Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16

Vuokraa auto kätevästi sivuiltammeAutonvuokraussivulta löydät tunnetuimmat autonvuokraamot. Voit helposti verrata eri vuokraamojen hintoja ja automalleja. Vuokra-autoja on tarjolla 171 maassa ja yli 30 000 kohteessa!

Voit noutaa auton lentoasemalta tai kaupungin keskustan noutopisteestä. Myös yhdensuuntaiset vuokraukset vaikkapa maasta toiseen ovat mahdollisia vuokrausehtojen mukaisesti.

Autonvuokrauspalvelun sivuillamme tarjoaa CarTrawler. Hakuehdot syötettyäsi siirryt CarTrawlerin varausjärjestelmään. Sopimus autonvuokrasta syntyy suoraan asiakkaan ja palveluntarjoajan eli valitun autovuokraamon välille.

Aurinkomatkat ja CarTrawler ovat palveluntarjoajien määrittelemän tarjonnan välittäjiä. Välittäjä vastaa antamistaan ja välittämistään tiedoista sekä omista toimenpiteistään. Välittäjä ei vastaa palveluntarjoajien tietosisällöistä.
Palveluntarjoajat vastaavat autonvuokrien hinnoittelusta ja vuokrauksen toteutumisesta sovitusti sekä mahdollisista häiriötilanteista vuokrauksen aikana.
Mahdolliset peruutukset, muutokset ja reklamaatiot tulee tehdä suoraan CarTrawlerille varausprosessissa hyväksyttävien ehtojen mukaisesti.

Varausta tehdessäsi huomioi seuraavaa:
  Tee varaus hyvissä ajoin ennen matkasi alkua, jotta saat auton käyttöösi haluamanasi ajankohtana mahdollisimman edullisesti.
  Tarvitset sivuillamme varaamiseen luottokortin.
  Vapaavalintaisia lisäpalveluja, kuten GPS:ää ja lastenistuinta, ei ole aina saatavilla. Lisäpalvelut maksetaan autovuokraamossa.
  Polttoainekäytännöt poikkeavat vuokraamoittain ja automalleittain. Tarkista tieto vuokrausehdoista.
  Autonvuokraushinta sisältää yleensä kolarivakuutuksen, kolmannen osapuolen vakuutuksen ja varkausvakuutuksen. Tarkista ehdot autoa varatessasi. Voit ostaa omavastuuvakuutuksen joko kohteessa suoraan autonvuokraamolta tai varauksen yhteydessä CarTrawlerin yhteistyökumppanilta Mondial Assistancelta. Tarkista vakuutusehdot lisävakuutusta ostaessasi.

Ota matkalle mukaan
  autonvuokraustosite eli voucher vuokrausehtoineen paperille tulostettuna. Tosite tulee esittää vuokraamossa.
  takuumaksua varten pääkuljettajan luottokortti. Takuumaksu maksetaan perillä autoa noudettaessa.
  ajokortti. Mikäli ajokortin tiedot eivät ole kirjoitettu latinalaisin aakkosin, tulee esittää kansainvälinen ajokortti.
  voimassa oleva kuvallinen henkilötodistus, esim. passi. Henkilötodistus tulee esittää autoa noudettaessa.

Tarjolla olevat autoryhmät ovat saatavuuden mukaan: Pieni, Taloudellinen, Kompakti, Vakio/Välimuoto, Täysikokoinen, Luksus/Ensiluokkainen, Pakettiauto/Tila-auto ja Maasturi.

Varausta tehdessä näet auton ominaisuudet eri ikonien avulla.

Autonvuokrauspalvelun Aurinkomatkojen sivuilla tarjoaa CarTrawler. Aurinkomatkat ei voi vaikuttaa kolmannen osapuolen verkkosivujen sisältöön eikä vastaa varauspalvelun käyttämisestä johtuvista suorista tai epäsuorista vahingoista. Kyseisiin sivuihin sekä niillä tarjottavien tuotteiden ja palvelujen varaamiseen sovelletaan ko. sivuilla olevia ehtoja.