09 818 1101 pvm/mpm
Chat ma–pe 13–16

Retket ja lisäpalvelut

Koe lomallasi uusia elämyksiä!

Kokosimme tälle sivulle lomakohteesi parhaat palat. Valittavanasi on suomeksi opastettuja ja kansainvälisiä retkiä, tähtihetkiä sekä yksityisiä lentokenttäkuljetuksia.

Voit suunnitella lomaasi Oma loma -palvelussamme sekä varata ja maksaa retket ja lisäpalvelut etukäteen. Kaikki etukäteen varatut palvelut tulee maksaa jo Suomessa. Lomakohteissa maksuvälineinä käyvät paikallinen valuutta, eurot muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, Visa ja MasterCard. Maksaessasi Visalla tai MasterCardilla joissain kohteissa peritään lisäksi 3 %:n käsittelymaksu. 4–14-vuotiaat lapset saavat retkistä 50 % alennusta ja alle 4-vuotiaat osallistuvat retkille maksutta, ellei toisin mainita.

Retkipäivät ovat alustavia ja vahvistuvat kohteessa. Muutokset retkihinnoissa ja -ohjelmassa ovat mahdollisia. Tässä lueteltujen retkien lisäksi ohjelmassamme voi olla muitakin retkiä. Voit varata kohteessa oppailtamme kansainvälisiä retkiä, mm. mönkijäsafarin, avojeeppiajelun ja merirosvoristeilyn tai päiväretken Sozopoliin ja kahden päivän retken Sofiaan tai Istanbuliin.