Yhteystiedot Hae Valikko
09 818 1101 pvm/mpm
Chat ark. 13–16

Varnan Kultahietikon ja Sveti Konstantinin retket

Item + Peruskuva

Varna

Item + Peruskuva

Varna

Kesto
1/2 pv
Hinta
17 €
Kierros Bulgarian kolmanneksi suurimmassa kaupungissa. Tutustutaan Varnan tärkeimpiin nähtävyyksiin, mm. katedraaliin ja meripuistoon. Päivän aikana maistellaan myös bulgarialaisia viinejä.  Aloitetaan kierros tutustumalla Bulgarian toiseksi suurimpaan kirkkoon, 1800–luvun lopulla rakennettuun Neitsyt Marian katedraaliin. Keskustasta ajetaan ratapihan laidalle ja jatketaan Varnan kanavan ylitse Asparuhin komeaa siltaa pitkin. Käydään ihailemassa kaupunkia Galatan niemen näköalapaikalta käsin, josta koko suuri keskusta on kerralla nähtävissä. Kaupungin eteläosasta palataan ydinkeskustaan ja tehdään kävelykierros vehreässä meripuistossa. Puistokävelyn jälkeen jälkeen saavutaan Varnan vilkkaalle kävelykadulle, jossa vapaa–aikaa ostoksiin tai vaikkapa kahvikupposen nauttimiseen. Tämän jälkeen kokoonnutaan uudelleen ryhmäksi ja siirrytään viinikellariin, jossa päästään maistamaan hyviä paikallisia viinejä ja myös hieman voimakkaampaa juotavaa. Mahdollisuus edullisiin viiniostoksiin ennen paluuta hotelleille. 

Kesän 2014 retkipäivä on sunnuntai.

Sulje
Item + Peruskuva

Jeeppisafari

Item + Peruskuva

Jeeppisafari

Kesto
1 pv
Hinta
35 €
sisältää lounaan
Kansainvälinen retki Noustaan Kultahietikon loma-alueen yläpuolella sijaitsevalle luonnonsuojelualueelle, jonka näköalapaikalta ihastellaan maisemia. Matka jatkuu pieniä teitä pitkin kohti pohjoista. Päivän aikana maistellaan kyläläisten keräämää hunajaa ja lounaalla myös paikallista pontikkaa. Retkellä liikutaan avojeepeillä. 

Kesän 2014 retkipäivä on tiistai.
Sulje
Meriretki

Meriretki

Meriretki

Meriretki

Kesto
1 pv
Hinta
43 €
sisältää grillilounaan juomineen
Leppoisa päivä purjeveneessä Mustanmeren aalloilla. Päivän aikana rantaudutaan hiekkarannalle, jossa mahdollisuus uimiseen ja auringosta nauttimiseen. Lounas nautitaan rannalla. Purjeveneessä on tarjolla maksutta virvoitusjuomia. Säävaraus.

Kesän 2014 retkipäivä on keskiviikko.
Sulje
Yksityiskuljetukset

Yksityiset lentokenttäkuljetukset

Yksityiskuljetukset

Yksityiset lentokenttäkuljetukset

Hinta
Varnan Kultahietikko 105 €/1–3 hlöä/auto, 145 €/4–7hlöä/auto
Sveti Konstantin 75 €/1–3hlöä/auto, 145 €/4–7hlöä/auto
Matkusta lentoasemalta hotelliisi nopeasti ja mukavasti yksityiskuljetuksella. Autoon mahtuu 1 matkalaukku/hlö.
Hintaan sisältyy edestakainen kuljetus lentokenttä–hotelli–lentokenttä.
Sulje

Retket ja lisäpalvelut

Koe lomallasi uusia elämyksiä!

Kokosimme tälle sivulle lomakohteesi parhaat palat. Valittavanasi on suomeksi opastettuja ja kansainvälisiä retkiä, tähtihetkiä sekä yksityisiä lentokenttäkuljetuksia.

Voit suunnitella lomaasi Oma loma -palvelussamme sekä varata ja maksaa retket ja lisäpalvelut etukäteen. Kaikki etukäteen varatut palvelut tulee maksaa jo Suomessa. Lomakohteissa maksuvälineinä käyvät paikallinen valuutta, eurot muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta, Visa ja MasterCard. Maksaessasi Visalla tai MasterCardilla joissain kohteissa peritään lisäksi 3 %:n käsittelymaksu. 4–14-vuotiaat lapset saavat retkistä 50 % alennusta ja alle 4-vuotiaat osallistuvat retkille maksutta, ellei toisin mainita.

Retkipäivät ovat alustavia ja vahvistuvat kohteessa. Muutokset retkihinnoissa ja -ohjelmassa ovat mahdollisia. Tässä lueteltujen retkien lisäksi ohjelmassamme voi olla muitakin retkiä. Voit varata kohteessa oppailtamme kansainvälisiä retkiä, mm. mönkijäsafarin, avojeeppiajelun ja merirosvoristeilyn tai päiväretken Sozopoliin ja kahden päivän retken Sofiaan tai Istanbuliin.