlasta, Holista, jota vietetään maaliskuun puolivälissä. Ohikulkijoita tervehditään värijauholla tai värjätyllä vedellä.
Jokaisella kylällä on sekä katolinen suojelija että hindulainen jumala, joiden päiviä vietetään paikallisin juhlamenoin. Ne ovat kyläläisten vapaapäiviä.

Lue lisää »